Mandalák Jólétteremtő megoldások Privát konzultáció, blokk oldások Aktuális programok Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat CsodákLouise L Hay: Éld az életed! oktatóvideó


Louise L Hay: Éld az életed! oktatóvideóEgyszerű, mindenki számára könnyen elsajátítható gyakorlati módszerek, amelyek segítenek elindulni az öngyógyítás, és célok megvalósulásának az útján.


Ha szeretnéd ismerőseidnek, barátaidnak elküldeni a videót, akkor ezt a linket másold ki egybe és küld tovább.

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=film_louise_l_hay:_oktato_video_DgucA videó-kép alján kattints a > nyílra, és indul a mozi. Lassú indulás esetén légy egy kicsit türelmes, míg elindul a film. - vagy frissítsd az oldalt.

Ha nem tudod egyszerre megnézni a filmet és megszeretnéd állítani, akkor a videó-kép aljára vezesd az egeret, és ismét megjelenik az inditó-állító menü. itt a II vonalra kattints, és akkor megtudod állítani a felvételt.

Éld az életed! I.rész (L.Hay)

Éld az életed! I.rész (L.Hay)


Boldog párkapcsolatot szeretnék meditáció

Boldog párkapcsolatot szeretnék meditáció, párkapcsolati tréning Boldogságra vágysz és meghitt, bensőséges kapcsolatra?

Használd ennek érdekében azokat a gyakorlati útmutatókat, amelyek segítenek az ideális társ bevonzásában, és megtartásában!

- kattints ide, ha Te is boldog és bensőséges kapcsolatot szeretnél >>>


Éld az életed! II.rész (L.Hay)

Éld az életed! II.rész (L.Hay)

Mandalák Jólétteremtő megoldások Privát konzultáció, blokk oldások Aktuális programok Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák