Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba

Egyensúly, Harmónia, Bőség!

Egyensúly, Harmónia, Bőség! Egyensúly, Harmónia, Bőség!

Neked melyik hiányzik az életedből? És tudod-e, hogy hogyan tudnád megteremteni ezeket a jóléttel teli élményeket? Mert bizony lehetséges Neked is megélni a jóléttel teli életet!

Ha valódi boldogságot, kiteljesedést, és jólétet szeretnél megélni, akkor ráfogsz jönni, hogy szükséges magadért jobban kiállni!
Mikor, hol, és hogyan lehet megteremteni az Egyensúlyt, a Harmóniát és a Bőséget is?

Életed minden területén szükséges megteremteni azt az egyensúlyt, ami biztonság érzésével tölt el. Mert, ha ez nincs így, akkor a bizonytalanság malmai felőrölhetnek!

...és, amikor egy életterületeden már biztonságban mozogsz, akkor tudsz valóban további sikereket, és eredményeket elérni.

Ami minden életterületet blokkolni tudja, az a félelem! Félelem a pénz hiány miatt, félelem a boldogtalan párkapcsolat miatt, félelem a jövőtől, melyet a TV, és az újságok még meg is erősítenek. Emiatt pedig egyre több félelem van az emberekben.

Egyensúly: az amikor tested egészséges, és mozgásod által könnyedén haladsz előre.

Harmónia: amikor szíved dalol, és mindent varázslatosan tökéletesnek tartasz. Annyira, hogy valóban elmondható hogy a szépség, belülről fakad, forrása pedig a szeretet. -

Bőség: Amikor jól érzed magad a bőrödben, amikor elfogadod magad olyannak amilyen épp most vagy, amikor elfogadod a másikat olyannak amilyen... Amikor kellő időt fordítasz a munka mellett magadra, és amikor megvan az egyensúly a párkapcsolat, a munka, egészség között...

MEGOLDÁSOK
1. Tarts lépést a fizikai világgal, annak fejlődésével mert tanulás nélkül nincs fejlődés, hiszen a tudás növelésén keresztül leszel egyre magabiztosabb.

* Gondolj bele, hogy az első pörköltöd főzése mennyi kínnal járt, milyen rumlival, és mennyi bizonytalansággal - kérdésekkel - hogyan kell csinálni????

2. Áraszd ki magadból ezt a szeretetet! Legyen nyitott szívcsakrád, és harmadik szemed is EGYSZERRE!

3. Merj érezni! MERJ BOLDOG LENNI!


Lájk, ha ezeket akarod, és oszd meg!
Szeretettel írtam Neked:

B.Nagy Magdolna
Párkapcsolati, és pénz blokkok oldásában tudok
Neked segíteni.
www.ezoterikustanacsok.huSzeretnéd tudni hogyan gazdagodj, és legyen több pénz  a pénztárcádban:


Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba