NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Gyógyíthat az Újhold?GYÓGYÍTHAT AZ ÚJHOLD? ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Olyan jó tudni, hogy a hold energiákra mindenki a maga módján reagál. Ezért amit ilyenkor az anyukád vagy barátnőd érez, az bizony legfeljebb csak hasonlít arra amit te érzékelsz, hiszen egyedi és különleges vagy. Egyedi, sajátságos érzékeléseid vannak, amelyeket érdemes használnod.


Az Újhold egyik csodás lehetősége, a megújulás...

amit azonban az emberi körülmények, a negatív helyzetek nem mindig engednek meg, mert az emberi szokások, tényezők és elvárások ezt a csodás lehetőséget rossz szemmel nézik.

Újhold megújulást segítő energiáit, amit érzékelhetsz a fizikai testedben, a pénzügyeidben, vagy a kapcsolataidban, érdemes felismerni, és befogadni. Szíved mélyén úgy is tudod, hogy az új dolgok megkönnyítik az életed, és kivezetnek a nehéz helyzetekből is.

Kezdetben ez a pozitív változás nem látszik azonnal! ~ mert talán több negatív dolgot kell elengedned... Mégis, ha egy kicsit türelmes vagy, Te is megláthatod a sikert hozó, számodra kedvező változásokat.GYÓGYÍTHAT AZ ÚJHOLD? ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával
Befogadni az Újhold energiáit

A megújulást segíti, ha

1. Tisztában vagy azzal mit szeretnél, megélni az életben
2. Milyen céljaid vannak ma, 1 hétre, 1 hónapra, vagy akár 10 év távlatában
3. Tudod-e, hogy ki az a személy, vagy kik azok, akik nem támogatnak, inkább csak kritizálnak ha a céljaidról beszélsz nekik.

Akkor tudod könnyedén befogadni az Újhold energiáját, ha nincsenek zavaró helyzetek, kritikusok az életedben - mert, ha folyton nehézséget okoznak a kapcsolataid, akkor a negatív hatások energiáit érdemes kitisztítani, energetikailag lerendezni a dolgokat, és ha szükséges akár az Elengedést is megcsinálni hozzá.A régi... elengedése...

Mivel Újhold idején felerősödnek az energiák... ez felhívja figyelmet a régi akadályozó dolgok elengedésére.
Ha Te is érzékeny vagy az Újhold energiájára, akkor Neked is érdemes az Elengedést elvégezni azokban a negatív élethelyzetekben, amelyek csak visszahúznak.

Fontos tudni, hogy az Újhold önmagában nem gyógyít. Segít azonban abban, hogy a problémás helyzetek felismerődjenek, és a Hold női energián keresztül segíti a személyes teljesség megélését azok számára, akik erre befogadóak.

Vagyis ilyenkor nem a szó hagyományos értelmében történik "gyógyítás", hanem a hold energiáját használhatjuk hogy befogadóbbak legyünk a számunkra kedvezőbb élethelyzetekre!Mi akadályozza a megújulást?

Gyakori probléma, hogy a túlhajszoltság, az idő hiány, a nyomasztó lelki terhek miatt, csak az új dolgokat akarja valaki megkapni.

Azonban az új dolgok csak akkor tudnak megérkezni, ha nincs akadályozó, blokkoló energia, lelki teher már az adott problémán. Ezért fontos, a blokkokat, és a hozzájuk kapcsolódó lelki terheket először elengedni!


Mit tehetsz Újhold idején a pozitív változásért?

A jó sorrend, ami elősegíti a pozitív változást, és az Újhold pozitív aspektusán keresztül az energiák aktiválását:

1. Elengedés - elengedni a múlt nyomasztó terheit.
2. Befogadás - az új dolgok, gyógyító energiák, (újhold idején pedig a gyógyító újhold energiák - befogadása.

Biztos vagyok benne, hogy egy régi ruhákkal telezsúfolt szekrénybe sem tennéd szívesen az új ruháidat, (mert tudod, hogy akkor összegyűrődik, és csak munkád lesz vele a vasalás miatt). A régi ruhákkal telezsúfolt szekrényt is először ki kell pakolni, hogy az új ruhák szépen elférjenek benne.

Életedben is épp ilyen fontos, hogy a régi lelki terhek ki legyenek pakolva, ellegyenek engedve, hogy legyen helyük az új dolgoknak.

Természetesen, szabad akaratod szerint dönthetsz úgy, hogy még megtartod a régi, negatív élethelyzeteidet. Azonban most már tudod, hogy amíg nincsen elengedve a régi, addig az nyomni fog, fájdalmat okoz, zavar az életutadon. Tehát, a döntés a tied! - hagyod a fájó élményeket, vagy elkezded elengedni azokat?

Én arra biztatlak, hogy engedd el a régit, hogy lehetőséged legyen egy sokkal jobb és boldogabb élet megélésére. Ezért mondom, hogy kezd Újhold idején, Elengedéssel az életed rendbetételételengednéd a múlt fájdalmait?
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• Önszeretet, ami vonzza a pénzt is!

• A szeretet nevében...

• Kerülj be, Szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe!

• A pénz útja hozzád

• VIDEÓK • Magányt űző praktikák

• Magány feloldás:
Lehetőségek és megoldások


• Meglesnéd, a már magántulajdonban lévő Mandalákat?
Tértisztítás Alapismeretek online videós porgram ~ Bőségteremtés B.Nagy MagdolnávalPénz vonzás céljaid eléréséhez VARÁZS CSEKK ~ Jólétteremtést segítő est B.Nagy Magdolnával


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT