ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
"A mai felgyorsult világban egyre jobban igaz, hogy az ér el eredményt, aki lépést tud tartani az őt körülvevő környezettel!

Ez azonban a kudarc élmények miatt gyakran szinte lehetetlennek tűnik. - már csak azért is, mert az elutasítástól való félelem olyan belső blokkot okoz, ami akadályozza a cselekvést és az előre lépést is.
Aki előre lép, annak jutalma: az Élet Tortája!

Hogyan kaphatod meg, az élet tortájából
a Neked járó részt? Olvasd el most."


B.Nagy Magdolna


Mekkora szeletet kérsz az élet tortájából?

Mekkora szeletet kérsz az élet tortájából?


Mekkora szeletet kérsz az élet tortájából?

Képzeld el, hogy az élet egy ilyen csodás tortaköltemény.

Fel van díszítve az oldala, életed kanyargós ösvényeivel, és a tetején, csodás szeretettel teli rózsák pompáznak, melyek csak arra várnak, hogy élvezd őket. Megcsodálhatod, megérintheted, sőt még életed tortájának fenséges illatát is érezheted rajtuk keresztül.

Kívülről a rózsaszín, vagyis szívcsakrád színeiben pompázik, belsejében pedig, pontosan azok az ízek, és zamatok vannak, amiket Te szeretsz. - Mert ezt a tortát csak Neked készítették, amely minden szempontból olyan mint amire az életeddel kapcsolatosan, szíved mélyén vágysz.

Ahhoz azonban, hogy a tortádat élvezhesd, akarnod kell a külső látvány után a belső tartalmat is élvezni. Mert a külső szépség csak a felszín, és életed tortájának a belsejében, még varázslatosabb dolgok vannak elrejtve.

A belsejében rejlő csodás ajándékok mind Rád várnak!


A csodás ajándékokhoz azonban tudnod kell, hogyan juthatsz hozzá!

Neki eshetsz és kézzel szétmarcangolhatod, de akkor az ajándékok összekeveredhetnek, és mint ahogy a disznó moslékos tájába sem nyúlnál be szívesen, a tortádtól is vagyis az élettől is elmenne a kedved.

Ha viszont a megfelelő eszközöket használod, életed tortájának az ízleléséhez, élvezetéhez, akkor kellemes íz élményekben lesz részed.

Egy torta esetében a megfelelő torta szeletelővel, torta lapáttal tudod kivenni a szeleteket, és utána egy szép tányérra téve a megfelelő evőeszközökkel, befalatozhatod kedvenc torta szeletedet.

Ha viszont életed tortájából szeretnéd megkapni a kedvenc szeletedet, akkor bizony a mindennapi életben ismerned, és használnod kell hozzá a bőség, jólét, gazdagság titkait.

Mert amikor, a megfelelő tudást használod, akkor a bőség, jólét, gazdagság titkai feltárulnak előtted, és élvezni tudod - életed tortájának minden kincsét.

Vagyis a képlet roppant egyszerű.
Amilyen mértékben vannak meg a vágyott dolgaid, olyan mértékben használod a megfelelő tudást, jóléted megteremtéséhez.

Tudom, hogy a tudás megszerzése sok időt vesz igénybe, és a mai felgyorsult világban a jól kihasznált idő nagy kincset ér.

Ezért állítottam össze a jólétet, bőséget, gazdagságban élést segítő hangfelvételeket, és hozzá egy minitanfolyamot, amelyekkel - a mai felgyorsult világban, gyorsabban megkaphatod az élet tortájából Neked járó részt. Sőt a gyakorlati útmutatókat használva, akár az egész élet tortája a tiéd lehet.

Szeretnéd?
Kattints a képre vagy a szövegre a Gazdagság titkaihozSzeretnéd megkapni az élet tortáját? Ami boldogságot, bőséget, jólétet, gazdagságot hoz az életedbe? Szeretnéd megkapni az élet tortáját?
Ami boldogságot, bőséget, jólétet, gazdagságot hoz az életedbe?


Használd hozzá a
Gazdagság titkait - kattints ide >>>ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG