ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Harmónia teremtés tértisztítással Harmónia teremtés, tértisztítással


Otthonod, és a fizikai tested energiáit is javíthatod a negatív energiák kitisztításával


Tiszta energiákkal könnyebb az élet neked is

Tested energiái megmutatják hol lehetnek életedben elakadások. A fizikai test fájdalmai, megbetegedési ezeket az elakadt energiákat mutatják, melyek miatt a csakráid működése is akadozhat.

Az újhold azonban segít a tesi, lelki, szellemi megújulásban, és segítségedre lehet, otthonod energiáinak a felfrissítésében is. Igaz azonban ehhez először el kell engedni a régi visszahúzó, blokkoló energiákat, amihez nagy segítség a
Tértisztítás.Mit jelent a Tértisztítás a tested és az otthonod számára?

Ez olyan mint egy "nagytakarítás" - amit otthon szoktunk csinálni, és aminek ilyenkor a tavasz közeledtével egyre nagyobb szerepe lesz.

Így segít a Tértisztítás:

1. először kitakarítjuk, a lomokat, a poros részektől megszabadítjuk a helyszínt. Otthonodban, érdemes egy nagyobb porszívózást, felmosást, portörlést csinálni. A tested számára pedig "méregtelenítést" csinálni.

A méregtelenítést itt azt jelenti, hogy azoktól a "lelki mérgektől" szabadítjuk meg a tested, ami a stressz, a traumák, csalódások, kudarcok, magány miatt jelen vannak.

2. második lépésre ezek után a "takarítások" után van lehetőség.
Otthonodban elhelyezhetsz néhány rügyező ágat. Én ilyenkor szoktam az aranyeső ágakat szedni, és vázába tenni, a Délkelet, Gazdagság életterületére.

A tested számára a negatív energiák elengedés után, van lehetőség az új pozitív programozásra.

Tehát először kitisztítjuk a negatív energia blokkokat, ami segít abban, hogy a negatív stresszes élethelyzetről lekerüljön a figyelem, és "kirezegjen az életedből". És ezek után az új energiák segítségével csináljuk meg a pozitív programozást. A Hold energiája ebben mindig a segítségünkre van!


Milyen változások történhetnek az életedben?

Nos ez elsősorban attól függ, hogy melyik életterületen van elakadás, és hogy mennyire ragaszkodsz a múlthoz.

Ha pl: nehéz a ruhaszekrényedben azoktól a ruháktól megválnod, amelyek már nem jók rád, amelyeket évek óta fel sem vetted, mert arra vársz, hogy "belefogyj", vagy arra vársz, hogy legyen új ruhákra pénzed, addig meg jó lesz vésztartaléknak az amit már amúgy sem használsz... nos, akkor bizony ezeket a visszahúzó energiákat kell elengedni.

A Tértisztítás segít, a negatív energiák elengedésében is!
A negatív energiák elengedése után pedig könnyebb lesz az új lehetőségeket észrevenni, mert felszabadulsz a régóta nyomasztó terhek alól, ami pozitívan tud hatni a
- pénzügyeidre
- az egészségedre
- a párkapcsolatodra és
- akár a munkahelyi előmeneteledet is előlehet ezekkel a tisztításokkal segíteni.

Tudj meg többet, a Tértisztításról >>Tértisztítással növelheted otthonod jólét vonzó energiáit


ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG