Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG
Élet virága mandala
A sikerekben gazdag, virágzó élet megteremtésének kelléke


Tudom milyen nehéz amikor érezzük, hogy már itt az ideje hogy valami jobb, valami új kezdődjön az életünkben, és kiakarunk lépni az elakadt élethelyzetünkből. Titkon pedig szeretnénk, hogy ezek után már virágzó, élettel teli, izgalmas, és biztonságot adó kapcsolatban éljünk.

Az Élet virága csodálatos ősi szimbólumát, napjainkban is több kultúrában használják. Az Univerzum leképeződésének tekintik, mert úgy tartják, hogy a szellemi erők, és minden életnek az összekapcsolódását ábrázolja.
Az Élet virága mandala egy igazi siker kód.Élet virága mandala B.Nagy Magdolnától 6. számú

Élet virága Mandala
A sikerekben gazdag, virágzó élet megteremtésének kellékeÉlet virága mandalák B.Nagy Magdolnától 7. számú

Élet virága Mandala
A sikerekben gazdag, virágzó élet megteremtésének kellékeÉlet virága mandalák B.Nagy Magdolnától 8. számú

Élet virága Mandala
A sikerekben gazdag, virágzó élet megteremtésének kellékeMit fogsz kapni a különleges energiájú
Élet virága mandalával?
1. Az általad kiválasztott egyedi mandalás kép, tiszta fehér képkeretben lesz postázva Neked. Úgy kapod majd meg, amiben lefényképezve látod.
Felakasztható falra, vagy igényed szerint állíthatod az íróasztalodra, az éjjeliszekrényedre.
Mérete a bekeretezett képnek: 16 x 21 cm.


2. Ajándék a mandalás képhez:

- Exklusive online videós segítség és általa megoldások a sikeresebb életedhez, ami segítség abban is, hogy kiléphess az áldatlan állapotokból, és áldással teli élet megélése neked is megvalósuljon. A mandala árának a beérkezése után itt az www.ezoterikustanacsok.hu oldal zárt felületén tudod majd megnézni a videókat.

- Ajándékba kapsz a mandala mellé a kiegyensúlyozottabb és sikeresebb élethez egy élet jobbító Áldás meditációt ami további segítség az életed felvirágoztatásához.Mit érhetsz el, ha elhelyezed otthonodban, vagy irodádban az Élet virága mandalát?
A virágzó élet magabiztossá tesz. A nagyobb magabiztosság több sikert eredményez. Több siker = Több boldogság.

Könnyebben ráléphetsz személyes életutadra
Akár a magánéletednek szeretnél egy kis töltést adni, vagy a karrier utadat szeretnéd zökkenőmentessé tenni, az Élet virága mandala energiája segíthet ebben.

Jobbá válhatnak a kapcsolataid
Az Élet virága mandala különleges energiájával a kapcsolataid és az érzelmi életed harmonizálására is hatni tud. A belőle áradó életenergia, boldogabbá és békésebbé teszi a kapcsolataid. A vitás helyzetek könnyebben elcsitulnak, és az Élet szeretet aktiválódik az életedben.

Sikeresebb lehetsz a munkában és a magánéletben is Több törődést fogsz tapasztalni. A korábbi egyedül küzdések helyett segítőkre találsz, és életed egyre virágzóbbá válik.

A Te életed is jobbá válhat, ha az Élet virága mandalát elhelyezed abban az élettérben ahol pozitív energiákat szeretnél megtapasztalni. Elhelyezheted, az otthonodban, hálószobádban, vagy a nappalidban, vagy a munkahelyeden az íróasztalodon.

A Mandala és a hozzá készült videós tudásanyag része az:
ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozatnak!
A mandala megvásárlásával, Te is csatlakozhatsz a programsorozatban résztvevő Nők csoportjához!

Szerezd meg most, a saját
egyedi készítésű mandalád
A mandalák ára:

11.000,-Ft / db tizenegyezer forint / db postázással együtt (Magyarország területén)
Külföldre történő postázás esetén a posta költség miatt az ár változik.

Mandala hangolás privát konzultáció B.Nagy Magdolnával
A Mandala hangolás privát konzultáció díja 50.000,-Ft / 2 óra / fő a mandala árával együtt tudod rendezni. Ebben az esetben a befizetendő összeg: 11.000,-Ft + 50.000,-Ft = 61.000,-Ft / fő
Időpont egyeztetés szükséges hozzá!
B.Nagy Magdolna Tel: 06-30-573-9197Mandala rendelés1. Töltsd ki a megrendelési lapot
* Kérlek azt az email címet add meg, amelyre szeretnéd megkapni az ajándék gyakorlati útmutatót a mandala használatához, aktiválásához.

2. Kattints a Megrendelem gombra

3. Megrendeléses után elküldöm számodra a befizetéshez szükséges adatokat a megadott email címedre1. A rendelés után folyószámládról utalással, vagy postán rózsaszín csekken vagy külföldről Western Unionon keresztül fizesd be a kiválasztott mandala árát.

4. Postázás: A mandala árának a beérkezése után az általad kiválasztott mandala pufi borítékba csomagolva kerül a postára.
A rendelésnél megadott posta címedre küldöm.

5. A csomagot a postás fogja vinni, és át kell venni tőle a csomagot. A postásnak már nem kell fizetni. Ha pedig nem vagy épp a megadott címen, a postás ott hagyja az értesítést a csomag megérkeztéről, akkor a postán fog várni a csomag, ahol átveheted.

6. A mandala használatához készített ajándék útmutatót, a megadott emailcímedre küldöm, a pénz beérkezése után.

7. Ha úgy érzed, hogy egyedül nem tudod elvégezni a mandala hangolását, akkor privát konzultációt kérhetsz. Ehhez jelöld be a Mandala hangolás privát konzultációt is, a Mandala hangolás privát konzultáció ideje 2 óra (személyesen Budapesten, vagy ha az utazás gondot okoz, akkor kérheted skypeon vagy messengeren keresztül is)
A Mandala hangolás privát konzultáció díja 50.000,-Ft / 2 óra / fő a mandala árával együtt tudod rendezni. Ebben az esetben a befizetendő összeg: 11.000,-Ft + 50.000,-Ft = 61.000,-Ft / fő

A mandala hangolás privát konzultáció, időpont egyeztetés után történik!


* Külföldön élők, ha nincs magyar bankszámlájuk, akkor Western Unionon keresztül tudják megvásárolni ezeket az egyedi készítésű mandalákat.Egyedi mandala rendelés:

Melyik típusu mandalából szeretnél rendelni? Élet virága mandala
Angyali segítség mandala
Gazdagság mandala
Harmadik szem csakra mandala
Torok csakra mandala
Szívcsakra, szeretet szerelem mandala
Napfonat csakra mandala
Egyéb
Hányas számú mandalát szeretnéd megrendelni? Írd be a számát
Hány darab mandalát szeretnél rendelni? 1 db 11.000,-Ft postázással együtt
2 db 22.000,-Ft postázással együtt
Több mint 2 db e-mailen egyeztetünk
Mandala hangolás privátkonzultáció 2 órás ára 50.000,- Ft / fő Igen kérem ezt is a mandalához
Teljes neved és Kereszt neved
Telefonszám
E-mail
Postázási cím
Számlázási Név, Cím
Adószám, ha egyéni válalkozó vagy
Üzenet
Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatot
Élet virága mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Élet virága mandala B.Nagy Magdolnától 4 Elkelt, magántulajdonban van.Élet virága mandala B.Nagy Magdolnától 8 Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Élet virága mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Élet virága mandala B.Nagy Magdolnától 5 Elkelt, magántulajdonban van.
Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG