ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Miért kérem ennek a fontos mondatnak a megértését? - mert az emberek többsége hálálkodás közben épp arra helyezi a figyelmét amit szeretne elkerülni. Valami olyan dologért hálásak amitől jó volt megszabadulni.

Például egy súlyos betegségtől megszabadulni csodás dolog, de ha emiatt a hálálkodással a figyelmet valaki vissza viszi a betegségre, akkor a vonzás törvénye abból fog többet hozni számára.

Ha valaki nagyon hálás azért, hogy megszabadítottam a rémes párkapcsolatától, akkor a hálája vissza irányítja figyelmét a rossz kapcsolatra, ezért az ismétlődve fog visszatérni hozzá, mert a Bőség törvénye elhozza azt amire figyelsz.

Hálájukat szokták kifejezni az olvasók azokért a tanácsokért amik segítettek nekik kimászni a problémás élethelyzetből, de ezzel a figyelem megint a problémára kerül, ami miatt a vonzás törvénye újra problémás élethelyzeteket fog felsorakoztatni...

Ezért kérem a személyes konzultációkon, a tanfolyamokon és az olvasói köszönő leveleknél is, hogy ne úgy hálálkodjanak nekem, hogy: " Jaj de jó Magdikám, hogy segítettél megszabadulni ebből a negatív helyzetből, mert olyan rossz volt eddig," ....... mert azzal vissza irányítják a figyelmüket arra a negatívra, amitől megakartak szabadulni.

A Bőség törvénye pedig pontosan kiszámítható, és abból hoz többet az életedbe, amire a figyelmedet irányítod.

Ha szeretnéd, a jólét energiáit magadhoz vonzani, kezd el nagyra becsülni a körülötted lévő dolgokat.

- fejezd ki nagyrabecsülésed, az új lehetőségek iránt, melyekkel már jobb dolgokat tudsz megélni...
- becsüld nagyra azokat a dolgokat, amelyeket elértél, vagy elértünk együtt.

Hiányteremtő gondolat:
Hálás vagyok, hogy már megszabadultam a lehúzó élethelyzetektől!

Jólét teremtő gondolat:
Igazán nagyszerű dolog, hogy olyan jólét teremtést segítő útmutatókat kapok itt (B.Nagy Magditól) amitől az életem egyre jobbá válik.

Még több jólét teremtést segítő útmutatóról olvashatsz, és nézhetsz videós gyakorlati útmutatókat is a Hogyan gazdagodj online kurzuson >>hogyan gazdagodjezoterikustanacsok blog


Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG