NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Hogyan segít Mihály Arkangyal a nehéz helyzetekben? Hogyan segít
Mihály Arkangyal a
nehéz helyzetekben?


Vajon mindig készen áll segíteni? Vagy
csak bizonyos helyzetekben lehet
Mihály Arkangyalt hívni?

10 tipp hogyan hívhatod magadhoz Mihály Arkangyalt

Mihály Arkangyalt a többi angyalhoz hasonlóan nagyon sok módon lehet behívni az életedbe. Íme most ezek közül 10 tipp, hogy könnyebb legyen az angyali energiák meghívása életedbe

1. Hunyd le a szemeid... és lélegezz... szavakkal, vagy gondoltadban hívd magadhoz Mihály Arkangyalt

2. Vizualizáld magadban Mihály Arkangyal képét (azt amelyik számodra a legkedvesebb, hiszen sokféle képen ábrázolják őt angyali alakjában)

3. Egy mécsest meggyújtva közben kérd, Mihály Arkangyal megjelenését.

4. Lehunyt szemmel képzelj magad elé egy ragyogó fényt, és kérd, hogy ennek energiájában legyen jelen Mihály Arkangyal

5. Amikor olyan helyen jársz ahol angyalos szobrocskák vannak, kérheted gondolatban Mihály Arkangyalt, hogy vezessen oda ahhoz a szobrocskához, amin keresztül a legbefogadóbb tudsz lenni a vele való kapcsolatra.

6. Tarts magadnál képet Mihály Arkangyalról, és kérd, hogy szerető energiájával legyen melletted.

7. Otthonodban a Segítők életterületére ami egyébként az otthon vagy iroda Északnyugati része, helyezz el Mihály Arkangyalról készült képet, és kérheted közben, hogy segítségével legyen jelen életedben.

8. Csak hunyd le szemeidet, és érzékeld milyen finom, és szeretetteljes energiával tud ő jelen lenni az életedben. Kérésedre megfogja mutatni, hogy milyen az ő angyali energiája.

9. Menj el egy olyan templomba, múzeumba, vagy szent helyre, ahol Mihály Arkangyalról készült képek szobrok vannak, és érzékszerveiden keresztül érezd meg, hogy milyen Mihály Arkangyal energiájának jelenléte.

10. Kérheted Mihály Arkangyalt arra is, hogy mutasson neked jeleket, hogy milyen módon van jelen az életedben.Mihály Arkangyal jelen van! ?

Mint minden angyali energia, Mihály Arkangyal energiája is szeretetteljes. Puha, mint a meleg téli paplan... és - Tiszta energiájú, mint a friss levegő...

Mindez azért van így, mert nagyon fontos feladata van az emberekkel. Egy olyan feladat, amely bizony sok törődést, és szeretet igényel... mert akik hozzá fordulnak segítségért, azok nem mindig képesek a felhalmozott negatív energiák, félelmek miatt a tisztán látásra.

FONTOS: Ha hívod Mihály Arkangyalt, de nem érzed a jelenlétét, attól Ő még melletted van, de a zavaros negatív érzelmek, félelmek nem engedik, hogy megérezd a segítő jelenlétét!

Mihály Arkangyal ezért is segít a bajbajutottaknak, finom szeretet energiájával, és közbenjárásával a Mennyei Gondviseléssel együtt.Mihály Arkangyal ebben................. segít Neked!

Mihály Arkangyalt azért szokták a kardjával együtt ábrázolni, mert őt lehet segítségül hívni azoknak az éteri kötelékeknek az elvágásában, melyeket te nem tudsz megoldani.

Az Angyali meditációkban az Éteri kötelékek elvágása Mihály Arkangyal segítségével, épp ebben lehet segítségedre.

Biztosan te is érezted már, hogy vannak olyan energiák , élethelyzetek, személyek - amelyek itt a földi létben nehéz feladatként jönnek folyton az életedbe, és hiába próbálkozol azok elhárításával, megszüntetésével, nem boldogulsz vele. Hiába minden erőfeszítésed, a helyzet túl mutat rajtad, mert olyan erők vannak jelen, amelyek sokszor nem is érzékelhetőek elsőre.

Nos, ha ilyen helyzetben vagy, akkor tudd, hogy Mihály Arkangyalt és az ő segítőit, mindig hívhatod magadhoz, ezekben a nehéz helyzetekben.

Mihály Arkangyal ugyanis olyan "égi erővel tudja" a nemkívánatos energiákat eltávolítani, ami nagy segítségedre tud lenni további életedben. (ezért van a kardja)

Ha az Ő segítségét szeretnéd élvezni, akkor bizton tudhatod, hogy jó kezekben lesz a megoldás, mert képes a negatív energia szálakat elvágni, hogy azoktól megszabadulva a saját életedet tudd élni. Szeretetben, boldogságban, békében.

Tehát a kérdés:
Hol van az életedben olyan élet helyzet amivel nem boldogulsz? - ha van ilyen, tudd, hogy nem kell egyedül küzdened.


Legyél életerős, és magabiztos! (az önbizalom a mai világban fontos!) Végezd el hozzá az Éteri kötelékek elvágása Mihály Arkangyallal meditációt!>>>

Mihály Arkangyal segíteni fog, hogy a most még téged akadályozó élethelyzet negatív energiái megszűnjenek, és elindulhasson a pozitív változás az életedben.Szeretettel írtam Neked!

B.Nagy Magdolna
Párkapcsolati, és pénz blokkok oldásában tudok
Neked segíteni.
www.ezoterikustanacsok.hu
06-30-573-9197Angyali meditációk és Angyali tanácsokezoterikustanacsok blog

NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT