NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
ismered Ismered?

A problémáid ismerősek számodra, de vajon ismered e azokat a titkokat, amelyekkel a problémás élet helyzeteidet megváltoztathatod?

Ismered azokat a megoldásokat amelyeket használva előidézhető a negatív energiák megszüntetése, és a vágyaid megvalósulása?A megfelelő tudás ami segít a negatív élethelyzetekből kilépni

Itt bizony a megfelelőn van a hangsúly!
Hiszen rengeteg információd van már most is arról, milyen az élet... de csak a megfelelő tudással van lehetőséged az életedet jobbá tenni, ha elakadást érzékelsz.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy:
* Hiába tudod, hogy van Égi segítség, és segíthetnek az Angyalok, ha nem tudod hogyan kommunikálj velük, mert nem érted az égi üzeneteket.

* Hiába tudod, hogy jobb életkörülményeket is megélhetnél, ha nem tudod hogyan kell a negatív visszahúzó erőket kitisztítani az energia teredből, amelyek akár az előző életek energiái miatt is akadályozhatnak.

* Hiába tudod, hogy boldogabb kapcsolatot érdemelnél, ha nem tudod, milyen családi minták húzzák vissza az életenergiádat, amelyek akár több generációra visszamenően blokkolják a boldogságot, egészséget, pénzt...

A Pénz, Párkapcsolati blokk oldását segítő skypos előadáson fogok olyan gyakorlati megoldásokat mutatni a résztvevőknek, melyek a negatív energiák megszüntetésében segítenek.

Megismernéd?

Tehát a kérdés:
Ha van egy problémád, akkor megismernéd azokat a gyakorlati módszereket amelyekkel a blokkokat fellehet oldani?

(Csak neked súgom meg, hogy: Aki nem akarja megismerni, és használni az új energiákban való élést, az egyre több elakadást fog tapasztalni az életében.)

A tapasztalat:

Azt tapasztalom, hogy az energiák egyre jobban felgyorsulva hatnak az életünkre. - és van akit ez mélyebben, van akit pedig kevésbé érint eleinte... azonban, a változást senki nem kerülheti el. Mert a jólét útján akkor tudunk könnyedén haladni, ha tudjuk, ismerjük a megfelelő információkat, amelyekkel a pozitív változást előmozdíthatjuk.

A változás elérésében, két dolgot tehetsz:
1. elkezded egyedül az önfejlesztést (évekig tart)
2. megtanulod olyanoktól a specifikusan neked szóló módszereket, akik már használják ezt a tudást. (ezért jók a különféle ezoterikus tanfolyamok, mert ott egy egy adott témában tudjuk az életterületeinket javítani)

Nálam itt az ezoterikustanácsok oldalon, a facebookon és a youtubon főleg pénz, és párkapcsolati blokkok oldásához kapsz segítséget, mert én ezeket az energiákat tisztítom, a klienseimnél az egyéni konzultációkon, így ebben a témában a tanulmányaim miatt is, igen sok tapasztalatom van.

A megoldást segítő gyakorlati módszerekről pedig havonta egyszer (minden hónap harmadik szombatján osztom meg a tapasztalataimat) a Pénz, Párkapcsolati blokk oldását segítő, skypos előadáson

Jelentkezz itt >>Szeretettel írtam Neked:

B.Nagy Magdolna
Párkapcsolati, és pénz blokkok oldásában tudok
Neked segíteni.
www.ezoterikustanacsok.hu
NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT