NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
blokkoló energiák helyett a gyógyulást választom
Vajon benned, mennyi energia blokk van, ami miatt nem tudsz kiteljesedett életet élni nőként?

Itt az ideje, hogy ezek, az egészségedet is romboló energiák megszűnjenek?!


Úgy érzed, már tényleg csak az utolsó lépés választ el attól, hogy bele törődj, a mostani helyzetbe?

Vagy épp ellenkezőleg, épp most döntöttél a személyen női energiáid felerősítése mellett?

Bármi is a válaszod, most elmondok Neked néhány nyílt titkot, amit a pozitív változás érdekében hasznos még tudnod.Talán, már tudod, hogy az egészséged szempontjából fontos a lelki terhek elengedése - igaz?

Tudod azt is, hogy jó Neked, ha olyan emberekkel van kapcsolatod, akik nem akadályoznak, hanem támogatnak életutadon - ugye?De mégis mi az oka a sok negatív, blokkoló energiának, és hogyan szabadulj meg tőlük?

A kristály energiák sokat tudnak segíteni a negatív élethelyzetek megszüntetésében.

Azonban, jó ha tudod, hogy a blokkoló energiák 3 szintről jöhetnek, ezért a pozitív változás érdekében, mind a 3 szinten meg kell szűnniük a blokkoknak, ahhoz, hogy az egészség, az egyensúly helyreállása megtörténhessen, és kiteljesedett életet élhess nőként.

A blokkoló energiák 3 fő helye:

1. Jelen életed
2. Családi minták
3. Előző életeid.

Ha tehát már régóta nem történik meg az általad vágyott változás, annak az az oka, hogy a három szinten, a jelenben, a családi mintákban, vagy az előző életekben, van még olyan program, vagy energia ami miatt nem tud a pozitív változás megtörténni.


A kristály energiákat ezeknek a blokkoknak a megszüntetéséhez, és a negatív energiák helyett a pozitív életenergiákhoz aktiváljuk.

Mert a pozitív energia, a pozitív minta nélkülözhetetlen a gyógyuláshoz!

A pozitív minták beépítéséhez, a FÖLD megadhatja neked a gyógyulást, változást elősegítő energiákat. Hiszen a föld nem csak önmagát képes gyógyítani, hanem azokat is, akik ismerik a földet, a kövek, kristályok energiájának a titkait.

Minden kőnek, minden kristálynak meg van a maga speciális energiája, amellyel egy-egy adott problémát oldani lehet, és amikor aktiváljuk a kristály energiákat, akkor a föld csodás jólét energiáit is megkaphatjuk.

Sőt, a kövek energiájának a segítségével, azokat megfelelően használva, oldani lehet a jelen élet, a diszharmonikus családi minták és az előző életek blokkjait is.

Ami még csodálatosabbá teszi a kövek pozitív hatását, hogy nem csupán a fizikai testre, hanem az aura rétegeire is jótékonyan hatnak. Segítségükkel elő lehet segíteni, a csakrák kiegyensúlyozott, és harmonikus működését. Ami azért fontos, mert a fizikai test a csakrák kiegyensúlyozott működése segíti valódi jólét megteremtését is, és erre szerintem minden nőnek szüksége van!


Szeretnéd jobban megismerni a kristályok titkos energiáját?
Jó volna, ha könnyebb lenne a testi, lelki egyensúlyod megteremtése?

A kristály energiákról itt tudhatsz meg többet >>>


kristály energiák

NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT