Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaGyógyító kövek rezgése

Hogyan használd a gyógyító kövek rezgését, ha jobb életet szeretnél élni

Hogyan használd a gyógyító kövek rezgését, ha
jobb életet szeretnél élni...
Nemrég kaptam egy érdekes kérdést felvető levelet, egy hölgytől (itt most Katinak nevezem, bár nem ez a valódi neve)

Ez a néhány sor amit idézek tőle, akkor lehet fontos Neked, ha téged is érdekelnek az ásványok és gyógyító kövek...

„Kedves Magdolna!

Olvastam cikkeit az Interneten és a segítségét szeretném kérni.
A spirituális fejlődésem elején járva, erőteljes késztetést érzek a kristályokkal való gyógyítással szemben.
El is kezdtem egy tanfolyamot egy kristályokkal foglalkozó ezoterikus akadémiánál, de az első nap után csalódottan tértem haza.
Ott ugyanis a kristályokra igazán nincs is szükség, hiszen ott a kristály tudatával történik a kezelés, a kristály energiáját a tenyéren keresztül hívtuk elő. Ez mind szép és jó, de én REIKI-vel is foglalkozom, ami számomra teljesen kielégítő módszer a "kézrátéttel történő gyógymódok" terén. Én olyan kristálytanfolyamot keresek, ahol a maga valójában megfoghatom ezen köveket, ráhelyezhetem a testre vagy a test köré és azok így fejtenék ki gyógyító hatásukat. (indirekt kristályterápia).
Sok olyan céget találtam, akik kristálytanfolyamot hirdetnek, de igazán egyiket sem ismerem, ezért most az első csalódás után nem szeretnék újra rossz helyre menni.
Esetleg van Önnek tapasztalata, hogy melyik oktató céget lenne érdemes megkeresnem atlantiszi kristály gyógyászat témakörben?
Segítségét és válaszát előre is nagyon köszönöm.

Üdvözlettel
…...... Katalin”


Válaszaim:

1. azt szoktam javasolni, hogy mindenki olyan tanfolyamra menjen ami a jelenlegi tudásának és élettapasztalatainak megfelelően tudja őt segíteni. Nálam éppen ezért van inkább személyes konzultáció keretén belül a tanítás, mert mindenkinek a saját tudásszintjéhez és befogadó képességéhez kell ezeket a dolgokat igazítani.

2. egy adott tanfolyamra, van amikor csak egyes részletek miatt érdemes elmenni, mert a tanulónak a többi nem segíti a fejlődését. (Még a honlapon szereplő online kurzusok résztvevőitől is külön azt szoktam kérni, hogy NE ragaszkodjanak a tanfolyam menetéhez, hanem használják belső intuíciós képességüket, mert ha úgy érzik, hogy pl lemaradtak, és nem tudják a tempót pl idő hiánya miatt tartani a küldött anyagnak még annak is oka van) 

Erre most csak azért tértem ki, hogy lásd, mennyire fontos, a saját tempód megtalálása.
Kristálygyógyászat - A gyógyító kövek segítségével Te is megvalósíthatod vágyaidat.
További válaszok a kérdésekre

3.
Egyetlen tanfolyamon soha nem lehet megtanulni mindent az adott témával kapcsolatban, mert a tudást fizikailag képtelenség átadni ennyi idő alatt. Viszont az is nagyon jó, ha a témában olvasol könyveket.

4. Olyan tanfolyami oktatást nem tudok, amire te gondolsz, már csak azért sem, mert a tapasztalatom az, hogy ebben a témában nem elég ott ülni és saját magadon megtapasztalni a dolgokat, hanem kell hozzá egy "páciens" rokon, vagy barát, akin élőben tudsz segítséggel gyakorolni.

5. A kristályokkal való gyógyításnál, és minden egyéb gyógyításnál a Te saját szemlélet módod is befolyásolja a gyógymódot. Ennek oka az a rengeteg „hit rendszer” amit eddigi életed során életed részévé tettél.

- ha Te úgy gondolod, hogy a gyógyításhoz (maradjunk a kristályoknál) az szükséges, hogy rátedd a beteg testrészre, akkor nálad az fog működni, és azzal tudsz segíteni magadon és másokon is – mert azzal a módszerrel érezd jól magad, azzal tudsz együtt rezegni.

- ha úgy gondolod, hogy a kristály tudatával eredményesebb a gyógyítás, (mint pl az Angyaloktól, Angyalokról – Neked otthon végezhető on-line kurzus kristály meditációjánál) akkor számodra annak használata fogja az eredményt meghozni.

- Ha pedig elfogadod azt a tényt, hogy rezgés szinten is lehet gyógyítani, anélkül, hogy magát a kristályt a kezedbe vennéd, Pl:
* ha valami sérülés ér, vagy hirtelen megfájdul a torkod, és nincs nálad az a kristály ami ezt gyógyítaná, akkor elegendő kérned, Angyalaidtól, Szellemi vezetődtől, Istentől, Univerzumtól... hogy „töltsék be az adott kristály rezgését” számodra, hogy a gyógyulás minél hamarabb megkezdődhessen. -amikor elhiszed, hogy ezek a rezgések megérkeznek hozzád, és így is lehet gyógyítani, vagy gyógyulni általa akkor már egy sokkal magasabb szinten engeded a gyógyítás véghez vinni, mert kevesebb lesz benne a Te tenni akarásod, és jobban engeded a nagyobb rálátásból (spirituális csatornákon keresztül) történő gyógyítást.


Ui: Mindenképp azt a módszert válaszd amivel te a legjobban érzed magadat :-)Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba