NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Pénzt vonzó szimbólumok
Pénzt vonzó szimbólumok
Több pénzt szeretnél?
2. rész

Van aki a vörös pénztárcára, vagy vörös színű táskára esküszik, hogy az vonzza a pénzt, pedig a vörös szín nem mindenkinek segíti a pénz vonzást. - és mindjárt elmondom azt is, hogy mi ennek az oka.

Előbb azonban jöjjenek az alap kérdések:

Fontos Neked az anyagi stabilitás?
Szeretnél jobb egészséget, és több pénzt
Kevesebb pénz jön be, mint amit szeretnél?


Használd te is a Jólét mágnesét

Lehet patkó alakú, rúdmágnes, hűtő mágnes stb. Nem a formája számít, hanem amit hozzá teszel. Ezért akár a telefonod is lehet jólét mágnes, vagy pénz mágnes, ha pl. a telefont használod a munkádhoz.

FONTOS: A telefonodhoz ne tegyél igazi mágnest, mert az tökreteszi a telefonodat. Gondolatban azonban elképzelheted, hogy a telefonod csodás, varázslatos energiáján keresztül vonzza neked a pénzt.


A MÁGNES HASZNÁLATA
Ha pénzt teszel a mágneshez, (a mostani 100,-Ft-os nagyon jól tapad a mágneshez) akkor a pénz vonzást erősíted minden alkalommal, amikor mellé teszel még egy 100,-Ft-ost. Tehát nem elegendő letenni egy mágnest, és rátenni egy százast, és várni a csodát, hanem inkább tedd egy tálba vagy dobozba, és minden nap tegyél hozzá valamennyi pénzt.
A mágnest használhatod arra is, hogy több jól fizető munkát vonzzál magadhoz, pl.: ha vállalkozásod van, akkor a rendeléseket rakd fel egy fém lapra, amire jól tapad a mágnes. Hogy több jó fizető munka lehetőség jöjjön hozzád.

Ha divatos ruhákból szeretnél többet, akkor vágd ki újságból a vágyott ruhák képét, és azt rakd fel egy mágneses táblára. Rakj hozzá nap mint nap olyan ruhák képeit, amiket szeretnél hordani. Így mozgásban tudod tartani a vonzást.

Amire NE használd a mágnest: Ne tegyél alá, vagy rá befizetetlen csekket, vagy számlát! Mert akkor abból fog több jönni, ez pedig nem cél.

Vágyaid megvalósulását segítő energiákat tudsz a pénzt vonzó szimbólumokkal, és a hozzá tartozó, fizikai szemmel nem látható energiákkal megmozgatni.

Ezért jó, ha ismered az energiák működését, mert ez a tudás segít, hogy bölcs döntéseket tudj hozni. Közben pedig személyes életutadat járva mindig lehetőséged van a bőséggel teli élet megteremtésére, mert szíved sugallataira figyelve közelebb kerülsz minden vágyad megvalósulásához.BőségteremtéstPÉNZ VIRÁGOK AZ ANYAGI GYARAPODÁSÉRT
Minden kerek levelű, egészségesen növekvő virág, segíti a pénzügyeidet. Ezek a Fogföldi ibolya, Majom fa, Ciklámen stb. Rakd ezeket Keletre, Délkeletre otthonodban. Mert ezek az égtájak hatnak az egészségre és a pénzügyekre.


AZ ANYAGI STABILITÁS ELEFÁNTJA
Akkor tud segíteni, ha olyan elefántot választasz amelyik mind a 4 lábával a földön áll. Látszik rajta, hogy biztonságot adó, kiegyensúlyozott, mint az a pénz áram, amitől biztonságban érzed magad. Tegyél alá egy papír pénzt, amitől érzed, hogy anyagi stabilitást hoz az életedbe.


PÉNZT ÉS SZERETETET VONZÓ TELEFON
A mai világban a telefon az egyik legfontosabb eszközöd, hiszen azon keresztül érnek el azok az emberek akiket szeretsz, vagy épp szeretnéd őket elkerülni. A hárítás azonban a Te energiádat viszi, és ami az energiádat viszi, az nem hoz pénzt!
Jó megoldás, ha a telefonodon a számodra fontos embereknek külön csengőhangot állítasz be. Így amikor megcsörren a telefon, akkor máris felkészültebben eheted fel a hívásokat. A bulis barátnőknek bulis zenei csengőhangot, a nem szeretem embereknek pedig valami nyugis zenét, ami figyelmeztet arra, hogy most nyugodtabbnak kell maradnod.


A VÖRÖS PÉNZTÁRCA ÉS TÁSKA TITKA
abban rejlik, hogy az aki használja, már eleve jól érzi magát a vörös színnel. Biztos hallottad már azt a mondást, hogy "A vörös dögös" - vagyis szexis, energikus, vonzó...stb.

Aki azonban inkább a pasztell színeket kedveli, és nem szereti a drámai hatást, amit a dögös vörös megjelenése kelt, annak talán zavaró ez a szín a pénz vonzásához is. Vagyis csak akkor használd ezt a színt, ha hajlandó vagy egy kis extra energiát is befogadni a piros pénztárcán, vagy piros táskán keresztül érkező pénzzel!

FONTOS:
Az a szimbólum / eszköz fog Neked segíteni, amelyikről elhiszed, hogy valóban megadja a lehetőséget, és biztosítja, számodra a pénzügyek rendeződését.

Ezért kérdezik gyakran tőlem, hogy:
"Jó Magdi, és hogyan lendítsem mozgásba a pénz energiákat?"

A válaszom pedig ez:
Nem lehet csak a pénz energiákkal foglalkozni, figyelembe kell venni a magánéleti, párkapcsolati energiákat is, mert a Pénz a Párkapcsolat és a SZEX bizony összefüggenek!

Az élet színpadán bizony mindhárom energiával jól kell sáfárkodni! Tudni kell, mikor minek van itt az ideje... Kivel és mit lehet megosztani, és mi az ami segíti a bőség megteremtését hogy a Pénz a Párkapcsolat és a SZEX édes hármasát élvezhesd.Pénz Párkapcsolat Szex ebook ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a
B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• Youtube videók Neked
Bőségteremtéshez


• Hogyan növelheted
10milliószorosra vágyaid erejét


• Neved negatív energiájának a megszüntetése

• Harmónia teremtés Tértisztítással

• Az otthon harmóniája:
Megújulás a pozitív változásért!


• VIDEÓK • Így aktiváld a Jólét energiákat otthonodban

• Szabadnak lenni...
Hogyan kezdj neki...

EGYÜTT, SZERETETBEN, GAZDAGSÁGBAN, EGÉSZSÉGBEN Egy kis Feng Shuival fűszerezveNŐI ÖRÖMÖK sorozat  SZEXUÁLIS ENERGIÁK Intimitás, Illatok online videó


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT