Mandalák Jólétteremtő megoldások Egyéni konzultáció, blokk oldások Aktuális programok Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák
Így hangolhatod pozitívabb energiájúra az otthonod

Az alábbi 3 tuti tipp segítségedre lesz a harmóniával teli, otthonosság megteremtésében . Használd te is ezeket az otthon teremtést segítő energiákat. Olvasd tovább lejjebb!
Az otthon, hívogató melege

Az otthon hívogató melege!

Azzal biztos te is egyetértesz, hogy a szeretet, még a legmelegebb időben is melegséggel járja át a szívedet. - és bármilyen idő van odakint, az a hely ahol élsz, akkor kellemes számodra, ha ott érződik a szeretet, a harmónia, és meghitt hangulat lengi be a teret.

Csakratisztítás után mindig segítenek a fények a pozitív energiák megtartásában.


3 tuti tipp, hogy otthonod pozitívabb energiájúra tudd hangolni

1. Ha most becsukod a szemeid, milyennek látod az otthonod?

Fénnyel teli barátságos, vagy szürke energiátlan, hideg?
Jó eső érzéssel tölt el, ha arra gondolsz hazamész? Vagy már a gondolata is szomorúsággal teli?

A szürkeség energia hiányra utal, és ez az energia hiány meglátszik mindennapi életeden is. Kihat a munkádra, a magánéleti, és minden más kapcsolatodra is. A kapcsolati konfliktusok, pedig anyagi és egészségügyi problémákhoz vezetnek.

Hunyd le ismét szemeid, és képzeld el milyennek szeretnéd álmaid otthonát. Lehet, hogy ugyan ezt az otthont látod majd, csak sokkal vidámabb hangulatban, színekkel teli, fénylő energiával körül ölelve.
De az is lehet, hogy egy teljesen másik otthont látsz magad előtt, olyat melyre mindig is vágytál.

Mindkét esetben próbáld elképzelni, hogy milyenre vágysz, a lehető legélénkebb színekkel, érzésekkel. Képzeld el, hogy milyen az otthon illata, amikor belépsz az ajtaján. Friss tavaszi virágok illatát, vagy a rózsa meleg nyárra emlékeztető illatát érzed? Esetleg a konyhából áradó frissen készült ételek illata tölti be a teret?


2. Figyeld meg a színeket, formákat. Milyen színű a fal, a bútorok, milyen stílusú a lakás berendezése. Modern, vagy a régi korok nosztalgikus hangulatát idézi? Az a lényeg, hogy neked kellemes érzéseid legyenek vele kapcsolatban.

A hatást fokozhatod az apró kiegészítők részleteivel. Virágok, képek, dísztárgyak, bár mit elképzelhetsz.
Elképzelheted nappal, hogy az ablakokon besüt a ragyogó melegséget árasztó napfény, és megvilágítja a szoba falait, bútorait. De ha a meghitt hangulatok kedvelője vagy akkor az est varázsát is elképzelheted sok fénylő illatozó mécsessel.

A képbe beleképzelhetsz személyeket, akikkel szívesen töltöd az idődet: barátokat, feleséget, férjet, gyerekeket.
A személyeket és hangulatokat össze is kapcsolhatod egy képpé. Egy vidám reggeli, illatozó péksütemények, gyümölcslé, friss paradicsom, paprika, egészséges tápláló ételek elfogyasztása közben. Vagy egy gyertyafényes, kellemes meghitt hangulatú vacsora a kedveseddel?

Érezd át közben a boldogság édes érzését és ezt tartsd meg emlékezetedben. Gondolj erre a képre napközben is mindig szeretettel. Ez segíteni fog, hogy valóra váljon a kép, és ne csak ábránd maradjon, hanem valóságként legyen része az életednek.


3. Napközben, akár többször is elképzelheted, és átérezheted azt, hogy milyennek szeretnéd érezni az otthonod energiáját. Azonban, ha nem történik ezeknek a vizualizációknak a hatására gyors változás, akkor
- a hely ahol élsz, talán túl sok traumát, vitát és veszekedést élt már át, ezért érdemes a tértisztást elvégezni, a tér energiájának a rezgésszintjét ez javítani tudja. Ennek nem csak az az előnye, hogy a tér, a hely megtisztul (válások után mindig megcsináljuk ezeket a tértisztításokat a klienseimnél, mert a tért energiája hat az egészségre is.)

Szóval a tértisztítás, harmonizálás, nem csak a lakás, otthon, vagy iroda energiáját tudja javítani, hanem az ott élők testi egészségére is jótékonyan tud hatni. A téged körülvevő energiák ugyanis hatnak a csakráidra, és az aurádat, tested energiáját is befolyásolják.
Csakratisztítás után, a test energiája javul, és jobbá válik az élet, mert a test meg tud szabadulni sok negatív energiátólAurád, és csakráid tisztítása B.Nagy Magdolnával

Mandalák Jólétteremtő megoldások Egyéni konzultáció, blokk oldások Aktuális programok Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák