Hasznos tudásanyagok jólétteremtéshez Négyszemközt Privát tanácsadás Aktuális programok Egyedi Mandalád Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák
Karmikus terhek helyett, pozitív életút

Lehetőséged van, az életedet akadályozó negatív programokból kilépni Neked is!


2 karmikus teher, ami mindenkit akadályoz, és amiből mindenkinek lehetősége van kilépni!


Szeretettel ajánlom neked ezeket az útmutatókat, melyekről a videóban beszélek. Nézd meg most!

Most, hogy már tudod mi az a két dolog ami mindig hat rád, és amelyek negatív energiáiból neked is lehetőséged van kilépni, a kérdés az, hogy mit választasz.

Természetesen választhatod azt, hogy a már megszokott életedet éled tovább, azonban ha feléledt benned a szikra a változás iránt, akkor érdemes elolvasnod Kiss Máriának a véleményét, a Szülinapi blokk oldásról:

"Mindig éreztem, hogy valami gáz van a születésem miatt, de sosem tudtam megfogalmazni, hogy mi az, míg aztán rászántam magam, hogy megtudjam miért érzem magam folyton rosszul. Magdi segítségével bele láttam a múltamba. Megértettem hogyan hatottak rám a fogantatásom körülményei, és amikor kioldottuk ezeket a blokkokat, akkor az egy nagyon felszabadító érzés volt. Közben megértettem azt is, miért voltam mindig egyedül, miért nem voltak körülöttem olyan emberek akiktől szeretetet kaphattam volna. Nagyon hálás vagyok, hogy ezek a dolgok már megszűntek, és a kapcsolataim sokkal jobbak ma már."

Ha a változást választod, itt tudok segíteni neked is >>Születésnapodra, szülinapi tisztítás, blokk oldás

Hasznos tudásanyagok jólétteremtéshez Négyszemközt Privát tanácsadás Aktuális programok Egyedi Mandalád Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák