NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Így old fel a pénz hiány miatti stressztÍgy old fel a pénz hiány miatti stresszt ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával
Nem vagy egyedül a pénz hiány miatti stresszel! És talán érzed azt is, hogy jó lenne egy könnyebb, és boldogabb élet...
Ha pedig igényed van arra, hogy jobb legyen az egészséged és közben, több pénzt szeretnél a pénztárcádba is, akkor ez a gyakorlat neked szól.


Így old fel a pénz hiány miatti stresszt

GYAKORLAT
1. Írd le egy papírra, hogy mi zavar a pénzzel, pénzhiánnyal kapcsolatosan. Írd ki magadból, hogy a pénz hiány miatt - mire, kire vagy dühös, mérges. Engedd szabadjára az érzelmeidet, hogy kijöjjön belőled minden stressz, amit mostanáig magadban tartottál. Így az érzelmeiden keresztül kitudod adni a stressz, mérgező energiáit.

2. Ha nehezen tudod kiengedni magadból a feszültséget, és érzed, hogy a benned lévő keserűség, méreg, sírás... nem bír felszakadni, akkor csukd be a szobád ajtaját, fogd a nagypárnádat, és kezd el azt püffölni!!! Csapd bele minden dühödet, fájdalmadat, haragodat. A lényeg, hogy felszakadjanak azok az érzelmi blokkok, amelyek eddig mérgeztek téged.

3. Ha már úgy érzed kiadtál minden mérget magadból, akkor igyál egy pohár tiszta vizet. Mert a víz segíti a belső szerveid (epe, máj...) méregtelenítését.

4. Fogd a papírodat, és égesd el. Vagy tépd össze, és húzd le a WC-n. Azt válaszd, amelyiktől jobban érzed magad. Miután megsemmisítetted a leírást, érdemes megfigyelned, hogy milyen érzelmi változások vannak benned a Pénz, Párkapcsolat, Szex hármas trilóiájával kapcsolatosanPénz Párkapcsolat Szex ebook ~ Bőségteremtés B.Nagy MagdolnávalA következő teendőd a pénz energiák beindításához:

5. Gyújts meg egy szál gyertyát, vagy mécsest. Ülj le, és egy kicsit csendesedj el. Ha úgy érzed, jót tesz most, egy illatos füstölő meggyújtása, vagy egy nyugtató levendula illóolaj az aroma mécsesedben, akkor használd azokat is.

6. Ha megteremtetted a számodra kellemes környezetet, akkor hunyd le szemeidet, és lazíts. Lélegezz nyugodtan, mélyen szívd be a levegőt, és aztán engedd ki, hogy tüdőd megteljen friss energiákkal. Engedd, hogy a tiszta levegővel együtt megérkezzenek azok a pozitív energiák amelyek feltöltik testedet a jólét energiáival.

Mond ezt a mantrát:

„Elengedtem mind azt, amit el kellett engednem, befogadom mind azt, ami jólétemet segíti elő.”


Engedd meg magadnak, hogy megérezd a bőség áramlatát, ebben a nyugodt környezetben. Mert a bőség sokkal több mint a pénz a bőségben benne van mind az amire szíved mélyén vágysz.

FONTOS:
A gyakorlat elvégzése nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és orvosi szaktanácsadást. Ha beteg vagy ne hagyd ki az orvosi ellátást!

7. Gyakori eset, hogy a pénz hiány csak a csúcsa a problémák hegyének. Mert a negatív energiákat okozhatják családi, generációs minták, vagy olyan jelenéletbeli traumák, sérelmek amelyektől jobb megszabadulni. Mert amikor az anyagiak mellett észrevesszük, hol lehet jobbá tenni a kapcsolatainkat is, akkor sokkal több pozitív eredményt kapunk.

Ezért is érdemes a könnyedd változás érdekében a Pénz, Párkapcsolat, Szex hármas trilóiájával kapcsolatosan ránézni az életedre!

Ezekhez az alap tudásanyag, és benne a gyakorlati útmutatók a
Pénz, Párkapcsolat, Szex ebookban vannak! Vedd meg itt

Pénz Párkapcsolat Szex ebook ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• Hogyan növelheted
10milliószorosra vágyaid erejét


• Az otthon harmóniája:
Megújulás a pozitív változásért!


• Neved negatív energiájának a megszüntetése

• Harmónia teremtés Tértisztítással

• Pénzt vonzó szimbólumok

• Szabadnak lenni...
Hogyan kezdj neki...


• Youtube videók Neked
Bőségteremtéshez
Elengedés angyali segítséggelGazdagság titkai dupla CD / letöltés vásárlása bőságteremtéshez B.Nagy Magdolnával


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT