NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Jólét vonzó Tértisztítás
JÓLÉT VONZÓ TÉRTISZTÍTÁS ~ olvass bele ~ bőségteremtés B.Nagy Magdolnával


Velem együtt, egyre többen hisznek abban, hogy a tér energiájának a javításával könnyebb akár az újrakezdés is.


Talán hallottál már arról, hogy a Jólét, a Bőség energiák aktiválhatóak, amit gyakran eltudunk érni egy kisebb vagy egy nagyobb volumenű tértisztítással.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a Jólét vonzó tértisztítással olyan energiákat lehet megmozgatni, amitől az otthon, vagy munkahely, iroda (home office) területe harmonikusabbá és kellemesebbé válik.


A pozitív változás sikeréért, pozitív változást hozó energiákat érdemes aktiválni Tértisztítás után, ott ahol éled az életed.

Talán te is ismersz olyanokat, akik lelkesen elkezdik az önismereti tanulmányokat, és akár évekig is tanulják a különféle ezoterikus módszereket, mégsem történik az életükben az a változás amire vágynak.

Ha te is épp ezzel küzdesz, nos hidd el, tudom mit érzel, én is jártam abban a cipőben, amikor állandóan az önfejlesztés, és spirituális tanfolyamok elvégzése történik, mégis úgy néz ki, hogy egyik sem hoz igazi változást. Mert...

... és itt jön egy nyílt titok: A hely ahol élsz, a hely ahol dolgozol, annak olyan támogató energiával kell rendelkeznie, ami a te életed pozitív fejlődését szolgálja. Ha a tér tele van negatív energiával, sok a vita, félelem, aggodalom...stb. akkor azok lehúzzák az energiáidat, és sikertelenséget fogsz megélni.

A pozitív eredményeket azok tudják könnyen elérni, akik nem csak egy, hanem akár több szinten is fejlesztik magukat, és így egyszerre nagyobb hatékonysággal tudnak megszabadulni a nemkívánatos, tudattalan energiáktól.


A Tértisztítás mindig csodás lehetőségeket mutat meg, hogy a tudattalan, alacsony rezgések kitisztulhassanak, és helyettük a tudatosabb életenergiát támogató speciális energiák jelenjenek meg a térben.

Amikor pedig a térben a tudatosság van jelen, akkor könnyebbé válik a lélegzetvétel is amire oly nagyon igényed van neked is. Közben pedig, szíved mélyén tudod, hogy vágyaid megvalósulásának az útján jársz!JÓLÉT VONZÓ TÉRTISZTÍTÁS ~ olvass bele ~ bőségteremtés B.Nagy MagdolnávalKívánom Neked, hogy: Legyen Jólét vonzó, energia a Te otthonodban is!


ÉLET ÚT KÖNNYÍTŐ TÉRTISZTÍTÁS

Tippek ehhez:
1. Otthonod energiáit pl: a korábbi idők történelmi eseményei miatt, érdemes megvizsgálni, hogy a hely ahová épült, ott korábban mi volt. (temető, szemét domb, templom, korház... gyakran akadályozzák a lakók boldogságát)

2. Talán te is egyre jobban érzékeled, hogy vannak láthatatlan energiák amelyek negatívan hatnak az életedre - a tértisztítás segítség lehet pl: olyan itt rekedt entitásoknak az eltávolításában, tovább küldésében, akik nem segítik, az életed.

3. Természetes, hogy vannak igényeid, vágyad. A tértisztítás következő lépése ezért a térnek a vágyaidra hangolása. Ez lehet az a helynek ahol élsz, vagy ahol a legtöbbet vagy, pl.: munkahely.


A Tértisztítás tulajdonképpen olyan mint egy energetikai nagytakarítás, ahol nem vegyszerekkel dolgozunk, hanem a tér újrahangolását segítő energiákkal. Azért is szeretem ezt a könnyedséget adó Jólét vonzó energiát, mert hiszem, hogy így könnyebben megvalósulhatnak az álmok, vágyak az érzékenyek számára is.Tértisztítás könnyedén hogy boldogabb életet élhess
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• VIDEÓK • Így aktiváld a Jólét energiákat otthonodban

• Nálad is történhetnek pozitív változások:

• A szeretet nevében...

• A Tisztánlátást segítő jó dolgok

• A pénz útja hozzád

• VIDEÓK • Magányt űző praktikák

• Így segít otthonod, a harmonikus párkapcsolatban
TÉRTISZTÍTÁS Haladó 2. rész Szeretet, szerelem energiák finomhangolása ~ Bőségteremtés B.Nagy MagdolARANY ESŐ  sorozat 1. rész  Így használd az Arany hatását életedben


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT