ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOGEgyensúly, Harmónia, Bőség!

Egyensúly, Harmónia, Bőség! Egyensúly, Harmónia, Bőség!

Neked melyik hiányzik az életedből? És tudod-e, hogy hogyan tudnád megteremteni ezeket a jóléttel teli élményeket? Mert bizony lehetséges Neked is megélni a jóléttel teli életet!

Ha valódi boldogságot, kiteljesedést, és jólétet szeretnél megélni, akkor ráfogsz jönni, hogy szükséges magadért jobban kiállni!
Mikor, hol, és hogyan lehet megteremteni az Egyensúlyt, a Harmóniát és a Bőséget is?

Életed minden területén szükséges megteremteni azt az egyensúlyt, ami biztonság érzésével tölt el. Mert, ha ez nincs így, akkor a bizonytalanság malmai felőrölhetnek!

...és, amikor egy életterületeden már biztonságban mozogsz, akkor tudsz valóban további sikereket, és eredményeket elérni.

Ami minden életterületet blokkolni tudja, az a félelem! Félelem a pénz hiány miatt, félelem a boldogtalan párkapcsolat miatt, félelem a jövőtől, melyet a TV, és az újságok még meg is erősítenek. Emiatt pedig egyre több félelem van az emberekben.

Egyensúly: az amikor tested egészséges, és mozgásod által könnyedén haladsz előre.

Harmónia: amikor szíved dalol, és mindent varázslatosan tökéletesnek tartasz. Annyira, hogy valóban elmondható hogy a szépség, belülről fakad, forrása pedig a szeretet. -

Bőség: Amikor jól érzed magad a bőrödben, amikor elfogadod magad olyannak amilyen épp most vagy, amikor elfogadod a másikat olyannak amilyen... Amikor kellő időt fordítasz a munka mellett magadra, és amikor megvan az egyensúly a párkapcsolat, a munka, egészség között...

MEGOLDÁSOK
1. Tarts lépést a fizikai világgal, annak fejlődésével mert tanulás nélkül nincs fejlődés, hiszen a tudás növelésén keresztül leszel egyre magabiztosabb.

* Gondolj bele, hogy az első pörköltöd főzése mennyi kínnal járt, milyen rumlival, és mennyi bizonytalansággal - kérdésekkel - hogyan kell csinálni????

2. Áraszd ki magadból ezt a szeretetet! Legyen nyitott szívcsakrád, és harmadik szemed is EGYSZERRE!

3. Merj érezni! MERJ BOLDOG LENNI!


Lájk, ha ezeket akarod, és oszd meg!
Szeretettel írtam Neked:

B.Nagy Magdolna
Párkapcsolati, és pénz blokkok oldásában tudok
Neked segíteni.
www.ezoterikustanacsok.huSzeretnéd tudni hogyan gazdagodj, és legyen több pénz  a pénztárcádban:


ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG