Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba
Gyógyítsd meg az életed a növények életenergiájával

A növényekkel orvosolható problémákról már nagyon sok könyvet írtak, melyek tudása az ősi időkre nyúlik vissza. Használd te is ezt a tudást, melyet most megosztok veled.
10 tipp, hogy otthonod energiáit a növényekkel javíthasd

9 tipp, hogy otthonod energiáit a növényekkel javíthasd


A dúsan burjánzó, egészséges növények a megújulás, fejlődés szimbólumai, ezért érdemes jóléted növelésére a belőlük áradó csít életenergiát befogadni, használni.

A növények egy része a látszólag kedvezőtlen körülmények között is megél, mert a növények között van amelyik a tűző napot szereti, és van olyan amely az árnyékot kedveli. Ha pedig ezt a tudást bölcsen felhasználod, akkor a te otthonodban is virágzó jólét lesz, melyhez a növények nagyban hozzátudnak járulni.


1. Éles sarkokhoz, bútor kiugrásokhoz, polc élekhez, tetőgerendák nyomasztó energiáihoz futó növényeket helyezz el. Csüngő csokrosinda, Viasz virág, Borostyán, Pletyka, remekül használhatók ezeken a helyeken. Csodás energiájukkal, fentről nyújtanak nekünk segítséget csüngő, kapaszkodó hajtásaikkal. A padlóra pedig állíthatsz például, Lant levelű fikuszt.


2. A vágó energiák, igen erős hatása miatt a sarkoknál, éleknél a növények sokkal hamarabb elpusztulhatnak, mint egyébként. Ilyenkor a növény képletes szólva meghal, hogy védje az otthont a rossz energiáktól. A beteg, vagy elszáradt növényeket nem szabad tartogatni. Azoktól szigorúan meg kell válni. Helyükre új egészséges növényeket kell tenni, hogy az energia továbbra is kiegyensúlyozott legyen.

3. Azokon a területeken ahol a növények már akkorára nőttek, hogy alig férnek el a szobában, vagy zavarják a közlekedést, csökkenteni kell a cserepek számát, és érdemes vissza vágni, vagy kisebbre cserélni a növényeket, hogy tovább erősítsék a jótékony csít.


4. Déli fekvésű ablakokon keresztül az erős napsugárzás több tüzes energiát áramoltat a szobákba . Az ilyen helyiségekbe nagy napfény kedvelő növényeket, mint az Amarillisz, Majomfa, vagy pozsgásokat érdemes elhelyezni.

* A Tűz táplálja a Földet, ami segít a magabiztosság megélésében is. Ha azt érzed, hogy olyan kapcsolatban élsz, a magánéletben, vagy a munkád kapcsán, ahol csak akadályoznak, nem támogatnak, akkor a Földeltség helyreállítás segítségedre lehet neked is. >>>


5. Ha a déli részen terasz is található, akkor külső árnyékolóként nyáron leandereket, csüngő lobéliákat, muskátlikat helyezhetsz el, vagy körbe futtathatod vadszőlővel mely ősszel egészen a fagyokig díszít.


6. A déli terület a Hírnév energiáit képviseli. Ezért télen jó választás ezen az égtájon a piros Mikulás virág és a virágzó Karácsonyi kaktusz.


7. Az északi fekvésű lakásokban, mivel azok sokkal hűvösebbek a jin energia van általában túl súlyban. Ide futó növényeket érdemes elhelyezni. Lehetőség szerint olyan tartó vázzal, melyen a növények felfelé nőhetnek, hogy az erős jin energiát semlegesíthessék.


8. Az Északi fekvésű teraszokat és a házhoz épített pergolákat Karácsony közeledtével fehér vagy, jeges hatású díszekkel tudod harmonizálni amelyeket az ott lévő futókra lehet erősíteni. Itt érdemes elhelyezni madár itatót is, ami a víz elemével tápláló a növények számára, és segíti az északi karrier terület aktiválását is.


9. Mivel a kommunikációval és egyben a karrierrel van összefüggésben az Északi terület. Ideális energetizáló növénye a Fogföldi ibolya, melynek kedves kerek levelei is fokozzák a harmóniát. Ha ezt a csodás növényt helyezed erre az életterületre, akkor kerek leveleivel a pénz energiákat is aktiválni tudod! - és ne feledd azt sem, hogy a Földeltség neked is, pénzt hoz! >>>A földeltség neked is pénzt hoz!Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba