Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba

...hogy könnyebb legyen a pozitív embereknek, megteremteni, és megtartani pozitív energiájukat, pozitív életszemléletüket, kezdtem el írni az
ÉLET magazinba pénz vonzó cikkeket... Neked!

Mert a pénz azokhoz jön könnyedén akik ismerik a pénzt vonzó energiák titkát. Ők azok, akik tudják, hogyan érdemes használni a pénzt vonzó szimbólumokat, hogy azok segítségével több pénz kerüljön a pénztárcájukba, a folyószámláikra, vagy a családi kasszába.

B.Nagy Magdolna
www.ezoterikustanacsok.huTöbb pénzt szeretnék a pénztárcámba vonzani


Több pénzt szeretnél?
2. részÍgy használd a pénzt vonzó szimbólumokat.Fontos Neked az anyagi stabilitás?
Szeretnél jobb egészséget, és több pénzt?
Kevesebb pénz jön be, mint amit szeretnél?A jólét mágnese:
lehet patkó alakú, rúdmágnes, hűtő mágnes stb. Nem a formája számít, hanem amit hozzá teszel.

Ha pénzt teszel a mágneshez, (a mostani 100,-Ft-os nagyon jól tapad a mágneshez) akkor a pénz vonzást erősíted minden alkalommal, amikor mellé teszel még egy 100,-Ft-ost. Tehát nem elegendő letenni egy mágnest, és rátenni egy százast, és várni a csodát, hanem inkább tedd egy tálba vagy dobozba, és minden nap tegyél hozzá valamennyi pénzt.
A mágnest használhatod arra is, hogy több jól fizető munkát vonzzál magadhoz, pl.: ha vállalkozásod van, akkor a rendeléseket rakd fel egy fém lapra, amire jól tapad a mágnes. Hogy több jó fizető munka lehetőség jöjjön hozzád.
Ha divatos ruhákból szeretnél többet, akkor vágd ki újságból a vágyott ruhák képét, és azt rakd fel egy mágneses táblára. Rakj hozzá nap mint nap olyan ruhák képeit, amiket szeretnél hordani. Így mozgásban tudod tartani a vonzást.

Amire NE használd a mágnest: Ne tegyél alá, vagy rá befizetetlen csekket, vagy számlát! Mert akkor abból fog több jönni, ez pedig nem cél.


Pénz virágok az anyagi gyarapodásért.
Minden kerek levelű, egészségesen növekvő virág, segíti a pénzügyeidet. Ezek a Fogföldi ibolya, Majom fa, Ciklámen stb. Rakd ezeket Keletre, Délkeletre otthonodban. Mert ezek az égtájak hatnak az egészségre és a pénzügyekre.


Az anyagi stabilitás elefántja.
Akkor tud segíteni, ha olyan elefántot választasz amelyik mind a 4 lábával a földön áll. Látszik rajta, hogy biztonságot adó, kiegyensúlyozott, mint az a pénz áram, amitől biztonságban érzed magad. Tegyél alá egy papír pénzt, amitől érzed, hogy anyagi stabilitást hoz az életedbe.

FONTOS:
Az a szimbólum fog Neked segíteni, amelyikről elhiszed, hogy valóban megadja a lehetőséget, és biztosítja, számodra a pénzügyek rendeződését.

A pénzenergiákat lendítsd mozgásba mantrával.
„Pénz vonzásom aktiváltam. A jólét áramlatába beléptem. Megkapom belőle azt, amire vágyom”


Több pénzt szeretnék a pénztárcámba vonzani Tudd meg, hogyan használd teremtő erődet, hogy több pénz kerüljön a pénztárcádba!

Rengeteg gyakorlati útmutatót segít ebben.
Pénzt vonzó energiák
Kattints ide >>>B.Nagy Magdolna
www.ezoterikustanacsok.hu
www.facebook.com/ezoterikustanacsokAz új cikket, az ÉLET magazin újabb számaiban olvashatod.
Keresd az újság árusoknál.Az ÉLET magazin megvásárolható az alábbi helyeken >>>
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba