NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT

Egy kis varázslat, ami megkönnyíti az életed

Változtasd pozitívabbra életed akár egy fárasztó nap után, vagy amikor azt érzed, hogy túl sok a feszültség amitől már szeretnél megszabadulni.

Három egyszerűen használható tippet szeretnék most átadni neked, amit használva könnyebbé válik életed!


1. Lehetőség
A kedvenc illatodból, amiről tudod, hogy:
- megnyugtat
- öröm járja át tőle a tested
- békés érzéseid lesznek

tegyél néhány cseppet párologtatóba, vagy akár egy nedves törülközőre, hogy a belőle felszálló finom rezgésű illatokat belélegezve megkönnyebbülésre lelj.

Én szívesen használom a rózsa olaját, a levendula, vagy a nőiesség megélését segítő szantál illóolajokat. Gyakran használok ezekkel illatosított füstölőket, mert így rögtön a tértisztítás, tér újrahangolást is elősegítem.

Az illatokat belélegezve néhány percig lazíts. Tárd ki az ablakokat, hogy a rossz energiák eltávozhassanak, és pozitív energiával töltődhesse fel te és otthonod is.

Amikor belélegezd a finom, kellemesen nyugtató illatokat ~ Engedd, hogy elméd elcsendesedjen, a zavaró gondolatoktól.

Ez megkönnyíti, hogy a tested és elméd egy kicsit ellazulhasson és segít megszabadulni a stressztől.


2. Lehetőség
Mivel életünkben egyre több a változás, és néha bizony nem könnyű a változásokkal lépést tartani, ezért érdemes a régi mókuskerékből minél hamarabb kilépni.

Persze tudom, hogy az elme a régi minták miatt, fontosnak tartja a siker érdekében a "küzdést", de az igazság az, hogy minél könnyebb az élet élése, annál varázslatosabb sikerélményeket tudunk megélni.

A legtöbb előkészület amit mostanában megteszek, az e fenti okok miatt, a mások véleményének az újra gondolása, és a kritikákból való kilépés. Ehhez lehet segítség neked is, ha a másoknak való megfelelni akarás helyett megtalálod saját belső egyensúlyodat.

Ebben segítségedre lehet az, ha a benned zakatoló kérdéseket lecseréled..
Például a Miért nem jön?
Miért nem kapom meg? ~ kérdéseket, ha lecseréled a:
Miért kapom meg? kérdésre, könnyebben ráhangolódhatsz arra a frekvenciára, rezgési hullámra, ami vágyad megvalósulása felé terel, és még könnyedséget is hoz az életedbe.

Tudom, hogy ez elsőre talán túl könnyűnek hangzik, és azt is tudom, hogy kell egy kis idő amíg a teljes újrahangolódás megtud történni, de aki kitart célja mellett, és tesz magáért nap mint nap, annak ez is menni fog.

Neked is sikerül! ~ hiszen még mindig itt olvasod e sorokat, még nem adtad fel, ami mutatja, hogy kitartasz személyes életutad megvalósításáért. Gratulálok Neked!3. Lehetőség

Az alábbi videót még 2016-ban készítettem olyan gondolat sorozattal, ami a könnyedség megélését segíti.

Amikor hallgatod (akár naponta) csak engedd hogy az energiád szabadon áramoljon.Amikor arról beszélsz amit szeretsz, az energiáid azt mondják az Univerzumnak, hogy ezek a dolgok tetszenek neked. Válaszul pedig az Univerzum még több neked tetsző, könnyedséget hozó dolgot hoz az életedbe.


FONTOS:
Van egy mondás ami így hangzik:

Ne azért, hogy megtörténjen!


Ez annyit jelent, hogy amikor hallgatod a felvételt, ne döntsd el előtte, hogy milyen eredménynek kéne lennie a felvétel hallgatásától, mert ezzel egy csomó lehetőséget elszalaszthatsz.

Sokkal hatékonyabban tudja a könnyedséget az életedbe varázsolni az Univerzum, ha egy kicsit játékosabb vagy és megengedőbb a csodák sokaságára. A legtöbb esetben azonban ez nem könnyű, mert azok a bizonyos régi minták, családi energiák ezt megakadályozhatják.

Ha te is érzed, hogy ezek a régi dolgok akadályoznak még, akkor végezz Elengedést, hogy a múlt energiái ne hassanak rád.

Akár a kapcsolataid miatt érzed szükségét a negatív energiáktól való megszabadulásnak, akár a pénzügyeidet szeretnéd már rendbe tenni, az Elengedés után könnyebb lesz befogadnod a jóléted kincseit, mert már lesz helye az újnak, a jobbnak.
NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT