Hasznos tudásanyagok jólétteremtéshez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat CsodákGyógyulás kristályokkal

Vajon benned, mennyi energia blokk van, ami miatt gyengébb az egészséged mint ahogy te azt szeretnéd?

Itt az ideje, hogy ezek, az egészségedet is romboló energiák megszűnjenek?!
Úgy érzed, már tényleg csak az utolsó lépés választ el attól, hogy gyógyításból jelesre vizsgázz?

Vagy épp ellenkezőleg, sokat tudsz már, de nem eleget ahhoz, hogy komolyan belevágj egy csodálatos egészséget hozó terápiába?

Bármi is a válaszod, most elmondok Neked néhány nyílt titkot, amit a gyógyulásról még hasznos tudnod.Talán, már tudod, hogy az egészséged szempontjából fontos a lelki terhek elengedése - igaz?

Tudod azt is, hogy jó Neked, ha olyan emberekkel van kapcsolatod, akik nem akadályoznak, hanem támogatnak életutadon - ugye?blokkoló energiák helyett a gyógyulást választom

De mégis mi az oka a sok negatív, blokkoló energiának, és hogyan szabadulj meg tőlük?A negatív, blokkoló energiák feloldásának a leghatékonyabb módja a problémás élethelyzetek megszüntetésének. Mert a blokkok oldásával a testi, lelki, szellemi egyensúly helyre tud állni.

Ezeket javaslom Neked, a negatív, blokkoló energiák feloldásához:

1. Engedd el a múlt terheit.
2. Használj oly pozitív gondolatokat, érzelmeket, amelyek elősegítik a vágyott dolgok megvalósulását.

Vagyis - egyrészt a múlt nyomasztó, blokkoló energiáinak az elengedésére van szükség, másrészt, a régi diszharmonikus energiák helyét át kell vennie azoknak a pozitív cselekedeteknek amelyek elősegítik a jobb, egészségesebb, boldogabb életet.


Mivel a blokkoló energiák 3 szintről jöhetnek, ezért a teljes gyógyuláshoz mind a 3 szinten meg kell szűnniük a blokkoknak, ahhoz, hogy az egészség, az egyensúly helyreállása megtörténhessen.

A blokkoló energiák 3 fő helye:

1. Jelen életed
2. Családi minták
3. Előző életeid.

Ha tehát már régóta nem történik meg az általad vágyott változás, annak az az oka, hogy a három szinten, a jelenben, a családi mintákban, vagy az előző életekben, van még olyan program, vagy energia ami miatt nem tud a pozitív változás megtörténni.


A blokkoló energiák elengedése azonban nem elegendő a pozitív változáshoz, mert a régi, rosszul rögzült, és akadályozó minták helyett új jobb szokásokat szükséges kialakítani.
Ezért is fontos, hogy:

a negatív, blokkoló energiák helyére pozitív energia kerüljön!

Mert a pozitív energia, a pozitív minta nélkülözhetetlen a gyógyuláshoz!

A pozitív minták beépítéséhez, a FÖLD megadhatja neked a gyógyulást, változást elősegítő energiákat. Hiszen a föld nem csak önmagát képes gyógyítani, hanem azokat is, akik ismerik a földet, a kövek, kristályok energiájának a titkait.

Minden kőnek, minden kristálynak meg van a maga speciális energiája, amellyel egy-egy adott problémát oldani lehet.

Sőt, a kövek energiájának a segítségével, azokat megfelelően használva, oldani lehet a jelen élet, a diszharmonikus családi minták és az előző életek blokkjait is.

Ami még csodálatosabbá teszi a kövek pozitív hatását, hogy nem csupán a fizikai testre, hanem az aura rétegeire is jótékonyan hatnak. Segítségükkel elő lehet segíteni, a csakrák kiegyensúlyozott, és harmonikus működését. Ami azért fontos, mert a fizikai test a csakrák kiegyensúlyozott működése segíti az egészség helyreállítását.


Szeretnéd jobban megismerni a kristályok titkos energiáját?
Jó volna, ha könnyebb lenne az egészséged helyreállítása?

A kristály energiákról itt tudhatsz meg többet >>>


Neked vajon hol vannak elakadások?
1. a jelen életben?
2. a családi mintáid miatt?
3. előző életek miatt?

vagy mind három helyen? Itt az ideje, hogy egészségesebb kés boldogabb életet élj?


kristály energiák

Hasznos tudásanyagok jólétteremtéshez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák