BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG ANGYALI ÚTMUTATÁSOK
ÍGY HANGOLHATOD POZITÍVABB ENERGIÁJÚRA AZ OTTHONOD
Az otthon, hívogató melege
B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
Azzal biztos te is egyetértesz, hogy a szeretet, még a leghidegebb időben is melegséggel járja át a szívedet. - és bármilyen idő van odakint, az a hely ahol élsz, akkor kellemes számodra, ha ott érződik a szeretet, a harmónia, és meghitt hangulat lengi be a teret.


3 siker tipp, hogy otthonod pozitívabb energiájúra tudd hangolni

1. Ha most becsukod a szemeid, milyennek látod az otthonod?

Fénnyel teli barátságos, vagy szürke energiátlan, hideg?
Jó eső érzéssel tölt el, ha arra gondolsz hazamész? Vagy már a gondolata is szomorúsággal teli?

A szürkeség energia hiányra utal, és ez az energia hiány meglátszik mindennapi életeden is. Kihat a munkádra, a magánéleti, és minden más kapcsolatodra is. A kapcsolati konfliktusok, pedig anyagi és egészségügyi problémákhoz vezetnek. Ha ezt tapasztalod, érdemes Tértisztítást végezni.

Hunyd le ismét szemeid, és képzeld el milyennek szeretnéd álmaid otthonát. Lehet, hogy ugyan ezt az otthont látod majd, csak sokkal vidámabb hangulatban, színekkel teli, fénylő energiával körül ölelve.
De az is lehet, hogy egy teljesen másik otthont látsz magad előtt, olyat melyre mindig is vágytál.

Mindkét esetben próbáld elképzelni, hogy milyenre vágysz, a lehető legélénkebb színekkel, érzésekkel. Képzeld el, hogy milyen az otthon illata, amikor belépsz az ajtaján. Friss tavaszi virágok illatát, vagy a rózsa meleg nyárra emlékeztető illatát érzed? Esetleg a konyhából áradó frissen készült ételek illata tölti be a teret?


2. Figyeld meg a színeket, formákat. Milyen színű a fal, a bútorok, milyen stílusú a lakás berendezése. Modern, vagy a régi korok nosztalgikus hangulatát idézi? Az a lényeg, hogy neked kellemes érzéseid legyenek vele kapcsolatban.

A hatást fokozhatod az apró kiegészítők részleteivel. Virágok, képek, dísztárgyak, bár mit elképzelhetsz.
Elképzelheted nappal, hogy az ablakokon besüt a ragyogó melegséget árasztó napfény, és megvilágítja a szoba falait, bútorait. De ha a meghitt hangulatok kedvelője vagy akkor az est varázsát is elképzelheted sok fénylő mécsessel.

Sokat segíthet az is, ha olyan esszenciális illó olajokat használsz amelyek a tértisztításban, és a tér újra hangolásában tudnak segíteni, mint a Bőség olaja, vagy a stresszt, feszültséget oldó olajok használata.

Ezek használatáról bővebben a Tértisztítás videós anyagban van gyakorlati útmutató.

A megfelelő rezgésű esszenciális olajok ugyanis nem csak illatukkal hatnak, hanem olyan magas rezgést tartalmaznak, melyek a tér energiáját is jobbá tudják tenni.


3. Napközben, akár többször is elképzelheted, és átérezheted azt, hogy milyennek szeretnéd érezni az otthonod energiáját.

FONTOS: ha nem történik ezeknek a vizualizációknak a hatására gyors változás, akkor a hely ahol élsz, talán túl sok traumát, vitát és veszekedést élt már át, ezért érdemes a Tértisztítást elvégezni, a tér energiájának a rezgésszintjét ez javítani tudja. Ennek nem csak az az előnye, hogy a tér, a hely megtisztul a negatív energiáktól, hanem:
A Tértisztítás lehetőség arra is, hogy a vágyaid, céljaidra legyen hangolva a tér ahol élsz. (Válások után mindig megcsináljuk ezeket a tértisztításokat a klienseimnél, mert a tért energiája hat az egészségre is.)

Szóval a tértisztítás, harmonizálás, nem csak a lakás, otthon, vagy iroda energiáját tudja javítani, hanem az ott élők testi egészségére is jótékonyan tud hatni. A téged körülvevő energiák ugyanis hatnak a csakráidra, és az aurádat, tested energiáját is befolyásolják.

Tudj meg többet Tértisztításról itt >>Tértisztítás könnyedén hogy boldogabb életet élhess
BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG ANGYALI ÚTMUTATÁSOK