ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Kerülj be szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe! Kerülj be szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe!

Vannak energiák amelyek segítségedre lehetnek, amikor úgy érzed kevés az önbizalmad, mert túl sok a kritika, és negatív vélemény melyet az emberek rád zúdíthatnak.

Elkeseredésre semmi ok, mert az önbizalmadat, egy finom rezgésű energiával a szívcsakrádon keresztül felélesztheted a szeretet, és az öröm energiájával együtt.


Hogyan lehet az önbizalom hiányos állapotot megszüntetni?

A megoldást mindig az adja, amikor a negatív energiák elengedése bekövetkezik, amikor már nem tudnak hatni rád mások ítéletei, véleményei.

* Ha elkezdesz kiállni magadért, megtanulod, hogy milyen egyensúlyban lenni, és elkezded
az önbizalmadat megerősíteni.

* Elhatárolod magad a kritikáktól, negatív véleményektől (nem falat építesz védekezésül, hanem kijelölöd a határaidat. Elmondod a másiknak, hogy Te mennyi otthoni munkát szeretnél és bírsz csinálni a napi 8-10-12 órás munkáid mellett), akkor sokkal jobban fogod érezni magadat, mert tudni fogod, hogy Te irányítod az életed.Bónusz jutalom:

A másik (társad, gyermeked, szüleid, barátaid) akik eddig könnyedén vették igénybe a munkád (sokszor talán észre szem vették azt, hogy neked ez néha sok lehet), nos nekik muszáj lesz szembesülni azzal a ténnyel, hogy nem húzhatnak le rólad több „bőrt”, és nem kritizálhatnak folyton, ha valami nem úgy működik ahogy nekik tetszik. (Ez sajnos előszokott fordulni a családi és a munkahelyi kapcsolatoknál is.)

Így, ha elkezdesz kiállni magadért, akkor tulajdonképpen megadod magadnak a lehetőséget, arra, hogy kiszállj azokból a régi játszmákból, ahol téged irányítottak, és emiatt sok érzelmi sérülést vettél magadra.

Mert nem kell tovább cipelned ezeket a sérelmeket, nyomasztó terheket, melyek évek óta rakódhatnak rád, hanem megtanulhatod - milyen egységben lenni magaddal és, hogy milyen harmóniában lenni a környezeteddel.Extra bónusz jutalom:

A kellemetlen személyek és élethelyzetek eltávolodnak az életedből, mert önbizalommal telve már olyan személyeket fogsz vonzani akik a személyes kiteljesedésedet fogják elősegíteni.

Válaszd a személyes teljességed megélését! Ez segíteni fog, hogy vissza szerezd elveszett önbizalmadat, több pénzed, és boldogabb kapcsolataid legyenek.

Tudom, hogy sokan ezektől a szavaktól úgy hiszik: mind ez túl szép, hogy igaz legyen... de a valóság az, hogy akik kételkednek, sosem kezdik el a változás útját, és maradnak a bizonytalanságban, az önbizalom hiányos állapotban. Ők azok akik engedik, hogy a negatív dolgok tovább mérgezzék a testüket.

Te inkább mond magadnak:
„Szeretettel hallgatok a szívemre, mert az megsúgja mi a jó Nekem!”
* Hajlandó lennél a Pénz és Párkapcsolat negatív energiáit elengedni? Elfogadnád ehhez a segítségemet, hogy a neked tetsző változásokat lehetőséged legyen megélni?
Foglald le az időpontot, egyéni konzultációdhoz:
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197
ezoterikustanacsok@gmail.comwww.ezoterikustanacsok.hu
www.facebook.com/ezoterikustanacsok
www.youtube.com/user/ezoterikustanacsok


ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG