ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
így hoz pénzt a szerencsemalac Így hoz pénzt a
szerencsemalac!


Tedd a szerencse / pénzt hozó malacperselyt arra a helyre, ahol... a pénz energiák könnyen beindulhatnak!
A legjobb hely erre.... a gazdagság életterülete.


A szerencse / pénzt hozó malacpersely helye:Ha van egy malacperselyed (vagy valamilyen más típusú perselyed), tedd azt otthonod Délkeleti területére, mert a Délkelet, az otthon gazdagság energiáinak a helye.

A délkeleti - Gazdagság életterület energiái befolyásolják a pénzügyeidet, az anyagi helyzetedet, a jólétedet, ezért érdemes ott rendet tartani. Ezen a délkeleti területen azért is érdemes rendet tartanod, mert az ott lévő rend, vagy rendetlenség, szimbolizálja a pénzügyi helyzetedet is.

Ezen a délkeleti - Gazdagság életterületen úgy helyezd el a malacperselyed, hogy Te bármikor könnyedén hozzá férhess, hogy beletehess némi aprópénzt, vagy papír pénzt. Azt tedd bele amitől te jól érzed magad, számodra megnyugtató.

Természetesen elzárva is tarthatod, ha neked az biztonságosabb érzést nyújt. A pénzt vonzó szerencsemalacodat, tarthatod az íróasztalod fiókjában, vagy a konyhaszekrény egyik polcán, stb. A lényeg, hogy naponta vagy legalább azokon a napokon, amikor vásároltál valamit, tedd az apró pénzt bele a pénztárcádból.

Ne sajnáld tőle a pénzt, hanem tedd a pénzt bele tiszta szándékkal!

Pl. mondhatod ezt:
"Beleteszem most ezt a pénzt... hogy könnyen gyarapodjon a pénzem, anyagi jólétet élvezhessek, és még több pénzt vonzzon az életembe!"


Ha pedig még több jólétet szeretnél megélni, akkor várlak Téged is a

Bőségteremtő varázslásokra >>


Bőségteremtő varázslások minden évreANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG