NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Egyensúly, Harmónia, Bőség!Egyensúly, Harmónia, Bőség! ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával
Csodás, békés és bőséggel teli életre vágyóktól gyakran hallom ezt a kérdést: Hogyan lehet Egyensúly, Harmónia, Bőség az életemben? A Bőségteremtés művészete tulajdonképpen erről szól!

Ha valódi boldogságot, kiteljesedést, és jólétet szeretnél megélni, akkor ráfogsz jönni, hogy szükséges magadért jobban kiállni ~ ami azonnal elősegíti a stabilitást, hiszen akkor, mint ahogy a szavakban is szerepel kiÁLLSZ. Vagyis ilyenkor nem csapongsz... nem billegsz...Mikor, hol, és hogyan lehet megteremteni az Egyensúlyt, a Harmóniát és a Bőséget is?

Életed minden területén szükséges megteremteni azt az egyensúlyt, ami biztonság érzésével tölt el. Mert, ha ez nincs így, akkor a bizonytalanság malmai felőrölhetnek!

...és, amikor egy életterületeden már biztonságban mozogsz, akkor tudsz valóban további sikereket, és eredményeket elérni.Hogyan lehet könnyen megteremteni a harmonikus, boldog, és bőséggel teli életet?
Sokan vágynak erre, mégsem veszik észre, hogy az univerzum alapszabályai miatt, hol lassítják le magukat.

Az egyik alapvető lassító energia az a félelem, ami minden életterületen blokkolni tudja, a sikeres életet!
Félelem a pénz hiány miatt, félelem a boldogtalan párkapcsolat miatt, félelem a jövőtől, melyet a média, TV, és az újságok még meg is erősítenek. Emiatt pedig egyre több félelem van az emberekben.

Ha Te már nem akarod lelassítani a pozitív sikert, akkor a félelem generáló helyzetekből egyszerűen lépj ki!

- Kapcsold ki a drámákról szóló műsorokat a TV-ben, interneten...
- Nézz rá a családi mintáidra, örökölt sors energiáidra, hogy tudd milyen minták futnak nálad, amelyekhez érdemes Elengedést csinálni

Az Elengedésről olvashatsz itt is a Telihold energiáknál


Hidd el, megtudod csinálni, hiszen szabad akaratod szerint választhatsz olyan élethelyzeteket amelyek boldoggá tesznek! Ha pedig most azt gondolod, hogy ez nem megy... nehéz... akkor itt van egy egyszerű példa, amivel máris megmutatom, hogy hogyan lehet könnyedén sávot váltani. ... és az egyszerűsége miatt tudom, hogy ez neked is sikerülni fog!Egyensúly, Harmónia, Bőség! ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával
A siker kulcsa

Ha most azt gondolod, hogy nehéz új életet kezdeni és, hogy a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet csak álom - fogd a kezedbe a TV távkapcsolóját

1. kapcsold be a TV-t valamelyik hírcsatornára
2. nyomj meg a TV távkapcsolóján egy másik gombot ami pl az otthon harmonizálásról, dekorálásról, főzésről szól.

Ezt ugye könnyen megtudod tenni - hiszen csak egy nyomógomb! Mégis a figyelmeden keresztül energia munka folyik közben, és az ahogyan érzed magad, mutatja, mennyire vagy összhangban a harmóniával, bőséggel... vagyis mennyire vagy egyensúlyban.


A lényeg:
A negatív élethelyzetek olyanok mint a TV-ben a rossz hírek, ha azonban fontosabb neked a boldogság, akkor elengeded azt, és átváltasz egy kellemesebb műsorra.

Tudom, hogy ezt a mindennapi életben amikor épp kellemetlenséget tapasztalsz nehéz megtenni, de utána akár este nyugalomban, amikor senki nem zavar megtudod csinálni az elengedéseket.

Tulajdon képen mindegy, hogy az anyagi helyzetedet szeretnéd jobbá tenni, vagy a párkapcsolatodat, esetleg a munkahelyi sikereidet, a negatív energiák elengedésével akár több életterületeden is egyszerre megtörténik a pozitív váltás, ami téged tesz előnyösebb helyzetbe!


Az Elengedések haszna:
Egyensúly: ettől tested egészségesebbé válik, és mozgásod által is könnyedén haladsz előre.

Harmónia: ilyenkor szíved dalol, és mindent varázslatosan tökéletesnek tartasz. Annyira, hogy valóban elmondható hogy a szépség, belülről fakad, forrása pedig a szeretet. -

Bőség: Amikor jól érzed magad a bőrödben, amikor elfogadod magad olyannak amilyen épp most vagy, amikor elfogadod a másikat olyannak amilyen... Amikor kellő időt fordítasz a munka mellett magadra, és amikor megvan az egyensúly a párkapcsolat, a munka, egészség között...


MEGOLDÁSOK
1. Tarts lépést a fizikai világgal, annak fejlődésével mert tanulás nélkül nincs fejlődés, hiszen a tudás növelésén keresztül leszel egyre magabiztosabb.

* Gondolj bele, hogy az első pörköltöd főzése mennyi kínnal járt, milyen rumlival, és mennyi bizonytalansággal - kérdésekkel - hogyan kell csinálni????

Elengedés hangfelvételen keresztül lépésről lépésre megmutatom, hogyan csináld!

2. Félelem helyett: Áraszd ki magadból a szeretetet! Legyen nyitott szívcsakrád, és harmadik szemed is EGYSZERRE!

3. Merj érezni! MERJ BOLDOG LENNI!Elengedés angyali segítséggel ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• Csakra hangolás

• Kerülj be, Szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe!

• Mióta segítenek az Angyalok?

• Magány feloldás, pénz gondok megszüntetése.
Így csináld:


• Így segít otthonod, a harmonikus párkapcsolatban

• VIDEÓK • Így aktiváld a Jólét energiákat otthonodban

• VIDEÓK • Magányt űző praktikák

Segítő Angyalok online kurzus ~ Bőségteremtés B.Nagy MagdolnávalJÓLÉT TEREMTŐ estek 1. rész Legyen neked is pénzt vonzó az otthonod ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnáv


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT