Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaHogyan gyógyulhat a lélek

Hogyan gyógyulhat a lélek?

Életed során, amikor valamilyen nehézséggel kerülsz szembe, az traumaként rögzülhet, melyet szíved mélyén szeretnél meggyógyítani...Lelked, szíved szeretetén keresztül üzen neked... és segít, hogy a régi sérelmeket el tudd engedni, és hogy azok bölcsességként tudjanak téged támogatni.

Erre érdemes érdemes figyelned!
Amivel napközben foglalkozol, kitölti gondolataidat, az fogja meghatározni életed vonalát.
Amibe energiát fektetsz, legyen az kellemes, vagy épp kellemetlen élmény, annak a hatása mindennapi életedre kihat 100%-an.

Ha változást szeretnél, akkor a sérelmek, és a lehúzó energiák miatti negatív élethelyzetek helyett pozitív töltésű gondolatokra, érzelmekre van szükséged, mert a betegségek, anyagi problémák, párkapcsolati problémák hátterében is a lelki tényezők állnak.

Az ezt okozó, alacsony rezgésű gondolatoktól, érzelmektől azonban az ELENGEDÉS segítségével lehet megszabadulni. - hiszen ha a negatívat elengedted, akkor az már nem tart fogva, és így felszabadulhatsz a nyomasztó terhek alól.

Az Elengedést egyre több munkahelyen használják, mert előnye, hogy a dolgozók, vezető beosztásúak stressz mentessé tudnak válni, mely minden cégnek kifizetődő hosszú távon. Ugyanis aki lelkileg erős, az stabil résztvevője a munkahelyi csapatnak is.


Így lehetsz magabiztos,
önbizalommal teli!


Ennek titka, hogy ne hurcold tovább azokat a régi bántásokat, lelki terheket, melyek lehúzzák életenergiádat.

Engedd el a múlt nyomasztó terheit! - mert...

"A múlt kapuinak először be kell csukódnia, hogy zavartalanul léphess a változás útjára, és könnyedén befogadhasd az új lehetőségeket!"ELENGEDÉS Öngyógyítás angyali segítséggel mp3 hang

Elengedés - öngyógyítás angyali segítséggel
Így könnyítsd meg, Angyali energiák segítségével a múlt fájó emlékeinek az "elengedését" - kattints ide >>>

Szeretettel írtam Neked az angyalokkal együtt, a harmonikusabb kapcsolatokért.
B Nagy Magdolna
www.ezoterikustanacsok.hu
www.ezoterikusmegoldasok.huÚt a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba