NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Meditáció Bálint napra, Valentin napra Szív küldi Szívnek – szívesen!
Meditáció Bálint napraIRTA, és a hangfelvételt készítette:
B.NAGY MAGDOLNA

Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.A szeretet útjain járva, gyakran akadályokba ütközik a vándor. Néha az út porából egy - egy száraz fűcsomó kiált egy kis éltető vízért.
Nekünk embereknek azonban ez a víz a nélkülözhetetlen szeretet szimbóluma, mely nélkül nincs élet, és nincs boldogság.

Szívünk mélyén mindannyian inkább a szeretetet választjuk, minden más helyett, mert érezzük, hogy ez gyógyír minden sebünkre. Ezért szeretetet adni és kapni is tudni kell, hogy a határtalan szeretet érzését megélhessük létezésünk minden szintjén.

Szeretetre van szüksége testünknek, lelkünknek, ahhoz is, hogy a SZELLEM / ISTEN határtalan szeretetét be tudjuk fogadni, és ugyan úgy tovább tudjuk áramoltatni szeretteink felé. Ezt a szeretetet először Önmagunkban kell meglelni, hiszen hogyan is várhatnánk el más emberektől, hogy szeressenek bennünket, ha mi magunkat sem tudjuk szeretni.


Itt hallgathatod meg a meditációt


Szív küldi szívnek - szívesen >>Párkapcsolati tréning


Meditáció

Ezt a meditációt bármikor elvégezheted, de talán Bálint napja előtt az érzelmek rendezésére még hatásosabb.

Szív küldi Szívnek – szívesen!

Helyezkedj el kényelmesen, hunyd le a szemeidet, és végy két-három mély tisztító lélegzetet.
Képzelj gondolatban magad köré egy gyönyörű smaragdzöld színű fényt.
Amint belélegzed ezt a gyógyító energiát, a sejtjeid és a szíved is mély szeretettel telítődik.
Egy pillanat erejéig koncentrálj a szívedre, és engeded, hogy ez a smaragdzöld színű fény eltávolítson minden negatív élményt, amely esetleg fájdalmat okozott neked.

Egy mély lélegzettel, engedd, hogy a fény minden szeretettel kapcsolatos félelmet eloszlasson. Semmi mást nem kell tenned, csak lélegezz. Csak akarnod kell kigyógyítani magad a szeretettől való félelemből. Légy nyitott a gyógyulásra, és Isten és az angyalok minden mást elrendeznek.
Végy egy újabb mély lélegzetet, és most engeded el a szeretettől való félelmet; azt a félelmet, amely abból fakad, hogy ha szeretnek, akkor manipulálhatóvá válsz, becsaphatnak, kihasználhatnak, elhagyhatnak, visszautasíthatnak, zaklathatnak, és egyéb más módon megbánthatnak Téged.

Egy újabb mély levegővétellel, engedd, hogy ezek a félelmeid elmúljanak.
Engedd el ezeket a félelmeket, és érezd, amint a szíved újra természetesen tud szeretni.

Légy hajlandó megbocsátani magadnak. Bocsáss meg magadnak azért, hogy becsaptad magad, hogy figyelmen kívül hagytad a megérzéseidet, vagy hogy nem a legfőbb érdekeidet követted. Teljesen bocsáss meg magadnak minden hibádért, amelyeket úgy gondolod, hogy elkövettél a kapcsolataidban, beleértve a saját magaddal való kapcsolatot is. Öleld meg magad akár gondolatban, akár valóságosan. Biztosítsd újra belső énedet arról, hogy soha többet nem csapod be saját magadat.

Engedj el minden régi sérelmet, mely összeköt azzal, aki fájdalmat okozott. Bocsáss meg édesanyádnak, édesapádnak, a testvéreidnek, gyermekkori barátaidnak, kamaszkori barátaidnak, első szerelmednek, azoknak, akikkel randevúztál és szerettél….mindenkinek akivel együtt éltél vagy házasságot kötöttél….engedj el minden sérelmet és csalódottságot.

Nem akarod a fájdalmat, nincs szükséged rá, és egy újabb mély lélegzettel, a fájdalom felemelkedik a fénybe, ahol aztán megtisztul és átalakul.

Csak a leckék és a szeretet tiszta eszenciája marad meg minden egyes kapcsolatból, mivel ez az egyetlen dolog, mely örökké való és valóságos minden kapcsolaton belül.

Most elkötelezed magad, hogy a megérzéseidet és tisztánlátásodat fogod követni, hogy soha többé ne maradj egy olyan kapcsolatban, mely csak fájdalmat okoz neked. És egy újabb tisztító, mély lélegzettel, érezd, hogy meggyógyulsz, hogy teljes egész vagy, és készen állsz arra, hogy élvezd azt a szeretetet, mely az igazság arról, ki is vagy igazából.

Nézz most szét magad körül, és láthatod, hogy Önmagad szeretetének a fénye mennyire megtisztította a körülötted lévő világot.
Érezd a belsődben áramló szeretetet melynek nagysága határtalan, és soha nem fogy ki. A boldogság szinte kicsordul belőled. És minél több boldog szeretettel teli érzést tudsz áramoltatni magadban, az annál több lesz.

Apró aranyfehér fényű felvillanásokat láthatsz magad körül, melyek csodásan átölelnek, és békés harmóniával töltenek el.

Kérésedre szellemi vezetőd is megérkezik, és segít, hogy meg tudd tartani ezt a harmonikus állapotot.
Most hívd magadhoz azt a személyt akinek a szeretetet szívesen tovább adod, hogy ő is átérezhesse ezt a csodás érzést. A szeretet áramoltatásától Ő is, és a kapcsolatotok is gyógyulni fog.

Most nyisd meg szívcsakrádat, és a benned áramló szeretet fényt áramoltasd felé. Csak lágyan és könnyedén. Itt nincs szükség erőfeszítésekre, hiszen a szeretet gyöngyház rózsaszín fényével puhán és selymesen betakar mindent.

Érezd amint a rajtad keresztül áramló Isteni szeretet, gyógyítja a kapcsolatotokat és képzeletedet szinte felülmúlja az a harmónia és szeretet amit a másik személy most megkap.

Most kérd meg a veled szemben állót, hogy ő is nyissa meg szívcsakráját. Kérd, hogy engedje a benne lévő szeretetet feléd áramolni.

Légy türelemmel hozzá, és szeretettel segítsd, ha Neki esetleg nehezebben megy a szeretet áramoltatása.
Szellemi vezetőtök ilyenkor is segít.

Lásd, vagy érezd amint a másik személytől a szeretet puhán és selymes feléd árad. Miközben ez a szeretet energia átölel, szavak nélkül is érzed az ő mélységes szeretetét.

A tőle kapott szeretetet fogadd el tiszta szívvel.

Most ismét küldj felé egy szeretet áramlatot, és lásd amint az ismét átöleli betakargatja óvón, féltőn, kedvesen.

A veled szemben állót most kérheted, hogy ha akar, akkor Ő is áramoltasson feléd még szeretetet.

Addig maradjatok a szeretetnek ebben az áramlásában, ameddig jól esik.

Ha van bármilyen probléma amit még meg kell beszéljetek azt most megtehetitek. A szeretet áramlásában minden gyorsabban gyógyul. A ti kapcsolatotok is mélyebb és meghittebbé válik.

Testetek és lelketek harmóniával teli már, és a szeretet fényében tündököl.

Tartsátok meg magatokban ezt a mély érést. Mostantól bár mikor sokkal könnyebben tudjátok majd egymás felé áramoltatni a szeretetet.

Végül köszönd meg Neki, hogy segített a Te gyógyulásodban is, és engedd útjára a veled szemben állót.

Mondj köszönetet Istennek, Felső Énednek, Szellemi vezetődnek, Angyalaidnak, és segítőidnek, mindazért a sok csodáért amiben részesültél. Majd saját tempódban gyere vissza ide a jelenbe.

A meditációt írta, és készítette:
B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


Boldogságra vágysz...?

Párkapcsolati tréning

NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT