NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Így hangolhatod
pozitívabb energiájúra az otthonod
íÍGY HANGOLHATOD POZITÍVABB ENERGIÁJÚRA AZ OTTHONOD ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával


Azzal biztos te is egyetértesz, hogy a szeretet, még a leghidegebb időben is melegséggel járja át a szívedet. - és bármilyen idő van odakint, az a hely ahol élsz, akkor kellemes számodra, ha ott érződik a szeretet, a harmónia, és meghitt hangulat lengi be a teret.


3 SIKER TIPP: hogy otthonod pozitívabb energiájúra tudd hangolni

1. Ha most becsukod a szemeid, milyennek látod az otthonod?

Fénnyel teli barátságos, vagy szürke energiátlan, hideg?
Jó eső érzéssel tölt el, ha arra gondolsz hazamész? Vagy már a gondolata is szomorúsággal teli?

A szürkeség energia hiányra utal, és ez az energia hiány meglátszik mindennapi életeden is. Kihat a munkádra, a magánéleti, és minden más kapcsolatodra is. A kapcsolati konfliktusok, pedig anyagi és egészségügyi problémákhoz vezetnek. Ha ezt tapasztalod, érdemes Tértisztítást végezni.

Hunyd le ismét szemeid, és képzeld el milyennek szeretnéd álmaid otthonát. Lehet, hogy ugyan ezt az otthont látod majd, csak sokkal vidámabb hangulatban, színekkel teli, fénylő energiával körül ölelve.
De az is lehet, hogy egy teljesen másik otthont látsz magad előtt, olyat melyre mindig is vágytál.

Mindkét esetben próbáld elképzelni, hogy milyenre vágysz, a lehető legélénkebb színekkel, érzésekkel. Képzeld el, hogy milyen az otthon illata, amikor belépsz az ajtaján. Friss tavaszi virágok illatát, vagy a rózsa meleg nyárra emlékeztető illatát érzed? Esetleg a konyhából áradó frissen készült ételek illata tölti be a teret?

A vizualizációt nem tudod elrontani, mert kifinomult érzékszerveid mindig segítségedre vannak személyes életutadon... ahol egyre könnyebbé válik életed, mert a nehézségek ellenére sokat teszel magadért!íÍGY HANGOLHATOD POZITÍVABB ENERGIÁJÚRA AZ OTTHONOD ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával2. Figyeld meg a színeket, formákat. Milyen színű a fal, a bútorok, milyen stílusú a lakás berendezése. Modern, vagy a régi korok nosztalgikus hangulatát idézi? Az a lényeg, hogy neked kellemes érzéseid legyenek vele kapcsolatban.

A hatást fokozhatod az apró kiegészítők részleteivel. Virágok, képek, dísztárgyak, bár mit elképzelhetsz.
Elképzelheted nappal, hogy az ablakokon besüt a ragyogó melegséget árasztó napfény, és megvilágítja a szoba falait, bútorait. De ha a meghitt hangulatok kedvelője vagy akkor az est varázsát is elképzelheted sok fénylő mécsessel.

Sokat segíthet az is, ha olyan illatokat használunk a tértisztításkor, és a tér újra hangolásánál amelyek pozitív frekvenciája szét tud áradni a térben.

Ezek használatáról bővebben a Tértisztítás videós anyagban van gyakorlati útmutató.3. Napközben, akár többször is elképzelheted, és átérezheted azt, hogy milyennek szeretnéd érezni az otthonod energiáját.

FONTOS: ha nem történik ezeknek a vizualizációknak a hatására gyors változás, akkor a hely ahol élsz, talán túl sok traumát, vitát és veszekedést élt már át, ezért érdemes a Tértisztítást elvégezni, a tér energiájának a rezgésszintjét ez javítani tudja. Ennek nem csak az az előnye, hogy a tér, a hely megtisztul a negatív energiáktól, hanem:
A Tértisztítás lehetőség arra is, hogy a vágyaid, céljaidra legyen hangolva a tér ahol élsz. (Válások után mindig megcsináljuk ezeket a tértisztításokat a klienseimnél, mert a tért energiája hat az egészségre is.)

Szóval a tértisztítás, harmonizálás, nem csak a lakás, otthon, vagy iroda energiáját tudja javítani, hanem az ott élők testi egészségére is jótékonyan tud hatni. A téged körülvevő energiák ugyanis hatnak a csakráidra, és az aurádat, tested energiáját is befolyásolják. A negatív energiák megszüntetésében lehet neked is a segítségedre a TértisztításTértisztítás könnyedén hogy boldogabb életet élhess
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• Így segít otthonod, a harmonikus párkapcsolatban

• VIDEÓK • Így aktiváld a Jólét energiákat otthonodban

• A szeretet nevében...

• A Jóslás vagy az Angyali útmutatás lesz a segítségedre?

• A pénz útja hozzád

• VIDEÓK • Magányt űző praktikák

• Karácsonyi sütemény, egy kis varázslattal
Melyik a Te Mandalád? Nézd meg a képeket ~ Bőségteremtés B.Nagy MagdolnávalTértisztítás Haladó ~ Szeretet, Szerelem finomhangolása tértisztítással


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT