ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
harmonikus test, csakrák energiái Csakráid harmonikus működéséhez
3 hasznos tipp

hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj! Olvasd tovább a cikket, ha ez a téma érdekel.

1. Szétzilált energiáid helyett, teremts egységes harmóniát


Mai világunkban mindenki egyre inkább kezd tudatosan a harmóniára törekedni, de közben, gyakran a legkézenfekvőbb dolgok használata felett elsiklanak az emberek, mint pl.
a fizikai test csakráinak, és az Aurájuknak a szennyeződésektől történő megtisztítása


Az Aurád, és csakráid tisztítása, azok színeinek az élénksége vagy szürkesége rámutat az egészségi állapotodra, a lelki békédre, és az anyagi dolgok vagy a párkapcsolati blokkokra, elakadt élethelyzeteidre.

A színek világa sok mindenre rámutat, mert
- megmutatja milyen megoldásra váró élethelyzetek vannak jelen az életedben.
- a színek segítenek abban is, hogy magadhoz tudd vonzani pl az igazi lélektársad, vagy a számodra ideális mennyiségű pénzt.2. Néhány ötlet amin keresztül a színek hatnak rád, és megoldásra váró élethelyzeteidre.


- ruháid színe
- ágynemű - amellyel körbe öleled magadat alvás közben
- "kötelező" munkaruha
- lakásod, otthonod falainak színe beltérben,
(a külső homlokzat színe is hatással van rád)

Javaslom, hogy az éppen aktuális divat színek használata mellett figyeld meg tudatosan mikor, milyen színek között érzed jól magadat.

Pl. a nappaliba az élénk színek jobban illenek, mert a nappali feladata az ösztönző együttlét megélése, míg a hálószobába a nyugalmasabb színösszeállítás a megfelelő - hogy ébredésnél amikor kinyitod a szemeid nyugalom és békesség vegyen körül, ami a biztonságérzetet adja és egy jó alapot a kiegyensúlyozott, önbizalommal teli napnak.

Persze nem mindegy az sem, hogy a mai modern világban milyen színek vesznek körül. Mert vannak bizony helyzetek amikor jó ha tudatosan figyeled hogyan hatnak rád a színek, és apró trükköket vetsz be azok hatásának finomítására.

Pl: Ha előírják, hogy a munkahelyeden milyen színű ruhában legyél, akkor a fehérneműd színét válaszd meg gondosan, és csak olyan színűt vegyél fel - amiben valóban jól tudod magad érezni akár egész nap is.

Az is jó megoldás, ha tudatosan választod meg pl a pénztárcád színét. Ha a zöld színtől érezd jól magadat (ezt hívják a pénz színének), akkor zöld színű pénztárcád legyen, ha egy erőteljes piros nyújtja neked a biztonságot akkor olyat válassz.


3. A színek hatása a testi egészségedben


Nem csupán a külső környezet hatása fontos amikor a színek világát vizsgáljuk, hanem az aurád, és csakráid kiegyensúlyozott működéséhez is rendkívül fontos tudni, hogy milyen a tested energia rendszere.

Amikor egy - egy privát konzultáción résztvevőnél a testi energiákat vizsgálom, akkor a színek amelyek szabad szemmel nem láthatóak az aura és csakrák energiáira is rámutatnak.

A beteg, sokk hatás alatt élők, és akik nagyon stresszes életet élnek, gyakran a panaszkodnak gyengeségről, ami az aurájukban is meglátszik. Szürke, fakó színű az ő energiájuk, ami a gyenge életenergia jele.

Ha te is érzed a testi energiáid gyengeségét, akkor az életenergiáid felerősítése érdekében hasznos lehet egy Aura, Csakra tisztítás.
Bővebb infóért kattints ide >>>Aura és csakra tisztítás B.Nagy Magolnával


Gazdagság titkai dupla CD B.Nagy Magdolnától
ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG