ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
HÍVD BE AZ ÉLETEDBE A BOLDOGSÁGOT FÉNY ENERGIÁKKALFényterápia otthonodban, ami gyógyulást hoz az életedbe
B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.

AZ EGYSZERŰ DOLGOK MEGKÖNNYÍTIK AZ ÉLETED!

Talán te is tapasztaltad már, hogy a bonyolult dolgok lefárasztanak, az egyszerű dolgok, mint a tavaszi napsütésben tett séta, vagy egy mécses kellemes fénye feltöltenek, mert a fény bizony harmóniát hoz az egyszerűségén keresztül az életünkbe.

A Fény, már most is ott van az életedben, csak talán a napi stressz miatt elterelődött róla a figyelmed. Ennek egyik oka lehet, hogy gyermekkorodban nem nézték jó szemmel, ha túl sokat játszol, ha könnyed vagy, és sokkal inkább dicsértek akkor ha kemény munkával megküzdöttél valamiért.

Ezek a gyermekkori ítéletek nagyon gyakran még felnőtt korban is blokkolják az életenergiát, és vele együtt a csakrák jólét teremtő működését. Ha ezt tapasztalod,
végezz Elengedést, hogy a visszahúzó energiáktól megszabadulhass!

A negatív energiák feloldására azért is van egyre nagyobb igény, mert ezek a negatív programozások a tudatalattiban úgy rögzülnek, hogy a sok erőfeszítés és kemény munka a helyes. Ez azonban megnehezíti az életed, amit valószínű, hogy már te is felismertél.

Szíved mélyén tudod, hogy az életnek könnyebbnek kéne lennie...
Ezért Belső hangodra hallgatsz és elkezdtél valamilyen változást kérni. Kéréseiddel pedig ügyesen fejezed ki igényeid a környezetedben élők és az Univerzum felé.

És míg a környezetedben élők nem mindig hallgatnak meg, az Univerzum igen. ~ És ahogy egyre jobban figyeled a jeleket, egyre jobban figyelsz Forrásodra, Szent Lelkedre, annál könnyebben formálódik olyanná világod amire Te vágysz! Szóval jól csinálod! Még akkor is, ha ez azonnal nem látszik Utadon haladva azonban már könnyebben észreveszed a neked szóló jeleket, ami igazán óriási siker a Tisztánlátó képességed fejlesztésében.Bőségteremtést segítő tudásanyagaimBOLDOGABB ÉLETET SZERETNÉL?

Ha boldogabb, harmonikusabb, jóléttel telibb életet szeretnél, akkor használd minden évszakban a fény jótékony energiáját.

Ha bánatosak vagyunk, vagy hidegséget érzünk magunk körül, akkor több melegségre vágyunk, mert a fájdalom, a szorongás, bánat beszűkíti az energia áramlást, és emiatt kevesebb természetes fény jut szervezetünknek. Ilyenkor felerősödik bennünk a fény befogadásán keresztül a szeretet iránti nagyobb igényünk is.


BOLDOGSÁGOT HOZÓ FÉNY ENERGIÁK

A legegyszerűbb, ha esténként amikor már a nap lement - mécsest gyújtasz, hogy melegséget árasztó fényével bevilágítsák otthonodat.

Egy, vagy több apró mécsest is elhelyezhetsz olyan színes üvegtartókban melyeken a gyertya lángja könnyen átvilágít és színes fénysugarakat vetít a környezetedre.

Erre a célra tökéletesen megfelelnek az olyan kisebb poharak, melyeket üvegfestékkel a megfelelő színre vannak festve. De ha az elegánsabb megoldást kedveled, akkor egy-egy színes üvegű kristály pohárba tedd a mécseseket.

(A színeknek fontos szerepe van a csakrák energiáid energiával teli működésében is.)


SZÍNEK ÉS FÉNYEK HATÁSA ÉLETEDRE

(Nem teljes lista, mert az több oldalnyi leírás lenne, azonban megmutatja, hogy milyen nagy hatással vannak ránk a színek)

LILA
Nyugtató, és egyben inspiráló hatású is. Magasabb szinten fejleszti az energiát, segít kiaknázni a szellemi folyamatokat, csökkenti az idegfeszültséget, oldja az idegi ingereket, enyhíti a fájdalmat.


SÖTÉT INDIGÓKÉK
A spirituális energiákat segít jobban megérteni, mivel ez a szín a Harmadik szem csakra színe, ami a tisztánlátással, tisztán érzékeléssel van kapcsolatban. Azért segíti a nyugalom érzését, mert amikor tisztán látunk egy-egy élethelyzetben, akkor abban a tudásban vagyunk, ami a jövő megteremtésében a pozitív végkifejletben tud segíteni.


TÜRKIZKÉK
Nyugtató, stressz oldó hatású, koncentrálásra késztet. Hűt, ezáltal - rendbe hozza a gyulladásos területeket. A túl aktív, rendellenes területeket újraszabályozza, csillapít, tisztaságot, nyugalmat ad. Segíti a kommunikációs képességeket.


ZÖLD
Feszültség oldó hatását a testi - lelki harmónia kiegyensúlyozása révén éri el. Összeköt a természettel. A testi és pszichikai energiát dinamikus egyensúlyban tartja, csillapítja a feszült és fájdalmas folyamatokat, mély nyugalmat nyújt.


NARANCS
Élénkít, felmelegít, az energiát lágyabban éleszti, mint a vörös. Segíti a betegség utáni felépülést oldja a görcsös folyamatokat, derűsebbé tesz.


SÁRGA
Vidámságot csen az életünkbe, felvidít, derűt hoz, mindezt anélkül, hogy felizgatna. Feloldja a merevséget, erősíti az idegeket. Szétárasztja az energiát, és harmonizál.


PIROS
Aktivizál, élénkít, serkent, felszabadítja a szervezet mélyben rekedt energiáit, erősíti az érzékeket. Lendületessé teszi életünket, új folyamatokat indít el.


Amikor Elengedést végzel, hogy a visszahúzó energiáktól megszabadulhass, válassz olyan gyertyát, vagy mécsest, ami megnyugtató számodra.

Ha nehezen tudsz dönteni, hogy milyen színt válassz, akkor neked lehet, hogy a fehér mécses lesz a jó megoldás, hiszen az Elengedést segítő Angyali energiákban is ott a tisztaságot szimbolizáló fehér szín.Kapcsolódó tudásanyagok
Elengedés angyali segítséggelTértisztítás Alapismeretek online videós porgramANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG