Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaÉlet magazin 2013/2


...hogy könnyebb legyen a pozitív embereknek, megteremteni, és megtartani pozitív energiájukat, pozitív életszemléletüket, kezdtem el írni az
ÉLET magazinba pénz teremtő cikkeket... Neked!

B.Nagy Magdolna
www.ezoterikustanacsok.huTöbb pénzt szeretnék a pénztárcámba Több pénzt szeretnél? 1. rész

Így old fel, a pénz hiány miatti stresszt.

A pénz hiánya, először stresszt vált ki. Ha viszont tartósan fenn áll a pénz hiánya, akkor, a pénz hiány miatti betegségek a depressziótól, az emésztési problémákon keresztül, epe, és máj betegségeket is okozhatnak.Stresszes vagy a pénzügyek miatt?
Érzed, hogy jót tenne egy méregtelenítés?
Szeretnél jobb egészséget, és több pénzt?Gyakorlat:
1. Írd le egy papírra, hogy mi zavar a pénzzel, pénzhiánnyal kapcsolatosan. Írd ki magadból, hogy a pénz hiány miatt - mire, kire vagy dühös, mérges. Engedd szabadjára az érzelmeidet, hogy kijöjjön belőled minden stressz, amit mostanáig magadban tartottál. Így az érzelmeiden keresztül kitudod adni a stressz, mérgező energiáit.

2. Ha nehezen tudod kiengedni magadból a feszültséget, és érzed, hogy a benned lévő keserűség, méreg, sírás... nem bír felszakadni, akkor csukd be a szobád ajtaját, fogd a nagypárnádat, és kezd el azt püffölni!!! Csapd bele minden dühödet, fájdalmadat, haragodat. A lényeg, hogy felszakadjanak azok az érzelmi blokkok, amelyek eddig mérgeztek téged.

3. Ha már úgy érzed kiadtál minden mérget magadból, akkor igyál egy pohár tiszta vizet. Mert a víz segíti a belső szerveid (epe, máj...) méregtelenítését.

4. Fogd a papírodat, és égesd el. Vagy tépd össze, és húzd le a WC-n. Azt válaszd, amelyiktől jobban érzed magad. Miközben megsemmisíted a pénz hiány miatti mérgeket, fájdalmakat, sérelmeket, amelyeket a papírra leírtál korábban, emlékeztesd magadat, arra, hogy a benned lévő feszültségeket kiengedted már, és így helyet adtál a
pénzt vonzó pozitív energiáknak az életedben.

5. Gyújts meg egy szál gyertyát, vagy mécsest. Ülj le, és egy kicsit csendesedj el. Ha úgy érzed, jót tesz most, egy illatos füstölő meggyújtása, vagy egy nyugtató levendula illóolaj az aroma mécsesedben, akkor használd azokat is.

6. Ha megteremtetted a számodra kellemes környezetet, akkor hunyd le szemeidet, és lazíts. Lélegezz nyugodtan, mélyen szívd be a levegőt, és aztán engedd ki, hogy tüdőd megteljen friss energiákkal. Engedd, hogy a tiszta levegővel együtt megérkezzenek azok a pozitív energiák amelyek feltöltik testedet a jólét energiáival.

Mond ezt a mantrát:

„Elengedtem mind azt, amit el kellett engednem, befogadom mind azt, ami jólétemet segíti elő.”

Engedd meg magadnak, hogy megérezd a jólét áramlatát, ebben a nyugodt környezetben. Mert a jólét sokkal több mint a pénz, a jólétben benne van mind az amire szíved mélyén vágysz.

Pénz teremtő...

Pénzteremtő, pénz teremtő, bőség teremtő, jólét teremtő, jóllét teremtő Pénz teremtéshez
Bőség mantra >>>Több pénzt szeretnék a pénztárcámba Tudd meg, hogyan használd teremtő erődet, hogy több pénz kerüljön a pénztárcádba!

Rengeteg gyakorlati útmutatót segít ebben.
Pénzt vonzó energiák
Kattints ide >>>B.Nagy Magdolna
www.ezoterikustanacsok.hu
www.facebook.com/ezoterikustanacsokAz új cikket, az ÉLET magazin újabb számaiban olvashatod.
Keresd az újság árusoknál.
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba