Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG

Legyen Jólét vonzó, energia a Te otthonodban is!

Ehhez, van egy könnyű megoldás ami segíti a negatív energiák eltávolítását és a pozitív energiák aktiválását az életedben.
tértisztítás tanfolyam

A pozitív változást hozó energiákat érdemes aktiválni!

Talán te is ismersz olyanokat, akik lelkesen elkezdik az önismereti tanulmányokat, és akár évekig is tanulják a különféle ezoterikus módszereket, mégsem történik az életükben az a változás amire vágynak.

Ha te is épp ezzel küzdesz, nos hidd el, tudom mit érzel, én is jártam abban a cipőben, amikor állandóan az önfejlesztés, és spirituális tanfolyamok elvégzése történik, mégis úgy néz ki, hogy egyik sem hoz igazi változást. Mert...

... és itt jön egy nyílt titok: A hely ahol élsz, a hely ahol dolgozol, annak olyan támogató energiával kell rendelkeznie, ami a te életed pozitív fejlődését szolgálja. Ha a tér tele van negatív energiával, sok a vita, félelem, aggodalom...stb. akkor azok lehúzzák az energiáidat, és sikertelenséget fogsz megélni.

Nos, jó hírem van számodra: Van egy csodálatos módszer, ami segítség lehet a számodra. Ez a Tértisztítás

A Tértisztítás megkönnyíti az életutadat, mert egy könnyed megoldás a negatív energiák eltávolításához és pozitív energiák aktiválására az életedben.


Legyen Jólét vonzó, energia a Te otthonodban is!


Tippek ehhez:
1. Otthonod energiáit pl: a korábbi idők történelmi eseményei miatt, érdemes megvizsgálni, hogy a hely ahová épült, ott korábban mi volt. (temető, szemét domb, templom, korház... gyakran akadályozzák a lakók boldogságát)

2. Talán te is egyre jobban érzékeled, hogy vannak láthatatlan energiák amelyek negatívan hatnak az életedre - a tértisztítás segítség lehet pl: olyan itt rekedt entitásoknak az eltávolításában, tovább küldésében, akik nem segítik, az életed.

3. Természetes, hogy vannak igényeid, vágyad. A tértisztítás következő lépése ezért a térnek a vágyaidra hangolása. Ez lehet az a helynek ahol élsz, vagy ahol a legtöbbet vagy, pl.: munkahely.

A tértisztításhoz, és a tér harmonizáláshoz sokféle eszközt használok, virágokat, tiszta vizet, gyertyákat, kristályokat, és sokat segítenek a füstölők, és a minőségi esszenciális illó olajok. Ezeket mindig aszerint választom ki, hogy milyen az adott tér, és mi a célja, vágya annak, aki az adott helyen éli az életét. Ezekről a jólét teremtést segítő megoldásokról a Tértisztítás videós program anyagában adom át a gyakorlati útmutatókat.


Tudj meg te is többet a Tértisztításról itt >>>Tértisztítás könnyedén hogy boldogabb életet élhess
Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG