ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
JÓLÉT VONZÓ TÉRTISZTÍTÁS
JÓLÉT VONZÓ TÉRTISZTÍTÁSB.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.

Velem együtt, egyre többen hisznek abban, hogy a tér energiájának a javításával könnyebb akár az újrakezdés is.

Talán hallottál már arról, hogy a Jólét, a Bőség energiák aktiválhatóak, amit gyakran eltudunk érni egy kisebb vagy egy nagyobb volumenű tértisztítással.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a Jólét vonzó tértisztítással olyan energiákat lehet megmozgatni, amitől az otthon, vagy munkahely, iroda (home office) területe hamonikusabbá és kellemesebbé válik.


A POZITÍV VÁLTOZÁSHOZ...

a pozitív változást hozó energiákat érdemes aktiválni!

Talán te is ismersz olyanokat, akik lelkesen elkezdik az önismereti tanulmányokat, és akár évekig is tanulják a különféle ezoterikus módszereket, mégsem történik az életükben az a változás amire vágynak.

Ha te is épp ezzel küzdesz, nos hidd el, tudom mit érzel, én is jártam abban a cipőben, amikor állandóan az önfejlesztés, és spirituális tanfolyamok elvégzése történik, mégis úgy néz ki, hogy egyik sem hoz igazi változást. Mert...

... és itt jön egy nyílt titok: A hely ahol élsz, a hely ahol dolgozol, annak olyan támogató energiával kell rendelkeznie, ami a te életed pozitív fejlődését szolgálja. Ha a tér tele van negatív energiával, sok a vita, félelem, aggodalom...stb. akkor azok lehúzzák az energiáidat, és sikertelenséget fogsz megélni.

A pozitív eredményeket azok tudják könnyen elérni, akik nem csak egy, hanem akár több szinten is fejlesztik magukat, és így egyszerre nagyobb hatékonysággal tudnak megszabadulni a nemkívánatos, tudattalan energiáktól.

A Tértisztítás mindig csodás lehetőségeket mutat meg, hogy a tudattalan, alacsony rezgések kitisztulhassanak, és helyettük a tudatosabb életenergiát támogató speciális energiák jelenjenek meg a térben.

Amikor pedig a térben a tudatosság van jelen, akkor könnyebbé válik a lélegzet vétel is amire oly nagyon igényed van neked is, mert tudod, hogy az jó neked!Bőségteremtést segítő tudásanyagaimLegyen Jólét vonzó, energia a Te otthonodban is!


ÉLET ÚT KÖNNYÍTŐ TÉRTISZTÍTÁS

Tippek ehhez:
1. Otthonod energiáit pl: a korábbi idők történelmi eseményei miatt, érdemes megvizsgálni, hogy a hely ahová épült, ott korábban mi volt. (temető, szemét domb, templom, korház... gyakran akadályozzák a lakók boldogságát)

2. Talán te is egyre jobban érzékeled, hogy vannak láthatatlan energiák amelyek negatívan hatnak az életedre - a tértisztítás segítség lehet pl: olyan itt rekedt entitásoknak az eltávolításában, tovább küldésében, akik nem segítik, az életed.

3. Természetes, hogy vannak igényeid, vágyad. A tértisztítás következő lépése ezért a térnek a vágyaidra hangolása. Ez lehet az a helynek ahol élsz, vagy ahol a legtöbbet vagy, pl.: munkahely.


A Tértisztítás tulajdonképpen olyan mint egy energetikai nagytakarítás, ahol nem vegyszerekkel dolgozunk, hanem a tér újrahangolását segítő energiákkal. Azért is szeretem ezt a könnyedséget adó Jólét vonzó energiát, mert hiszem, hogy így könnyebben megvalósulhatnak az álmok, vágyak az érzékenyek számára is.Kapcsolódó tudásanyagok
Tértisztítás könnyedén hogy boldogabb életet élhessARANY ESŐ  sorozat 1. rész  Így használd az Arany hatását életedbenANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG