ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Hogyan legyél Pénz mágnes!

Ebben a videóban olyan pénzt vonzó energiákat aktiválunk a résztvevőkkel, melyeket használva könnyebb a pénz vonzás, és általa az anyagi biztonság megteremtése. Ismerd meg te is ezt a hasznos tudást!Extra tippek:
1. A videóban is láthattad, hogy a pénzt vonzó energiák nem csak a pénzről szólnak, hanem arról is, hogy mennyire vagy magabiztos, és határozott!

2. Nyílt titok, hogy a pénz vonzást segítő megoldások a magabiztosságban vannak elrejtve!
Mert az önbizalom hiány, legyengíti az embert, és emiatt, talán te is tapasztaltad már, hogy a pénz nélkül bizonytalanság csökkenti a rezgéseidet. Ezt sokan lehangoltságként élik meg, vagyis lehangolódnak a jólét áramlatáról, a pénz hiány miatt.

A TRÜKK:
Ha ismered azokat az egyszerű mégis nélkülözhetetlen útmutatókat, amelyek segítenek a pénz vonzásban, a
Gazdagság titkain keresztül. Azt a tudást használva a bizonytalan helyzetekből könnyebben ki tudsz jönni! Vagyis a tudás, az információ magabiztosságot fog adni neked!

Akik ismerik a Gazdagság titkait, jobbá tudják tenni az életüket, mivel a rezgés szint emelő hangfelvételekkel az Adás és Kapni tudás energiáit tudják jólétük megteremtéséhez használni. A hozzá tartozó 21 napos program gyakorlati útmutatóival pedig lehetőségük van napi szinten a jólét energiákra hangolódni, miközben vágyaik megvalósulásához egyre közelebb kerülnek.

Hasznosak ezek az információk azok számára akiknek kisebb és azok számára is akiknek világ megváltó vágyaik vannak. Hiszen akinek van tudása egy adott témával kapcsolatosan - pl. pénz vonzás, az ismeri a Gazdagság titkait, és tudja, hogyan használja az energiákat a személyes jóléte megteremtéséhez. Ez pedig biztonság érzettel tölti meg a tudás birtoklóját!

Ha van benned vágy, a nagyobb jólét megteremtésére, akkor neked is segíteni fog a Gazdagság titkai könnyen használható tudásanyaga >>Gazdagság titkai dupla CD B.Nagy Magdolnától


ícsináld, hogy több pénz legyen a pénztárcádban
ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG