Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG

Hogyan gazdagodj
on-line kurzusHa jobban érzed magad, nő az önbizalmad.
Ha nő az önbizalmad, biztonságban érzed magad.
Biztonság = Több pénz
Igy csináld, hogy több pénz legyen a pénztárcádban, segítek, hogy megtudd Te is
Ugye már kerested az interneten, hogy az igényeidhez hogyan lehetne jobb anyagi körülményeket teremteni? És próbálkoztál már meditációval, horoszkóp jegyeid útmutatásaival, pozitív megerősítésekkel? Vagy valami egészen mással pénzt vonzani?

B.Nagy Magdolna HOGYAN GAZDAGODJ online kurzusán választ kapnak a résztvevők arról, hogy mi akadályozza, és mi segíti a pénz vonzást, a pénz energiák jólétteremtő működését.


Mi történik az on-line kurzuson
B.Nagy Magdolna HOGYAN GAZDAGODJ on-line kurzusát a számítógéped vagy akár a tabletedről is kényelmesen tudod végig nézni. Az írott, és videós tudásanyagokon keresztül fény derül a pénzügyi blokkok okaira, amik miatt most úgy érezheted, hogy a pénztárcád szinte le van lakatolva a pénz előtt.
Magdi által kidolgozott videós tudásanyagok, lehetővé teszik, hogy könnyen vissza nézhesd a hasznos útmutatókat, amelyek segítenek, hogy beinduljon a nagyobb pénz áramlás.

- Hasznos lehet számodra, ha tudomásod van azokról az energetikai blokkokról, amelyek miatt a pénzhiány betegségeket okoz.
- A gyakorlati útmutatók segítségével, nagyobb rálátásod lesz arra, honnan jöhet több pénz az életedbe. Ezek az információk segítenek abban is, hogy a neveltetés, és a családi minták miatti negatív energia blokkoktól megszabadulhass, és hogy a pénzhez való viszonyodban a pénz vonzása lehessen az aktív energia és a pénztárcádba beáramló pénz mennyisége növekedésnek indulhasson.

Mert, ha felismered ezeket a blokkoló energiákat, és használod a jólét teremtő energiákat, akkor van csak lehetőséged az igényeid szerinti élet megteremtésére.

Most, lehetőséged van Neked is, a korábbi résztvevőkhöz hasonlóan a jobb élet megteremtésére.
Ők így csinálták,
hogy több pénzük legyen
"Kedves Magdi

Az az energia blokk amit sikeresen eltávolítottam mára a pénztárcámról az útmutatásod alapján, valóban sok problémát okoztak régen. Jó hogy felhívtad erre is a figyelmemet, mert most már más szemmel nézek a pénzre, és a pénztárcámmal is jó barátságban vagyok.
Kár hogy korábban nem tudtam hogyan kell távol tartanom ezeket az energia blokkokat, mert akkor mostanra már sokkal jobb körülmények között élnék, de így is örülök, hogy most már több pénz van a pénztárcámban mint korábban :-)
Köszönöm Neked még egyszer a sok hasznos ötletet."

J. K. Kati
"Nekem az segített a legtöbbet, hogy lépésenként tudtam előre haladni, ezért nagyon jó volt, hogy a tanfolyami részek ennyire következetesen egymásra épülnek. Bár sok könyvet elolvastam ebben a témában, mégis ettől a tanfolyamtól állt össze bennem a kép, és most már értem a pénz teremtés lényegét.
Jobban is érzem magamat azóta, ha csekkek befizetésére kerül a sor."

Horváth I."Szerintem ezt a fajta hozzáállást a pénzügyekhez, már gyerekkorban megkellett volna tanulnom. De szerencsére még most sem késő ezeket a tippeket használni nap, mint nap. Igaz, hogy nyugdíjas korban már kicsit nehezebb a változás, de Annus unokámmal együtt gyakoroljuk a pénzteremtés művészetét, és így Neki is sok mindent megtudtam tanítani ezekből, ő meg figyelmeztet engem, ha a régi minta szerint akarok eljárni. "
Szabóné RozálSokan nem tudják:
Ha a pénzügyek nem megfelelően vannak kezelve, akkor nem csak kevesebb pénz jön a pénztárcába, hanem a fizikai testben is betegségek kezdenek elhatalmasodni.

Vagyis, a tested így jelzi, hogy ho -hóó valamit másképp kéne csinálni!

A test tünetei lehetnek stressz, gyulladás, görcsök, csomók, daganatok, pl: viszeres láb, rossz emésztés, romló fogak...
Biztos éreztél már szorongató érzést, amikor a számlákat kellett kifizetni, és nem tudtál mindent megvenni amit szerettél volna... tested, ezzel jelzi, hogy Neked problémát okoz, hogy nem az igényeidnek megfelelő pénz mennyiséggel rendelkezel.


Miért érdemes odafigyelni a testi - lelki tünetekre, ha több pénzt szeretnél?

1. Amikor stresszes vagy mert kevés pénzt vonzol magadhoz, akkor gyakran ismétlődnek egyes betegségek az életedben, (kezdetben apró tünetek jelzik a megoldásra váró problémát) és ha a pénzhiány nem oldódik meg, akkor állandósul a fizikai tünet is.

2. a betegségek kezelése sok idő, és pénzbe kerül!
Ezért a kérdés az:
Milyen élet vár rád?
1. elfogadod a jelenlegi helyzetet, és hagyod, hogy minden maradjon a régiben?

vagy

2. Egészségesen, és igényeidnek megfelelően, több pénz legyen a pénztárcádban.A cél, mindig
a Te boldogságod,
hogy könnyebb életed legyen!
A legjobb, jólétteremtő, pénz vonzást segítő útmutatókat a
Hogyan gazdagodj online kurzus résztvevői kapják!

Mottó:
"Így csináld, hogy több pénz legyen a pénztárcádban"

* Akik részt vesznek az online kurzuson, azok megtudják változtatni az energiákat, és nagyobb jólétet tudnak teremteni maguknak a gyakorlati útmutatók segítségével.Mit kapsz a
Hogyan gazdagodj on-line kurzussal?A Hogyan gazdagodj on-line kurzus 4 hetes.

A 4 hét alatt azokról a pénzköltési szokásokról lesz szó,
amelyek elősegítik, hogy több pénzed legyen.
Valamint, hogyan teremts több pénzt és élvezd
a pénz nyújtotta örömteli pillanatokat.

Heti 2 alkalommal, (3-4 naponta) küldöm emailen az Így csináld, hogy több pénz legyen a pénztárcádban - útmutatókat, amelyeket a megrendelésnél megadott emailcímre küldött levelekből lehet megnyitni és itt az ezoterikustanacsok.hu oldalon egy külön az online kurzus résztvevőinek szóló oldalakon lehet olvasni.

Az egymást követő részek, többféle témát érintenek a pénz vonzásával kapcsolatban, hogy sikeres nőként: Birtokában lehess annak a tudásnak, ami segíteni tud az életedben több pénz kapni.

Ezért a tudásanyagot úgy állítottam össze, hogy az egyes részekhez tartozó gyakorlati útmutatók könnyen alkalmazhatóak legyenek a mindennapi életben.
Minden részhez egyedi videókat készítettem amelyekben könnyen használható gyakorlati megoldásokat mutatok be, melyek a pénz energiákat segítenek beindítani.


FONTOS:
A Hogyan gazdagodj online kurzus írott és a hozzá tartozó on-line videós tudásanyag a
A VIP SIKERES Nő mentor program részeként vásárolható meg, a VIP Sikeres Nő mentor programban résztvevők számára >>>A Hogyan gazdagodj online kurzus részvételi díja:
158.000,-Ft / fő
(százötvennyolcezer forint / fő)Szeretnél több pénzt a pénztárcádba?  Szeretnéd ismerni, a pénzt vonzó energiákat?

Megrendelés

1. Töltsd ki a megrendelési lapot
* Kérlek azt az email címet add meg, amelyre szeretnéd megkapni a - Hogyan gazdagodj online kurzus e-mailjeit.
2. Kattints a Megrendelem gombra
3. Megrendeléses után elküldöm számodra a befizetéshez szükséges adatokat a megadott email címedre
4. Az online videós anyag első részét, a pénz beérkezése után küldöm a megadott email címedre, és az ezoterikustanacsok.hu oldal zárt felületén tudod majd megnézni, amely csak az online program vásárlói számára elérhető hely.


* Külföldön élők, ha nincs magyar bankszámlájuk, akkor Western Unionon keresztül tudják megvásárolni ezeket a felbecsülhetetlen értékű információkat!Telefonszám:
Teljesnév:
E-mail cím:
Postacím:

Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Fénnyel teli napokat kívánok Neked!

B Nagy Magdolna
Ezoterikus tanácsadó, ...hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj!

www.ezoterikustanacsok.hu
www.ezoterikusmegoldasok.hu

Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG