NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
• Videó •
Eljött a változás ideje!?
Most van itt az ideje, hogy kilépj a régi mókuskerékből és felszabadulhass a nyomasztó terhek alól?

Nézd meg a videót, hogy tudd te is, milyen energiák hatnak rád, amelyek akadályozhatnak még most is.

Most könnyű kilépni a téged blokkoló energiák alól.


A tudást blokkoló energiák miatt, még a több diplomások között is van olyan aki azt érzi, nem elég okos, vagy nem tud mindent. Ezeknek a problémáknak a gyökér okáról beszéltem a videóban.

A tudást blokkoló energiák, régen megélt élethelyzetek miatt alakulnak ki. (generációs minták is lehetnek, melyek öröklődnek a DNS-sel)

A saját életedben megélt traumák, pl.: ítéletek, vélemények rólad, amelyek még mindig szinte visszhangként szólnak benned, mutatják, hogy valami gond van. Érdemes ezeket a negatív hangokat, emlékeket elengedni, hogy az önbizalom romboló negatív hatások alól kikerülhess te is.

A leggyakoribb ítéletek amik még most is hathatnak rád:
- nem vagy elég jó
- túl gyors vagy,
- túl lassú vagy,
- okoskodó vagy,
- buta vagy
- rossz vagy
- nem vagy elég szép
- nem vagy elég sikeres....stb.

Ezek az ítéletek egészen kisgyermekkortól mérgezhetik az életed, és amíg hagyod, hogy hassanak rád, amíg elfogadod ezeket a múltbéli ítéleteket addig újra és újra olyan élethelyzetekbe kerülhetsz amik ezt tovább erősítik.

A jó hír az, hogy választhatod azt, hogy megszabadulsz ezektől az ítéletektől, amihez gyors segítség az érzékeny energiájúaknak (Angyali segítséggel) az elengedés hangfelvétel.


Bármilyen problémád van az életben, az első lépés mindig a negatív minta elengedése


Pozitív változások várhatóak!
Amikor végig csinálod az elengedés gyakorlati lépéseit, vagy kitisztítjuk a negatív mintákat, egyéni konzultáción - akkor a fal, amely addig körbe vett és kizárta a lehetőségeket, akkor a jobb és boldogabb élet elkezd feléd áramlani, és a fizikai világban a pozitív változás is megtud történni.

Amíg azonban, a negatív energiák fala körbe vesz, addig a falon keresztül nem jutnak át a megoldások sem. Ezért is fontos, hogy ezektől a negatív falaktól megszabadulj! - utána tud csak megtörténni a pozitív változás.


Elengedés után, a fizikai testedben és az aurádban, csakráidban is pozitív tiszta energiák tudnak áramolni, mert olyan, szabad szemmel nem látható blokkok tudnak kioldódni, amelyek a múltbéli traumák miatt a tudatalattidban vannak most még beragadva.

Gyakran látom klienseknél, amikor a testüket körülölelő aurát nézem, hogy masszív és szennyezett energiák lebegnek körülöttük, melyekből szinte lehetetlen kilépni. A tisztítások azonban mindig segítenek, mert egy egy oldás során rengeteg energetikai szennyeződés tud eltávozni az aura és csakrák rendszeréből.


A te aurád, és csakráid vajon mennyire vannak rendben
Az energetikai szennyeződések ugyanis, hosszú évtizedekig tudják blokkolni az életed, és láthatatlan energiájukon keresztül az önbizalmadat gyengítik.

Épp úgy mint a lakásban felgyülemlett por, ha nincs rendszeresen eltávolítva, egyre vastagabb rétegben lesz jelen.

Az energetikai szennyeződések is, amelyeket a negatív ítéletek erősítenek, épp így feltudnak halmozódni, és sajnos minél több a negatív szennyeződés annál nehezebb az emberi test.

Szabad akaratod szerint választhatod azt, hogy hagyod, ezeket a negatív energiákat, mintákat a testedben, az aurád rétegeiben, vagy inkább megszabadulsz tőlük. Ezt neked kell eldöntened. Az azonban biztos, hogy ha nem történik meg az energia munka, amit a tisztítások, elengedések felgyorsítanak, addig a tested nem tud felszabadulni a múlt energetikai szennyeződései alól, és az önbizalom hiányos, bizonytalanságot okozó energiák fogják uralni a életed.

Te melyiket választod? Maradjanak a múlt terhei vagy inkább elengeded azokat?

Ha szeretsz magadon dolgozni, akkor az Elengedés Angyali segítséggel - hangfelvétel lesz a segítségedre.

És természetesen választhatod, a Négyszemközt privát tanácsadásokat velem online, vagy személyesen.Elengedés Angyali segítséggel ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány feloldásról
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez• VIDEÓK • Magányt űző praktikák

• Bőség Mantra

• Így old fel a pénz hiány miatti stresszt

• Mennyi pozitív megerősítés kell a kívánt változáshoz?

• VIDEÓ • Eljött a változás ideje?

• Negatív energiák elengedését segítő Újhold

• Tudd meg:
Milyen név hoz neked boldogabb életet, sikert, anyagi biztonságot!
Aranyeső sorozat 1. rész ~ Bőségteremtés B.Nagy MagdolnávalEGYÜTT, SZERETETBEN, GAZDAGSÁGBAN, EGÉSZSÉGBEN ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT