Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba
gyógyító kristályok, kőposta, koposta.hu Jólét növelést segítő energiák
a kristályok erejével


A pozitív energiákat megtöbbszörözheted a javulás érdekében újhold idején. Ami remek alkalom az új dolgok befogadására, mert a hold energia segíti a gyógyító kristályok energiáját is


Ezekről a csodás energiákról több információt adok át a

Kristály energiák használata
on-line kurzuson!

A hold ugyanis csodás módon tudja aktiválni a különféle nemes kövek rezgéseit, és ez segíti a kristályok használóit a földi lét nagyobb jólétének és örömeinek a megteremtésében.


Kristály energiák és a Hold fénye

A hold fénye, lágyan öleli körbe a kristályokat, amelyek a hold energiák hatására tisztulni tudnak, és töltődhetnek a szakavatottak számára, akik használják ezeket a csodás energiával rendelkező földi kincseket.

A legjobb eredményt akkor lehet elérni, az ásványokkal, kristályokkal, ha mind a 7 csakrához megvan a
Neked válogatott, személyes problémáid megoldásához
aktivizált jólét kristály.
* Ezért válogatom össze személyre szabottan a Kristály energiák használata online kurzus résztvevői számára a megfelelő kristályokat.


Miért kell 7 kristály, a kristályokkal történő energiák használatához?

1. Tested energia rendszerének egészségesnek kell lenni, hogy fizikai tested is egészséges legyen. Tested energia rendszerének pozitív változása pedig legkönnyebben a csakráidon keresztül tud megtörténni. Minden csakrának megvan a saját energijú köve.

2. Ahhoz hogy az
életed harmonikus, kiegyensúlyozott, jóléttel teli legyen
minden csakrádnak kiegyensúlyozottan kell működnie. Például: Szükséges a megfelelő energia a gyökércsakrádban, hogy jól menjenek az anyagi dolgaid. Ugyanakkor a szívcsakrádnak is kiegyensúlyozottan kell működnie, hogy a boldogságot meg tudd élni.

3. Egészséges csak akkor lehetsz, ha mind a 7 csakrád megfelelő energiával rendelkezik. Ha a megfelelő energiák nincsenek meg, alul vagy túlműködés van a szervezetedben, akkor a betegség, a problémák jelen vannak az életedben.

** A személyre szabottan összeválogatott 7 csakra kő pedig abban tud segíteni neked, hogy csakráidat kiegyensúlyozottá teszik, rezgéseidet harmonizálják, és ezáltal elősegítik a pozitív változást.

Tudj meg többet, a kristályenergiák használatáról!

Itt kaphatsz hozzá, személyesen Neked válogatott csodás energiájú kristályokat, egy kedves,
kristály angyalkával együtt >>>


kristály energiák, blokkok okai
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba