ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Jólét energiák aktiválása 10milliószoros napon

Sokan kérdezik, hogy mitől működik, mit kell tenni a 10milliószoros napon, hogy a várt eredmények megtörténjenek. Most ezekre kapsz választ. Olvasd el lejjebb a bejegyzést, és a sztorit se hagyd ki, mert hasznos lehet a számodra!
Jólét energiák aktiválása 10milliószoros napon

Három hasznos tipp, amit jó ha tudsz a Jólét energiák aktiválásáról

Bár a 10milliószoros napokra sokan úgy tekintenek, hogy az majd meghozza a várt változást, íme néhány aranyszabály amit jó ha ismersz, a jólétteremtéssel kapcsolatosan.

1. Ha stresszes vagy, nem tudsz ugyan akkor pozitív is lenni, pedig a jólét teremtéshez pozitív energiákban való élésre van szükség.

A MEGOLDÁS:
Lazíts! Ne ezen a napon akarj megoldani minden problémát. Inkább kerüld a vitás helyzeteket, mint hogy harcos amazonként védd az igazadat. Ennek nem most van itt az ideje, hiszen a harc az nem pozitív energia!


2. A 10milliószoros napokon olyan dolgot tegyél amire valóban vágysz, ami azt az életet jelképezi, jelenti számodra, ahogy TE szeretnél élni. Tudom, hogy ez nem mindig könnyű, mert a környezetedben élők nagyon lehúzhatják az energiáidat.

A MEGOLDÁS:
Öngyógyítás Angyali segítséggel - ami segíti az Elengedést, hogy könnyebb legyen elengedni azokat a múlt béli dolgokat, amelyek már nem szolgálják az életed.


3. Az Elengedés után, jöhet a pozitív programozás a Jólét energiák aktiválásához! Ehhez elmesélek egy kis történetet, mert a 10milliószoros napokon bizony nagyon fontos hogy magadnak teremts jó dolgokat!


A SZTORI:

Nemrég volt nálam egy nagyon kedves hölgy, aki már régóta használta az Elengedés hangfelvételt, és nagyon sok mindent megtudott változtatni ennek segítségével az életében.

Mégis volt egy dolog amiben nem tudott változást elérni, és ezért kért egyéni konzultációt. (Megengedte, hogy név nélkül leírjam ezeket az infókat, tehát a neve ezért nem szerepel. Azonban a konzultáció végére nagyon fontosnak tartotta ő is, hogy ezt a fontos információt mások is megismerjék.)

A problémája az volt, hogy nagyon sikeres vállalkozó lett, de magányos. Az Elengedésekkel sikerült kitisztítania a pénzzel kapcsolatos blokkjait, amiket a szülői házból hozott magával, azonban a párkapcsolatai nem úgy alakultak, mint ahogy ő azt szerette volna, és ezért kért egyéni blokk oldást.

Nos, amikor az előzményeket, és az eddigi oldásokat átnéztük, hogy milyen eredmények történtek, és milyen eseményekben nem történik nála változás, akkor lehullt a lepel a valódi problémáról.

Az is kiderült, hogy egy nagyon mély, generációs mintája volt, ami több ősének a "karmikus" blokkját is tartalmazta. És ez a blokk a pénz és a szexuális / párkapcsolati konfliktusok összefüggése volt.

Az oldásokat ezek után bizony nem csak a jelen életbeli traumák, belső konfliktusokban kellett feloldani, hanem több családi szálon, visszamenőleg több generációs mélységben is volt még mit kitisztítani. Amelyek eddig a felgyülemlett generációs blokkok, átkok, és kirekesztések áldatlan állapotát hozták létre.

Amint ezeket a blokkokat kioldottuk, elkezdett a jelen életében is kitisztulni a kép, és az addigi feszültségek helyett több könnyedség kezdett megjelenni az életében. A fizikai teste is könnyedebb lett. (Néhány fölösleges kilótól, nagyon hamar megszabadult.) Jobb lett a mozgása, az emésztése, és a látása is javult.

Ennek köszönhetően már észre vette azokat a férfiakat, akik közül már könnyedén tudott választani magának társat.

Az oldás után kb 3 hónapig tartott az átalakulása, és a párkapcsolat rendeződése. Azt mondta, megérte kivárni ezt az időt, mert a legszebb álmaiban sem gondolta volna, hogy lehet olyan társa, mint amilyenre szíve mélyén vágyott.

A lényeg, a Jólét energiák aktiválásához

A változáshoz idő kell, és közben bizony a fel-felbukkanó negatív élethelyzeteket el kell engedni. Tehát, ha a 10 Milliószoros nap másnapján még nincs ott melletted a "herceg fehér lovon", az lehet hogy csak annyit jelent, hogy egy kis türelemre van szükség, vagy valami mélyebb dolgot ami a felszínen nem látszik, ki kell tisztítani, és meg kell csinálni hozzá a megfelelő oldást.10 Milliószoros napi oldásokANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG