BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG ANGYALI ÚTMUTATÁSOK
PÉNZT VONZÓ SZIMBÓLUMOK
Több pénzt szeretnék a pénztárcámba vonzani forintB.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
Több pénzt szeretnék a pénztárcámba vonzani


Több pénzt szeretnél?
2. részÍgy használd a pénzt vonzó szimbólumokat.Fontos Neked az anyagi stabilitás?
Szeretnél jobb egészséget, és több pénzt
Kevesebb pénz jön be, mint amit szeretnél?


HASZNÁLD TE IS A JÓLÉT MÁGNESÉT
Lehet patkó alakú, rúdmágnes, hűtő mágnes stb. Nem a formája számít, hanem amit hozzá teszel. Ezért akár a telefonod is lehet jólét mágnes, vagy pénz mágnes, ha pl. a telefont használod a munkádhoz.

FONTOS: A telefonodhoz ne tegyél mágnest, mert az tökreteszi a telefonodat. Gondolatban azonban elképzelheted, hogy a telefonod csodás, varázslatos energiáján keresztül vonzza neked a pénzt.


A MÁGNES HASZNÁLATA
Ha pénzt teszel a mágneshez, (a mostani 100,-Ft-os nagyon jól tapad a mágneshez) akkor a pénz vonzást erősíted minden alkalommal, amikor mellé teszel még egy 100,-Ft-ost. Tehát nem elegendő letenni egy mágnest, és rátenni egy százast, és várni a csodát, hanem inkább tedd egy tálba vagy dobozba, és minden nap tegyél hozzá valamennyi pénzt.
A mágnest használhatod arra is, hogy több jól fizető munkát vonzzál magadhoz, pl.: ha vállalkozásod van, akkor a rendeléseket rakd fel egy fém lapra, amire jól tapad a mágnes. Hogy több jó fizető munka lehetőség jöjjön hozzád.
Ha divatos ruhákból szeretnél többet, akkor vágd ki újságból a vágyott ruhák képét, és azt rakd fel egy mágneses táblára. Rakj hozzá nap mint nap olyan ruhák képeit, amiket szeretnél hordani. Így mozgásban tudod tartani a vonzást.

Amire NE használd a mágnest: Ne tegyél alá, vagy rá befizetetlen csekket, vagy számlát! Mert akkor abból fog több jönni, ez pedig nem cél.


PÉNZ VIRÁGOK AZ ANYAGI GYARAPODÁSÉRT
Minden kerek levelű, egészségesen növekvő virág, segíti a pénzügyeidet. Ezek a Fogföldi ibolya, Majom fa, Ciklámen stb. Rakd ezeket Keletre, Délkeletre otthonodban. Mert ezek az égtájak hatnak az egészségre és a pénzügyekre.


AZ ANYAGI STABILITÁS ELEFÁNTJA
Akkor tud segíteni, ha olyan elefántot választasz amelyik mind a 4 lábával a földön áll. Látszik rajta, hogy biztonságot adó, kiegyensúlyozott, mint az a pénz áram, amitől biztonságban érzed magad. Tegyél alá egy papír pénzt, amitől érzed, hogy anyagi stabilitást hoz az életedbe.


PÉNZT ÉS SZERETETET VONZÓ TELEFON
A mai világban a telefon az egyik legfontosabb eszközöd, hiszen azon keresztül érnek el azok az emberek akiket szeretsz, vagy épp szeretnéd őket elkerülni. A hárítás azonban a Te energiádat viszi, és ami az energiádat viszi, az nem hoz pénzt!
Jó megoldás, ha a telefonodon a számodra fontos embereknek külön csengőhangot állítasz be. Így amikor megcsörren a telefon, akkor máris felkészültebben eheted fel a hívásokat. A bulis barátnőknek bulis zenei csengőhangot, a nem szeretem embereknek pedig valami nyugis zenét, ami figyelmeztet arra, hogy most nyugodtabbnak kell maradnod.


FONTOS:
Az a szimbólum / eszköz fog Neked segíteni, amelyikről elhiszed, hogy valóban megadja a lehetőséget, és biztosítja, számodra a pénzügyek rendeződését.

Ezért kérdezik gyakran tőlem, hogy:
"Jó Magdi, és hogyan lendítsem mozgásba a pénz energiákat?"

A válaszom pedig ez:
"Ismerd meg és kezd el használni a Bőségteremtést segítő Információs tudásanyagokat. Ezekkel Te is kezedbe tudod venni életed irányítását. Amelyhez
a Bőségteremtés klubban
azonnal használható Információs tudásanyagok vannak, hogy megkönnyítsék az életet, az életed.

BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG ANGYALI ÚTMUTATÁSOK