ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
JÓSLÁS VAGY ANGYALI ÚTMUTATÁS LESZ A SEGÍTSÉGEDRE?
Jóslás vagy Angyali útmutatás lesz a segítségedre?B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.

Élet utadat segítő lehetőségek

Az utóbbi időben egyre többen kérdezitek, hogy mi a különbség a Jóslás és az Angyali útmutatás között, ezért néhány pontban leírom a legfontosabb tudnivalókat, hogy könnyebb legyen választanod, és életutadat a neked tetsző módon alakítani.

JÓSLÁS

A régi szokások közé tartozik, hogy amikor valaki bajba került, és kíváncsi volt a jövőjére, akkor a Jóshoz fordult, hogy az mondja meg a jövőjét.

A tudatosabbá válás közben azonban egyre többen igénylik, hogy nagyobb rálátásuk legyen életükre. Vagyis a legtöbb ember már nem csak egy konkrét választ akar, hanem több segítséget, több útmutatást, amely kivezet a nehéz helyzetekből.


ANGYALI ÚTMUTATÁS

Az Angyali útmutatás egy finom energiájú, angyali energiának a behívásán keresztül történik, és mint ahogy az a nevében is szerepel: Útmutatás.

Talán te is feltetted már magadnak a kérdést: Vajon mit mutatnak az Angyalok? Mire akarják felhívni a figyelmem? ~ és bizony érdemes elfogadni a segítségüket, hiszen nem kell egyedül küzdeni...

Életutadat járva biztos, hogy volt már Angyali segítséggel kapcsolatos élményed... talán egy szépséges Angyali tollpihe, vagy egy olyan üzenet érkezett, amiről tudtad... Angyali közbenjárás történt... Ilyenkor dicsérd meg magad mert jól csinálod... figyelmes voltál az épp aktuális Angyali üzenetekre.Bőségteremtést segítő tudásanyagaimAngyali útmutatáshoz én angyalkártyát szoktam használni, mert azzal nagyon könnyen értelmezhető, hogy hogyan léphetsz ki az elakadt élethelyzetekből, és segít abban is, hogy tudatosan választhass olyan lehetőségek közül amelyek a jólétedet segítik.

Az angyali segítség lépésről, lépésre mutatja a megoldás felé vezető utat. Bizonyos esetekben csakra tisztítás szükségességére hívják fel a figyelmet, például, ha a párkapcsolati problémák már az egészséget veszélyeztetik. Vagy Tértisztítást javasolnak az Angyalok a negatív energiák eltávolításához és a pozitív energiák aktiválását.

Az is előfordul azonban, hogy egy-egy elakadt élethelyzet megoldásához olyan angyali csoportokat kell behívni, akik az adott konkrét probléma megoldásában tudnak az égi energiákon keresztül segíteni.

Gyakran előfordul ugyanis, hogy egy - egy személy mellett, csak egy - két őrangyal van pedig az élethelyzet megoldásához további angyali segítségre is szükség van. Ilyenkor a megfelelő angyali segítség behívása javasolt. Ez akkor igazán nagy segítség, ha a pozitív változáshoz a karmikus mintákat, családi blokkoló energiákat is el kell engedni.


A lényeg:

Személyes életutad boldog, és bőséggel teli megéléséhez tudnod kell, merre haladj életutadon. Az Angyali útmutatások ebben lehetnek a segítségedre:

• Milyen lehetőségek közül választhatsz?
• Mi a te feladatod a pozitív végkifejlet érdekében?
• Milyen Angyali energiákat érdemes behívni a sikerért?
• Érdemes megfontolni azt is, hogy szükséges-e jobban megértened az Angyali üzeneteket


Angyali útmutatásokkal könnyebb az élet!

Ehhez érdemes tisztában lenni azzal, hogy hol tartasz személyes életutadon... Egyedül küzdesz... vagy van segítséged?

Nekem az vált be, hogy folyamatosan figyelem az energiákat, és az élet változásait.

Stabil összhangom megteremtése után, egy - egy élethelyzetre kérdezek rá az Angyali segítőimtől, hogy mire figyeljek, mi az ami több könnyedséget, örömöt, és biztonságot teremt az életemben. Mit engedjek el, milyen új számomra pozitív dolgokat fogadjak be az életembe. Vagyis:
Minek van itt az ide?

Mivel szeretem a praktikus dolgokat, ezért Hétfőn azzal kezdem a napomat, hogy az aktuális energiákat figyelembe kérem az Angyali útmutatásokat.


Ezekről az útmutatásokról most videót is készítek, ezáltal aki szeretne többet tudni mi várható... hétről-hétre megismerheti ezeket az Angyali útmutatásokat.Kapcsolódó tudásanyagok
Angyali útmutatás hétről hétre B.Nagy MagdolnátólPénz Párkapcsolat Szex ebook rendelésANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG