BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Jóslás vagy az Angyali útmutatás lesz a segítségedre?

Írta:
B.Nagy Magdolna
Jólétteremtés tanácsadó

Vajon melyik lehetőség fog segíteni neked a legtöbbet? A Jóslás, vagy az Angyali útmutatás, amely után lehetőség van a negatív energiák kitisztítására, és a pozitív energiák aktiválására?Jóslás vagy Angyali útmutatás lesz a segítségedre?

Élet utadat segítő lehetőségek

Az utóbbi időben egyre többen kérdezitek, hogy mi a különbség a Jóslás és az Angyali útmutatás között, ezért néhány pontban leírom a saját és a klienseim tapasztalatait is, hogy könnyebb legyen választanod, és életutadat a neked tetsző módon élni.


Jóslás - mire jó?

A jóslás egy konkrét és emiatt, elég szilárd jövőt mutat. Ez azt jelenti, hogy konkrétan megmondja a jós, hogy az adott pillanatban, a rezgéseid, gondolataid alapján mi várható.

Vagyis, egy fix ítélet születik a jövőddel kapcsolatosan. Ez a fix ítélet kizárja a veled született képességed, a szabad akaratod használatát.
A lehetőségek itt teljesen le vannak zárva, nincs választási szabadság, mert a kimondott jóslat, bele rögzít az ítéletbe.
Ezért nem jósolok, hanem ÚTMUTATÁST KÉSZÍTEK, amelyek több lehetőséget mutatnak, és MEGOLDÁSOK az élethelyzetekre.Munkám során a célom az, hogy segítsek azoknak akik szabad akaratuk szerint tudatosan szeretnék a jólétet megteremteni, és ehhez szeretnék megismerni, megtanulni és használni a Vonzás törvényének gyakorlati módszereit!Angyali útmutatás és negatív energiáktól való megszabadulás

Az Angyali útmutatás egy finom energiájú, angyali energiának a behívásán keresztül történik, és mint ahogy az a nevében is szerepel: Útmutatás.

Angyali útmutatáshoz én angyalkártyát szoktam használni, mert azzal nagyon könnyen értelmezhető, hogy hogyan léphetsz ki az elakadt élethelyzetekből, és segít abban is, hogy tudatosan választhass olyan lehetőségek közül amelyek a jólétedet segítik.

Az angyali segítség lépésről, lépésre mutatja a megoldás felé vezető utat. Ha szükséges akkor csakra tisztítás történik, vagy tértisztítással segítik a pozitív energiák aktiválását. Az is előfordul azonban, hogy egy-egy elakadt élethelyzet megoldásához olyan angyali csoportokat kell behívni, akik az adott konkrét probléma megoldásában tudnak az égi energiákon keresztül segíteni.

Gyakran előfordul ugyanis, hogy egy - egy személy mellett, csak egy - két őrangyal van pedig az élethelyzet megoldásához további angyali segítségre is szükség van. Ilyenkor a megfelelő angyali segítség behívása is szükséges. Ez akkor igazán nagy segítség, ha a pozitív változáshoz a karmikus mintákat, családi blokkoló energiákat is el kell engedni.Angyali útmutatás, és karmikus blokkok oldásaBŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG