ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
GYÓGYÍTHAT AZ ÚJHOLD?Gyógyíthat az Újhold? erőt adó megújulásB.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
MIBEN LEHET SEGÍTSÉGEDRE AZ ÚJHOLD ENERGIÁJA?

Először is azt érdemes tudnod, hogy Te mennyire vagy érzékeny a Hold energiákra, akár Telihold, akár Újhold idején.

A hold energiákra ugyanis mindenki a maga módján reagál, ezért amit ilyenkor az anyukád vagy barátnőd érez, az bizony legfeljebb csak hasonlít arra amit te érzékelsz, hiszen egyedi és különleges vagy. Egyedi, sajátságos érzékeléseid vannak, amelyeket érdemes használnod.

Az Újhold egyik csodás lehetősége, a megújulás... amit azonban az emberi körülmények, a negatív helyzetek nem mindig engednek meg, mert az emberi szokások, tényezők és elvárások ezt a csodás lehetőséget rossz szemmel nézik.

Újhold megújulást segítő energiáit, amit érzékelhetsz a fizikai testedben, a pénzügyeidben, vagy a kapcsolataidban, érdemes felismerni, és befogadni. Szíved mélyén úgy is tudod, hogy az új dolgok megkönnyítik az életed, és kivezetnek a nehéz helyzetekből is.Bőségteremtést segítő tudásanyagaimBEFOGADNI AZ ÚJHOLD ENERGIÁIT

A megújulást segíti, ha

1. Tisztában vagy azzal mit szeretnél, megélni az életben
2. Milyen céljaid vannak ma, 1 hétre, 1 hónapra, vagy akár 10 év távlatában
3. Tudod-e, hogy ki az a személy, vagy kik azok, akik nem támogatnak, inkább csak kritizálnak ha a céljaidról beszélsz nekik.

Akkor tudod könnyedén befogadni az Újhold energiáját, ha nincsenek zavaró helyzetek, kritikusok az életedben - mert, ha folyton nehézséget okoznak a kapcsolataid, akkor a negatív hatások energiáit érdemes kitisztítani, energetikailag lerendezni a dolgokat, és ha szükséges akár az Elengedést is megcsinálni hozzá.


A RÉGI ELENGEDÉSE

Mivel Újhold idején felerősödnek az energiák... ez felhívja figyelmet a régi akadályozó dolgok elengedésére.
Ha Te is érzékeny vagy az Újhold energiájára, akkor Neked is érdemes az Elengedést elvégezni azokban a negatív élethelyzetekben, amelyek csak visszahúznak.

Fontos tudni, hogy az Újhold önmagában nem gyógyít. Segít azonban abban, hogy a problémás helyzetek felismerődjenek, és a Hold női energián keresztül segíti a személyes teljesség megélését azok számára, akik erre befogadóak.

Vagyis ilyenkor nem a szó hagyományos értelmében történik "gyógyítás", hanem a hold energiáját használhatjuk hogy befogadóbbak legyünk a számunkra kedvezőbb élethelyzetekre!


MI AKADÁLYOZZA A MEGÚJULÁST?

Gyakori probléma, hogy a túlhajszoltság, az idő hiány, a nyomasztó lelki terhek miatt, csak az új dolgokat akarja valaki megkapni.

Azonban az új dolgok csak akkor tudnak megérkezni, ha nincs akadályozó, blokkoló energia, lelki teher már az adott problémán. Ezért fontos, a blokkokat, és a hozzájuk kapcsolódó lelki terheket először elengedni!


MIT TEHETSZ ÚJHOLD IDEJÉN A POZITÍV VÁLTOZÁSÉRT

A jó sorrend, ami elősegíti a pozitív változást, és az Újhold pozitív aspektusán keresztül az energiák aktiválását:

1. Elengedés - elengedni a múlt nyomasztó terheit.
2. Befogadás - az új dolgok, gyógyító energiák, (újhold idején pedig a gyógyító újhold energiák - befogadása.

Biztos vagyok benne, hogy egy régi ruhákkal telezsúfolt szekrénybe sem tennéd szívesen az új ruháidat, (mert tudod, hogy akkor összegyűrődik, és csak munkád lesz vele a vasalás miatt). A régi ruhákkal telezsúfolt szekrényt is először ki kell pakolni, hogy az új ruhák szépen elférjenek benne.

Életedben is épp ilyen fontos, hogy a régi lelki terhek ki legyenek pakolva, ellegyenek engedve, hogy legyen helyük az új dolgoknak.

Természetesen, szabad akaratod szerint dönthetsz úgy, hogy még megtartod a régi, negatív élethelyzeteidet. Azonban most már tudod, hogy amíg nincsen elengedve a régi, addig az nyomni fog, fájdalmat okoz, zavar az életutadon. Tehát, a döntés a tied! - hagyod a fájó élményeket, vagy elkezded elengedni azokat?

Én arra biztatlak, hogy engedd el a régit, hogy lehetőséged legyen egy sokkal jobb és boldogabb élet megélésére. Ezért mondom, hogy kezd Újhold idején, Elengedéssel az életed rendbetételétKapcsolódó tudásanyagok
elengednéd a múlt fájdalmait?Pénz vonzás céljaid eléréséhez VARÁZS CSEKK ~ Jólétteremtést segítő est B.Nagy MagdolnávalANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG