NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
3 megoldás
a könnyed jóléthezHárom megoldás a könnyed jóléthez
A természet ősi erői munkálkodnak... és ha figyeled az energiákat akkor otthonod Gazdagság területén több pénzt vonzó, anyagi stabilitást segítő energiát is aktiválhatsz.

Most 3 megoldásról fogok írni, azonban egészen addig míg ki nem próbálod valamelyiket az csak lehetőség lesz a pozitív változáshoz. Ezért itt igazán igaz lesz az a mondás, hogy: "Ne csak olvasd! Csináld is!" - hiszen most, a könnyed jóléted megteremtése a cél!


Mit tehetsz otthonodban az anyagi stabilitásért?
Először ehhez tudnod kell mit akarsz, milyen céllal szeretnél nagyobb jólétet, mert az Univerzum energiái akkor célirányosabban tudnak neked segíteni, ha te is céltudatos vagy!

Pl.: Amikor úgy döntesz, hogy szeretnéd kényelmesebbé tenni az otthonod, mert nagyobb jólétre vágysz, akkor írhatsz egy fontossági listát, hogy milyen bútorokkal, dísztárgyakkal szeretnéd otthonod kellemesebbé tenni.

Talán egy kényelmesebb kanapéra vágysz, vagy az étkező asztalodat szeretnéd lecserélni... Gondold át, és keress megfelelő képeket a kívánt bútorokról, tárgyakról, amelyek tetszetősek neked.

Az általad választott képeket össze gyűjtve hozzá teheted a kívánság listához, amit otthonod Gazdagság területén elhelyezhetsz - ez a hely a Délkeleti terület a Feng Shui iránytű iskolája szerint - amit én is használok a tér energiák rendezésénél és a Tértisztításnál is

...és most itt jön egy nagyon fontos energia kérdés:

Amit leírtál a listádba, amit kivágtál képeket és szeretnéd otthonodban elhelyezni, attól GAZDAGNAK ÉRZED MAGAD? Mert a legtöbben olyan képeket választanak, ami egy kicsit jobb mint ami van, de nem mernek valójában olyan listát írni, és képeket választani, amilyen tárgyakra valójában vágynak, és emiatt egy középszerű szinten maradnak.

Ha tényleg jól akarod magad érezni, akkor figyelj a gazdagság érzésére! A Gazdagság titkaiban ehhez vannak útmutatók.

Tehát az első - életedet segítő megoldás az, ha tudatosítod magadban, hogy mit szeretnél!

Nem lehetsz gazdag, ha szegénység vesz körül! Ezért muszáj egy kicsit trükközni az energiákkal, hogy a most még nem létező gazdagságot és könnyed jólétet beinvitálhasd az életedbe.


Találd meg a kiskapukat, és tedd naggyá azokat!
A kiskapuk ebben az esetben azt jelentik, hogy a könnyed jólét érdekében megengeded, hogy a picike ajtók... rések helyett nagyobb kapukon jöjjön a pénz! - és ilyenkor általában ezt mondják nekem:

Magdi, én engedném, hogy nagyobb kapukon jöjjön több pénz, mégsem jön! ... hát sajnos akkor nem engeded! Ennek oka általában valamilyen védekezési program.

A védekezési program azt jelenti, hogy egyfajta önszabotázsban vagy, mert az biztonságosabb mint a gazdagság.

Ha mondjuk a neked tetsző ágy 2 millió forintba kerül, de ettől az ártól az anyukád, a barátnőd a férjed kiakadna..., hogy mit képzelsz te ennyi pénzért nem helyes ágyat venni... kell másra..., ne szórd a pénzt.... stb. - és, ha ezt bármilyen mértékig elfogadod igaznak, akkor ezzel máris lelassíthatod, vagy akár meg is állíthatod a könnyed jólét megvalósulását.

Pedig képzeld csak el, hogy milyen csodásan indulna a napod, ha egy gyönyörű francia ágyban ébrednél amiben a világ legkényelmesebb matraca van, és a legdrágább Eider réce pihe könnyű, simogatóan meleg paplanjával takarózol, amit egy selymes tapintású, kifinomult selyemhernyó alapanyagú szatén huzat ölel körbe, amivel a párnád is kellemesebbé teszi. Ráadásul olyan speciális bio, kézi festéssel készült, aminek a festékében igazi 24 karátos arany van.


Persze lehet azt mondani, hogy hát egy ilyen ágy túlzás, csakhogy olyan sokan erősködnek azon, hogy igen és szeretnék gazdag lenni... hogy amikor egy ilyen minőségű ágyról van szó, az rögtön megmutatja, hogy hol vannak a tudatalattiban a határok.

Tehát a második megoldás: Ne csak arról beszélj, hogy gazdag akarsz lenni, hanem arról szóljanak a történeteid, hogy mennyire akarsz gazdag lenni. Az újra hangolás azonban nem megy magától, mert neked kell megfogalmaznod, és összhangban lenned vágyaiddal ~ ami megtanulható, és te is eltudod sajátítani azokat a bőség teremtő energia munkákat, amelyek gyümölcse csak rád vár!3 Megoldás a könnyed jóléthez ~ olvass tovább ~ Bőségteremtés B.Nagy MagdolnávalKönnyed jólét... ami neked is jár!

Talán észrevetted már, hogy a környezetedben élők, nem mindig támogatják azt, hogy valóban jólétben élj... Ez pedig bizony megnehezítheti a könnyed jólét megélését...

Van aki harcol ez ellen, és emiatt gyakran vitába keveredik... Például, ha egy új ruha megvásárlása szóba kerül, akkor előfordulhat, hogy a másik rossznak, helytelennek tartja, mert: "Más fontosabb!" - és igen, lehet...

Mégis van egy trükk amivel elkerülheted azt hogy mások hibáztassanak, és helytelenítsék azt hogy igényes vagy magadra, hogy igényled a szépet, a jót, a kényelmeset...

A könnyed jólét trükkje
1. Legyen egy perselyed, dobozod, vagy akár egy befőttes üveg is megteszi

2. Kezdj el pénzt gyűjteni bele. Tehetsz bele 100, vagy 200,- forintosokat
(Még a legaggályoskodóbbakat is meglehet szelidíteni, ha látják, hogy "gyűjtöd a pénzt")

3. Ha megkérdezik mire gyűjtesz, nevezz meg egy fontos dolgot... egy olyan dolgot, amit te valóban fontosnak tartasz (azért, hogy neked jó érzésed legyen ezzel kapcsolatosan). Ugyanakkor, találd ki mi az a "fontos dolog" amit a másik (szülő, férj, feleség, barátok) is helyesnek tartanak. (erre azért van szükség, hogy "lecsillapítsd a kedélyeket")
Vagyis, egy olyan dolgot kell megnevezned a pénz gyűjtés céljaként amit te és a másik fél is jónak tartotok.

4. Következő lépés a titkod...
Most következik az, hogy mások elvárásaitól függetlenül te mire gyűjtenél.
Ezt nem kell megmondanod a másik félnek (szabad akaratod van, ami alapján eldöntheted, hogy te valójában mit szeretnél)

5. Amikor pénzt teszel a perselyedbe, tudatosítsd magadban, hogy ezt "arra is (a titkod)" gyűjtöd.

Meglátod, sokkal nagyobb örömmel fogsz pénzt gyűjteni, ha nem kell állandóan harcolnod az igazadért.

6. Amikor összejött a pénz, vedd meg azt amire "hivatalosan" gyűjtve lett, és vedd meg magadnak belőle azt is, amit te valójában szerettél volna megkapni.

Ha megkérdezik honnan van rá... nyugodtan mondhatod, hogy olyan jól sikerült a pénz gyűjtés, hogy még erre is tellett! Ez a harmadik megoldás, mert nem csak több pénzed lesz, hanem sikereidet elismerve, tovább növelheted pénz befogadó képességedet.


* Ami még nagyon fontos!
Ismerd el magad! Legyél nagyon büszke magadra a sikeres pénz gyűjtésedért! Ha pedig több pénzt vonzó gyakorlati megoldást szeretnél ismerni, (én is többféle módszert használok a pénz vonzásra) akkor erősítsd meg Bőségteremtő tudásod a Gazdagság titkaival

Ha még nincs meg ~ Vásárold meg mostGazdagság titkai dupla CD / letöltés vásárlása bőságteremtéshez B.Nagy Magdolnával
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány feloldásról
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez• Szabadnak lenni... Hogyan kezdj neki

• 4 hasznos infó, otthonod energetikai védelméhez

• Negatív energiák elengedését segítő Újhold

• Egyensúly, Harmónia, Bőség

• Mennyi pozitív megerősítés kell a kívánt változáshoz?

• VIDEÓK Így aktiváld a Jólét energiákat otthonodban

• VIDEÓK • Magányt űző praktikák
TÉRTISZTÍTÁS Haladó 2. rész Szeretet, szerelem energiák finomhangolása ~ Bőségteremtés B.Nagy MagdolARANY ESŐ  sorozat 1. rész  Így használd az Arany hatását életedben


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT