ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Hány éves vagy valójában?

Derítsd ki a korodat... nos nem azt ami a személyidben van, hanem a többi életkorodat... ami befolyásolni tudja a jólétedet boldogságodat!


Extra tippek:
Azok a hölgyek és urak tudnak valóban sikeresek lenni, akik a megfelelő korukat tudják energiában megjeleníteni. A legfőbb blokkoló tényező a párkapcsolat, és ehhez kapcsolódóan a súlyproblémák miatti traumák.

Gondolj bele, mennyire ciki, kellemetlen levetkőzni mások előtt, akár a társad előtt, mert a kor miatt megváltozott a tested. A gond ezzel az, hogy ezek a belső félelemeket generáló energiák a szexualitásra is hatnak, és emiatt bizony sokan magányosak, pedig ezeket a negatív energiákat fel lehet oldani.

Fontos:
A negatív energiákat MINDIG el kell engedni, ahhoz, hogy pozitív változás történhessen! Tudom, hogy ez nem mindenkinek könnyű, azonban a tanfolyami anyagokkal, és egyéni konzultációkkal neked is segíthetek.A videóban említett Lélektárs vonzó párkapcsolati tréningre itt tudsz jelentkezni, ha boldogabb életet szeretnél élni >>Súlyproblémák feloldása lelki terhek elengedésével >>Ha úgy érzed, jó lenne a személyes segítségem számodra:

Egyéni konzultációhoz időpont foglalás
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG