Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád BLOG Kapcsolat CsodákKristályokból áradó pozitív energi

Hogyan használd a Kristályokból áradó pozitív energiát Így használd a Kristályokból áradó pozitív energiát
Ehhez, jó ha ismered azt a két fontos teendőt amivel a kristályok ősi tudása aktiválódhat. Érdekel? Olvasd tovább a cikket lejjebb.Változtasd meg az életedet a gyógyító kövek segítségével!


A kristályokból pozitív energia áramlik feléd, ha megfelelően tudod a gyógyító kő erejét céljaid elérésére fordítani.

Ehhez a megfelelő kő kiválasztása után a kristályt tisztítsd meg.


A gyógyító kő tisztítása történhet:

- Víz segítségével, amikor a víz erejét használod, a kövekben lerakódott diszharmonikus energiák elengedésére.
- Éjszakára a hold erejét kérheted hogy tisztítsa meg a követ. Lehetőség szerint tiszta csillagos égbolt legyen ilyenkor.
- Föld gyógyító erejével tisztíthatod, ha földbe ásod, és néhány napig hagyod, hogy a Föld elemi ereje megtisztítsa a kristályt, és így a kristály visszanyeri gyógyító erejét.

A kő gyógyító erejét most már saját magad gyógyítására és céljaid elérésének az elősegítésére is feltudod használni.

Gyógyításra a kristályokat mindig az adott problémához tartozó életterület, illetve az életterülethez tartozó csakra szerint válaszd ki.

Hiszen minden mindennel összefügg, és emiatt akkor tudsz eredményesen gyógyítani, ha összefüggéseiben vizsgálsz, és orvosolsz egy-egy problémát.

Amikor a probléma megoldódott, akkor a követ, tisztítás után újra programozhatod. Vagyis többször tudod felhasználni a gyógyító kristályokat, ha az energiák tiszták benne.

A kristály energiák ismeretével, és az ősi tudás használatával - újabb és újabb problémák megoldásában fogsz segítséget kapni.

Szeretnél még több hasznos információt a kristálygyógyászatról? Érdekel a kristályok gyógyító ereje? További útmutatókat kaphatsz ehhez, a Kristálygyógyászat online kurzus tudásanyagából >>>kristály energiák, blokkok okaiÚt a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád BLOG Kapcsolat Csodák