Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád BLOG Kapcsolat Csodák
gyógyító kristályok, kőposta, koposta.hu Gyógyító energiák
a kristályok erejévelA gyógyító energiákat megtöbbszörözheted a pozitív változás érdekében újhold idején. Ami remek alkalom az új dolgok befogadására, mert a hold energia segíti a gyógyító kristályok energiáját is


Ezekről a gyógyító energiákról több információt adok át a

Kristálygyógyászat
on-line kurzuson!

A hold ugyanis csodás módon tudja aktiválni a gyógyító kövek rezgéseit, és ez segíti a kristályok használóit a gyógyulásban, pozitív változásban, amikor az egészségükön, a párkapcsolatukon, vagy az anyagi helyzetükön szeretnének javítani.


Gyógyító kristályok és a Hold fénye

A hold fénye, lágyan öleli körbe a gyógyító kristályokat, amelyek a hold energiák hatására tisztulni tudnak, és töltődhetnek a szakavatottak számára, akik használják ezeket a csodás energiával rendelkező földi kincseket.

A legjobb eredményt akkor lehet elérni, a gyógyító kristályokkal, ha mind a 7 csakrához megvan a
Neked válogatott, személyes problémáid megoldásához
aktivizált gyógyító kristály.
* Ezért válogatom össze személyre szabottan a Kristálygyógyászat online kurzus résztvevői számára a gyógyító kristályokat.


Miért kell 7 kristály, a kristályokkal történő gyógyításhoz?

1. Tested energia rendszerének egészségesnek kell lenni, hogy fizikai tested is egészséges legyen. Tested energia rendszerének gyógyítása pedig legkönnyebben a csakráidon keresztül tud megtörténni. Minden csakrának megvan a saját gyógyító köve.

2. Ahhoz hogy az
életed harmonikus, kiegyensúlyozott, jóléttel teli legyen
minden csakrádnak kiegyensúlyozottan kell működnie. Például: Szükséges a megfelelő energia a gyökércsakrádban, hogy jól menjenek az anyagi dolgaid. Ugyanakkor a szívcsakrádnak is kiegyensúlyozottan kell működnie, hogy a boldogságot meg tudd élni.

3. Egészséges csak akkor lehetsz, ha mind a 7 csakrád megfelelő energiával rendelkezik. Ha a megfelelő energiák nincsenek meg, alul vagy túlműködés van a szervezetedben, akkor a betegség, a problémák jelen vannak az életedben.

** A személyre szabottan összeválogatott 7 gyógyító csakra kő pedig abban tud segíteni neked, hogy csakráidat kiegyensúlyozottá teszik, rezgéseidet harmonizálják, és ezáltal elősegítik a gyógyulásod.

Tudj meg többet, a gyógyító kristályokról!

Itt kaphatsz hozzá, személyesen Neked válogatott gyógyító kristályokat, egy kedves,

gyógyító energiákat elősegítő kristály angyalkával együtt >>>


Ui. A képen a hold körül több kristályt láthatsz, mert több tucat a gyógyító kristályok száma. Energiájuk változik, a méretük, színük, csiszolásuk szerint. - ezért is válogatom őket egyenként a személyes problémákhoz.


kristály energiák, blokkok okai
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád BLOG Kapcsolat Csodák