BŐSÉGTEREMTÉS KLUB BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Kristálygyógyászat - A gyógyító kövek segítségével Te is megvalósíthatod vágyaidat.

Kristály energiák használata


A kristály energiák segítségével
a te életed is jobbá válhat, amikor használod az ősi tudást.
A kristályok energiája mindenki számára jobb életet tud biztosítani. Ezt már több ezer éve tudják a beavatottak.

Most azonban ezek a kincsek a kristály energiákat ismerni akarók számára, elérhetőek Azok számára tárulnak fel ezek az értékes titkok, akik nyitottak az ősi tudást saját boldogságuk megteremtésére használni.

A kristályok energiáit megismerve lehetőségünk van ezeknek a csodás a földi kincseknek, többek között a jólét, harmónia, egyensúly megteremtésére, melyek lehetővé teszik, hogy a fizikai test csakra rendszere is kiegyensúlyozottan tudjon működni. Sőt, a kristály energiákat az egész család számára használhatod.
Egyszerű és gyors segítséget kapsz a kristályokon keresztül...


amikor a kristályok energiáját a megfelelő felkészülés, tisztítás, és energetizálás után használod.

Tudtad, hogy
- az ékszerként hordott kristályokkal is enyhítheted, a stresszt - ha ismered az alapokat, és tudod milyen típusú ékszer a megfelelő a lelki béke, a harmónia megteremtésére?

- a stresszt oldó kristály és a hozzá tartozó pozitív megerősítés együttes használata segíti a lelki terhek feloldását?

- az energia hiány a blokkolt csakrák miatt van?

Nem baj, ha eddig nem ismerted és nem tudtad használni a kristály energiákat, mert talán olyan környezetben éltél ahol az ami téged érdekel nem volt fontos.

A kristályenergiák ismeretéhez összeállítottam azokat a tudás anyagokat, amelyek hiánypótlóak, és tudásodat gyarapíthatod velük. A kristály energiákat megismerve te is képes leszel könnyen aktiválni, tisztítani a kristályokat, köveket, a föld kincseit, amelyek segítségével a jólét energiákat is beindíthatod életedben.

Igényeid alapján, össze állítok ehhez, egy kristály csomagot,Fontos! Ha valamilyen konkrét betegséged van, akkor az orvosoddal konzultálj, a kristályok használata előtt, mert a kristályok nem helyettesítik az orvosi ellátást!A kristály készlet  többféleképpen használhatod: Személyes kristály csomag
A Kristály energiák használatához az on-line kurzus résztvevői 7 csakra kristályt is kapnak, amelyeket én magam válogatok össze minden résztvevő számára.

Ezért a kristály csomagba személyre szabottan kerülnek a kövek! Így minden résztvevő azt a köves csomagot kapja amely a legjobban segíti céljai elérésében!

A részvételi díj beérkezése után kereslek, hogy megbeszéljük mi a legfontosabb számodra ami miatt szeretnéd a kristályokat használniMilyen élethelyzeteidhez kapsz
megoldás az on-line kurzuson?
A jólétet, harmóniát, szeretetet, egyensúlyt segítő kristályokról az alábbi főbb témákban tudhatsz meg többet az on-line kurzuson

1. A fizikai tünetek lelki okai, pl miért rombolja az egészséget a stressz, és hogyan lehet a stresszt feloldani

2. Pénz - Anyagi biztonság

3. Párkapcsolati problémák

4. Angyali energiák aktiválása és Angyali segítség a kristály-energákkal történő munkához.

5. Csakrák egyensúlya, tisztítása, energetiizálásaMit kapsz a Kristály energiák használata on-line kurzuson?
1. A Kristály energiák használata on-line kurzus 7 hetes.
Ezalatt az idő alatt sorra vesszük a test csakráinak az összehangolását, energetizálását és a kristály energiák hatását.

2. Minden héthez tartozik 1 nagyobb tanfolyami rész amit mindig a megrendelésnél megadott emailcímre küldök el, és itt az ezoterikustanacsok.hu oldalon lehet elolvasni.

3. Vannak PDF-ben olvasható és kinyomtatható részek, amik tovább segítik a lelki fejlődést és a pozitív változást.

4. Készítettem hozzá meditációt, hogy tested energetikai rendszere tökéletesen tudjon működni, mert akkor tudnak a dolgok rendben lenni az életedben, ha az energetikai egyensúlyod megvan. - ez nélkülözhetetlen a gyógyuláshoz, változáshoz.

5. Hétközben pedig több "gyors tipp" is segíteni fogja a kristályok használatát.

6. Olyan gyakorlati útmutatókat kapsz, amelyekkel használva nem csak saját problémáidat tudod megoldani, hanem a különféle élethelyzeteiden lévő stresszt is lehetőséged lesz oldani, enyhíteni. Miközben pedig megismered a kristályok energiájának a használatát, szeretteidnek is tudsz segíteni.

Változtasd meg az életed, ezekkel a csodás kincsekkel, a kristályok energiájának a támogatásával!

A kristályok segítenek elengedni a múltat, megélni a jelent, és elfogadni azokat a kincseket amelyeket a jövő elhozhat hozzád.Kristályenergiák  segítségével Te is megvalósíthatod vágyaidat. Angyali energiákat is segítségül hívhatsz, amely a személyes problémákhoz tartozó köveknél,

a kristály tiszta, pozitív erején keresztül mindig veled lesz!A személyes problémáidhoz válogatott kristály angyalt: hordhatod ékszerként, és védelmi talizmánként a pénztárcádban.
(A gyakorlati útmutatókban szó van arról is, hogyan aktivált, a neked válogatott kristályokat és a kristály angyalt.)Így kaphatod meg az online kurzus tudásanyagát
1. Töltsd ki a jelentkezési lapot
2. kattints a Megrendelem - gombra
3. ezután tudom elküldeni számodra a befizetéshez szükséges adatokat a megadott email címedre
4. * Kérlek azt az email címet add meg, amelyre szeretnéd megkapni a - Kristály energiák használatáról szóló online kurzus e-mailjeit.
5. Részvételi helyed a részvételi díj befizetésével van biztosítva!
6. Magyarország területén a postázásért nem kell külön fizetned. A postástól át kell majd venni a csomagot.
7. Külföldön élőkkel a rendelés, után egyeztetjük a postázással kapcsolatos kérdéseket, és a postázási költséget is, mert országonként változhat.

8. Személyes kristály csomagodat, a részvételi díj beérkezése után állítom össze.A Kristály energiák használatáról szóló 7 hetes online kurzus ára:

Ez az online kurzus véget ért. Ha szeretnéd megvásárolni a tudásanyagot, és megkapni a 7 hetes programsorozatból készült tudásanyagokat, akkor kérlek írj ide:
B.Nagy Magdolna
ezoterikustanacsok@gmail.com
vagy hívj ezen a számon:
06-30-573-9197

BŐSÉGTEREMTÉS KLUB BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG