ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Ganesha mantra pénz vonzáshoz, és az új dolgok beindításához

Ez az ősi mantra OM GAM GANAPATAYE NAMAHA SHARANAM GANESHA a leírások szerint segít az új dolgok beindításában, az új lehetőségek meglátásában. Olvasd tovább lejjebb a videó alatt a használatát!


Így használd a Ganesha mantrát


Ha elakadást érzékelsz az életedben, vagy bizonytalan vagy a cél elérésében, akkor érdemes használni ezt az ősi mantrát.

Dallamával, szövegével (még ha nem is érted akkor is hat) olyan rezgéseket bocsájt ki, amelyek a mindennapi életben és az üzleti életben is használhatsz.

- utazás előtt
- szerződés kötés előtt
- ha új munkát szeretnél ami jobban fizet, és épp állás interjúra készülsz
- akkor is hasznos, ha épp egy olyan élethelyzetben vagy ahol el kellene döntened hogy mit tanulj, mi lenne a legjobb.

Szövege segít lazítani, segít hogy feloldódj a jólét áramában, és lehetőséged legyen a jó dolgok befogadására.


Meddig kell hallgatni a legjobb eredmény érdekében a Ganesha mantrát?


Többen kérdeztétek, hogy meddig kell használni a Ganesha mantrát.

Nos a mantrák finom módon hangolják át az energiákat, és mivel ehhez a finom energia hangoláshoz idő kell, ezért javasolják a 21 napig tartó hallgatását.

Van aki első hallásra érzi, hogy segít ez a fajta zene, de nem mindenkinek használ. Ha zavar az idegen nyelv, vagy ha nem tudod elhinni hogy egy elefánt fejű több karú indiai istenség a segítségedre lehet akkor bizony nem fog használni ez a zene, vagy sokkal kisebb lesz az eredmény ami talán elkeserítene. Nos ebben az esetben nem javaslom hogy ezzel, vagy más hasonló indiai mantrákkal töltsd az időd, hiszen az idő, és hatékonyság nagyon fontos itt a fizikai világban. Főként akkor, ha egy fontosabb élethelyzet előtt állsz.

Ha holnap kell aláírnod életed legfontosabb szerződését, és bizonytalan vagy a végkimenetelben, akkor hatékonyabb és gyorsabb megoldásokra van szükséged. (egyéni konzultációra tudsz hozzám jelentkezni több témában is.)

SOS problémák megoldásához egyéni konzultációkról bővebb infó itt érhető elPozitív energiák aktiválása B.Nagy MagdolnávalANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG