Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaKristályokból áradó pozitív energi

Hogyan használd a Kristályokból áradó pozitív energiát Így használd a Kristályokból áradó pozitív energiát
Ehhez, jó ha ismered azt a két fontos teendőt amivel a kristályok ősi tudása aktiválódhat. Érdekel? Olvasd tovább a cikket lejjebb.Változtasd meg az életedet a jólét teremtést segítő földi kincsek a kristályok segítségével, ha sikeresebb életet szeretnél élni nőként!


A kristályokból pozitív energia áramlik feléd, ha megfelelően tudod a kristály erejét céljaid elérésére fordítani.

Ehhez a megfelelő kő kiválasztása után a kristályt tisztítsd meg.


A kristály tisztítása történhet:

- Víz segítségével, amikor a víz erejét használod, a kövekben lerakódott diszharmonikus energiák elengedésére.
- Éjszakára a hold erejét kérheted hogy tisztítsa meg a követ. Lehetőség szerint tiszta csillagos égbolt legyen ilyenkor.
- Föld gyógyító erejével tisztíthatod, ha földbe ásod, és néhány napig hagyod, hogy a Föld elemi ereje megtisztítsa a kristályt, és így a kristály visszanyeri gyógyító erejét.

A kristály energiájának erejét most már személyes jóléted és céljaid elérésének az elősegítésére is feltudod használni.

A női energiák javításához a kristályokat mindig az adott problémához tartozó életterület, illetve az életterülethez tartozó csakra szerint válaszd ki.

Hiszen minden mindennel összefügg, és emiatt akkor tudsz javulást elérni, ha összefüggéseiben vizsgálsz egy-egy problémát.

Amikor a probléma megoldódott, akkor a követ, tisztítás után újra programozhatod. Vagyis többször tudod felhasználni a kristályokat, ha az energiák tiszták benne.

A kristály energiák ismeretével, és az ősi tudás használatával - újabb és újabb problémák megoldásában fogsz segítséget kapni.

Szeretnél még több hasznos információt a kristály energiákról, amelyek lehetővé teszik, hogy a női energiáid és a jólét is pozitív változásokon menjen keresztül?
Érdekel a kristályok jólét növelő ereje? További útmutatókat kaphatsz ehhez, a Kristály energiák használata online kurzuson >>>kristály energiák, blokkok okaiÚt a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba