Mandalák Jólétteremtő megoldások Privát konzultáció, blokk oldások Aktuális programok Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák
Élet virága mandalák


Új kezdetekhez, virágzó magánélet, vagy üzleti élet megteremtéséhez használd Te is az Élet virága mandala csodás energiájú szimbólumát.

Ez a csodálatos ősi szimbólumot, napjainkban is több kúltúrában használják. Az Univerzum leképeződésének tekintik, mert úgy tartják, hogy a szellemi erők, és minden életnek az összekapcsolódását ábrázolja.

A "szirmok" kapcsolódási pontjai egy - egy központi magként biztosítják a bölcs kezdeteket, mint ahogy az Akasha krónika is a tudás eszenciájaként utal a MAG-ra, mely biztosítja a használóját a stabilitásra, gondolati, érzelmi és fizikai szinten is. Ezáltal a szentháromság energiáit is magába foglalja, ami a Test, a Szellem, és a Lélek, nemes kapcsolatát hivatott kifejezni, és erősíteni.

A Te életed is jobbá válhat, ha az Élet virága mandalát elhelyezed abban az élettérben ahol pozitív energiákat szeretnél megtapasztalni. Elhelyezheted, az otthonodban, hálószobádban, vagy a nappalidban, vagy a munkahelyeden az íróasztalodon.
Egyedi Élet virága mandala B.Nagy Magdolnától 1. számú

Élet virága Mandala
ami mellé a vásárló a mandala használati útmutatóját is megkapja, mely segítségével az elakadt energiák helyett virágzó életet lehet teremteni.

Rendelésért hívj ezen a számon
06-30-573-9197


email:

ezoterikustanacsok@gmail.com

Mandalák Jólétteremtő megoldások Privát konzultáció, blokk oldások Aktuális programok Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák