BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Gyógyító Újhold

2 lépés, amit megtehetsz az erőt adó megújulásért, amihez az Újhold energiáit is segítségül hívhatod!
Gyógyító Újhold, erőt adó megújulás


Miben lehet segítségedre az Újhold energiája?Újhold idején ismét felerősödnek az energiák... és ismét lehetőség van a régi akadályozó dolgok elengedésére.
Ha Te is érzékeny vagy az Újhold energiájára, akkor Neked is érdemes az Elengedést elvégezni azokban a negatív élethelyzetekben, amelyek csak visszahúznak.
Az Elengedés segít abban is, hogy utána az új, jobb, pozitívabb dolgokat könnyebben megkaphasd.Gyakori probléma, ami akadályozza az újhold, gyógyító energiáinak az aktiválását:


Gyakori probléma, hogy a túlhajszoltság, az idő hiány, a nyomasztó lelki terhek miatt, csak az új dolgokat akarja valaki megkapni.

Az új dolgok ugyanis csak akkor tudnak megérkezni, ha nincs akadályozó, blokkoló energia, lelki teher már az adott problémán. Ezért fontos, a blokkokat, és a hozzájuk kapcsolódó lelki terheket először elengedni!Ez szükséges, a z Újhold gyógyító energiáinak a megérkezéséhez:


A jó sorrend!

A jó sorrend, ami elősegíti a pozitív változást, és az újhold gyógyító energiáinak az aktiválását ez:

1. Elengedés - elengedni a múlt nyomasztó terheit.
2. Befogadás - az új dolgok, gyógyító energiák, (újhold idején pedig a gyógyító újhold energiák - befogadása.

Biztos vagyok benne, hogy egy régi ruhákkal telezsúfolt szekrénybe sem tennéd szívesen az új ruháidat, (mert tudod, hogy akkor összegyűrődik, és csak munkád lesz vele a vasalás miatt). A régi ruhákkal telezsúfolt szekrényt is először ki kell pakolni, hogy az új ruhák szépen elférjenek benne.

Életedben is épp ilyen fontos, hogy a régi lelki terhek ki legyenek pakolva, ellegyenek engedve, hogy legyen helyük az új dolgoknak.

Természetesen, szabad akaratod szerint dönthetsz úgy, hogy még megtartod a régi, negatív élethelyzeteidet. Azonban most már tudod, hogy amíg nincsen elengedve a régi, addig az nyomni fog, fájdalmat okoz, zavar az életutadon. Tehát, a döntés a tied! - hagyod a fájó élményeket, vagy elkezded elengedni azokat?

Én arra biztatlak, hogy engedd el a régit, hogy lehetőséged legyen egy sokkal jobb és boldogabb élet megélésére. Ezért mondom, hogy kezd Újhold idején, az Elengedéssel az életed rendbetételét >>elengednéd a múlt fájdalmait?
BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG