BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG ANGYALI ÚTMUTATÁSOK
TÖBB PÉNZT SZERETNÉL?


B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
ÍGY OLD FEL A PÉNZHIÁNY MIATTI STRESSZT

Nyílt titok, hogy a pénz hiánya, először stresszt vált ki. Ha viszont tartósan fenn áll a pénz hiánya, akkor, a pénz hiány miatti betegségek a depressziótól, az emésztési problémákon keresztül, epe, és máj betegségeket is okozhatnak.

Nem vagy egyedül a pénz hiány miatti stresszel! És talán érzed azt is, hogy jó lenne egy méregtelenítés.

Ha igényed van arra, hogy jobb legyen az egészséged, és több pénzt szeretnél a pénztárcádba is,
akkor ez a gyakorlat neked szól.

GYAKORLAT
1. Írd le egy papírra, hogy mi zavar a pénzzel, pénzhiánnyal kapcsolatosan. Írd ki magadból, hogy a pénz hiány miatt - mire, kire vagy dühös, mérges. Engedd szabadjára az érzelmeidet, hogy kijöjjön belőled minden stressz, amit mostanáig magadban tartottál. Így az érzelmeiden keresztül kitudod adni a stressz, mérgező energiáit.

2. Ha nehezen tudod kiengedni magadból a feszültséget, és érzed, hogy a benned lévő keserűség, méreg, sírás... nem bír felszakadni, akkor csukd be a szobád ajtaját, fogd a nagypárnádat, és kezd el azt püffölni!!! Csapd bele minden dühödet, fájdalmadat, haragodat. A lényeg, hogy felszakadjanak azok az érzelmi blokkok, amelyek eddig mérgeztek téged.

3. Ha már úgy érzed kiadtál minden mérget magadból, akkor igyál egy pohár tiszta vizet. Mert a víz segíti a belső szerveid (epe, máj...) méregtelenítését.

4. Fogd a papírodat, és égesd el. Vagy tépd össze, és húzd le a WC-n. Azt válaszd, amelyiktől jobban érzed magad. Miközben megsemmisíted a pénz hiány miatti mérgeket, fájdalmakat, sérelmeket, amelyeket a papírra leírtál korábban, emlékeztesd magadat, arra, hogy a benned lévő feszültségeket kiengedted már, és így a gyakorlatot elvégezve, nagyobb helye lett, a pénzt vonzó pozitív energiáknak az életedben.

5. Gyújts meg egy szál gyertyát, vagy mécsest. Ülj le, és egy kicsit csendesedj el. Ha úgy érzed, jót tesz most, egy illatos füstölő meggyújtása, vagy egy nyugtató levendula illóolaj az aroma mécsesedben, akkor használd azokat is.

6. Ha megteremtetted a számodra kellemes környezetet, akkor hunyd le szemeidet, és lazíts. Lélegezz nyugodtan, mélyen szívd be a levegőt, és aztán engedd ki, hogy tüdőd megteljen friss energiákkal. Engedd, hogy a tiszta levegővel együtt megérkezzenek azok a pozitív energiák amelyek feltöltik testedet a jólét energiáival.

Mond ezt a mantrát:

„Elengedtem mind azt, amit el kellett engednem, befogadom mind azt, ami jólétemet segíti elő.”

Engedd meg magadnak, hogy megérezd a bőség áramlatát, ebben a nyugodt környezetben. Mert a bőség sokkal több mint a pénz, a bőségben benne van mind az amire szíved mélyén vágysz.

FONTOS:
A gyakorlat elvégzése nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és orvosi szaktanácsadást. Ha beteg vagy ne hagyd ki az orvosi ellátást!

7. Gyakori eset, hogy a pénz hiány csak a csúcsa a problémák hegyének. Mert a negatív energiákat okozhatják családi, generációs minták, vagy olyan jelenéletbeli traumák, sérelmek amelyektől jobb megszabadulni. Ilyenkor érdemes mélyebben vizsgálódni és akár több életterülettel kapcsolatosan is elvégezni az
Elengedést, ami az alapja az ezoterikus, spirituális ismereteknek...
BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG ANGYALI ÚTMUTATÁSOK