ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Eljött a változás ideje!

Most van itt az ideje, hogy kilépj a régi mókuskerékből és felszabadulhass a nyomasztó terhek alól? Nézd meg a videót, hogy tudd te is, milyen energiák hatnak rád, amelyek akadályozhatnak még most is.


Most könnyű kilépni a téged blokkoló energiák alól.


A tudást blokkoló energiák miatt, még a több diplomások között is van olyan aki azt érzi, nem elég okos, vagy nem tud mindent. Ezeknek a problémáknak a gyökér okáról beszéltem a videóban.

A tudást blokkoló energiák, régen megélt élethelyzetek miatt alakulnak ki. (generációs minták is lehetnek, melyek öröklődnek a DNS-sel)

A saját életedben megélt traumák, pl.: ítéletek, vélemények rólad, amelyek még mindig szinte visszhangként szólnak benned, mutatják, hogy valami gond van. Érdemes ezeket a negatív hangokat, emlékeket elengedni.

A leggyakoribb ítéletek amik még most is hathatnak rád:
- nem vagy elég jó
- túl gyors vagy,
- túl lassú vagy,
- okoskodó vagy,
- buta vagy
- rossz vagy....stb.

Ezek az ítéletek egészen kisgyermekkortól mérgezhetik az életed, és amíg hagyod, hogy hassanak rád, amíg elfogadod ezeket a múltbéli ítéleteket addig újra és újra olyan élethelyzetekbe kerülhetsz amik ezt tovább erősítik.

A jó hír az, hogy választhatod azt, hogy megszabadulsz ezektől az ítéletektől, amihez az Öngyógyítás Angyali segítséggel - Elengedés hangfelvétel nagy segítségedre tud lenni.

(Bármilyen problémád van az életben, az első lépés mindig a negatív minta elengedése, ehhez kapsz útmutatót az Elengedés hangfelvételen keresztül)Pozitív változások várhatóak!

Amikor végig csinálod az elengedés gyakorlati lépéseit, vagy kitisztítjuk a negatív mintákat, egyéni konzultáción - akkor a fal, amely addig körbe vett és kizárta a lehetőségeket, akkor a jobb és boldogabb élet elkezd feléd áramlani, és a fizikai világban a pozitív változás is megtud történni.

Amíg azonban a negatív energiák fala körbe vesz, addig a falon keresztül nem jutnak át a megoldások sem. Ezért is fontos, hogy ezektől a negatív falaktól megszabadulj! - utána tud csak megtörténni a pozitív változás.


A fizikai testedben és az aurádban, csakráidban is pozitív tiszta energiák tudnak áramolni, az elengedések után.

Gyakran látom klienseknél, amikor a testüket körülölelő aurát nézem, hogy masszív és szennyezett energiák lebegnek körülöttük, melyekből szinte lehetetlen kilépni. A tisztítások azonban mindig segítenek, mert egy egy oldás során rengeteg energetikai szennyeződés tud eltávozni az aura és csakrák rendszeréből.


A te aurád, és csakráid vajon mennyire vannak rendben?

Az energetikai szennyeződések hosszú évtizedekig tudják blokkolni az életed. Épp úgy mint a lakásban felgyülemlett por, ha nincs rendszeresen eltávolítva, egyre vastagabb rétegben lesz jelen. Az energetikai szennyeződések is, amelyeket a negatív ítéletek erősítenek, épp így feltudnak halmozódni, és sajnos minél több a negatív szennyeződés annál nehezebb az emberi test.

Szabad akaratod szerint választhatod azt, hogy hagyod, ezeket a negatív energiákat, mintákat a testedben, az aurád rétegeiben, vagy inkább megszabadulsz tőlük. Ezt neked kell eldöntened. Az azonban biztos, hogy csak a tisztítások, oldások után tud a tested felszabadulni a múlt energetikai szennyeződései alól.

Te melyiket választod? Maradjanak a múlt terhei vagy inkább elengeded azokat?

Öngyógyítás Angyali segítséggel - Elengedés hangfelvétel >>

Egyéni konzultációdhoz időpont foglalásért hívj ezen a számon:
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197elengedést segítő  útmutatókANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG