BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Hívd be az életedbe a boldogságot, Fényterápiával

Szeretnéd harmonikusabbá, békésebbé, és boldogabbá tenni az életed? Akkor a mai cikkem, neked szól. Mert egy rendkívül egyszerű, mégis óriási hatékonysággal bíró módszert mutatok Neked. Olvasd el lejjebb az útmutatót.
Fényterápia otthonodban, ami gyógyulást hoz az életedbe

Az egyszerű dolgok, megkönnyítik az életed!


Talán te is tapasztaltad már, hogy a bonyolult dolgok lefárasztanak, az egyszerű dolgok, mint a tavaszi napsütésben tett séta, vagy egy mécses kellemes fénye feltöltenek, mert a fény bizony harmóniát hoz az egyszerűségén keresztül az életünkbe.

A Fény, már most is ott van az életedben, csak talán a napi stressz miatt elterelődött róla a figyelmed. Ennek egyik oka lehet, hogy gyermekkorodban nem nézték jó szemmel, ha túl sokat játszol, ha könnyed vagy, és sokkal inkább dicsértek akkor ha kemény munkával megküzdöttél valamiért. Ezek a gyermekkori ítéletek nagyon gyakran még felnőtt korban is blokkolják a csakrák jólét teremtő működését, azonban ma már bár ki megismerheti, ezeknek a blokkoknak a feloldását.

A negatív energiák feloldására azért is van igény, mert ezek a negatív programozások a tudatalattiban úgy rögzülnek, hogy a sok erőfeszítés és kemény munka a helyes. Ez azonban megnehezíti az életed, amit valószínű, hogy már te is felismertél.


Boldogabb életet szeretnél?

Ha boldogabb, harmonikusabb, jóléttel telibb életet szeretnél, akkor ne csak télen alkalmazd, a fényterápiát!

Ha bánatosak vagyunk, vagy hidegséget érzünk magunk körül, akkor több melegségre vágyunk, mert a fájdalom, a szorongás, bánat beszűkíti az energia áramlást, és emiatt kevesebb természetes fény jut szervezetünknek. Ilyenkor felerősödik bennünk a fény befogadásán keresztül a szeretet iránti nagyobb igényünk is.


A Fény terápia neked is boldogságot hoz az életedbe

A legegyszerűbb, ha esténként amikor már a nap lement - mécsest gyújtasz, hogy melegséget árasztó fényével bevilágítsák otthonodat.

Egy, vagy több apró mécsest is elhelyezhetsz olyan színes üvegtartókban melyeken a gyertya lángja könnyen átvilágít és színes fénysugarakat vetít a környezetedre.

Erre a célra tökéletesen megfelelnek az olyan kisebb poharak, melyeket üvegfestékkel a megfelelő színre vannak festve. De ha az elegánsabb megoldást kedveled, akkor egy-egy színes üvegű boros pohárba tedd a mécseseket.

Ez a fajta, színeket alkalmazó fényterápia, bár nem helyettesíti a gyógyító kristályok használatát, megnyugtatóan hat a lelki bajokra. (A Kristálygyógyászatban, szintén fontos szerepe van a csakrák energiái miatt a színeknek.)Segíts a testednek, hogy a csakráid, és a tested energia rendszere javulhasson.

Tippek, a színek hatásairól.


(Nem teljes lista, mert az több oldalnyi leírás lenne, azonban megmutatja, hogy milyen nagy hatással vannak ránk a színek)

Lila:
Nyugtató, és egyben inspiráló hatású is. Magasabb szinten fejleszti az energiát, segít kiaknázni a szellemi folyamatokat, csökkenti az idegfeszültséget, oldja az idegi ingereket, enyhíti a fájdalmat.
* Használata ajánlott: fejfájások enyhítésére, memóriajavító hatása van, segíti a gyulladásos folyamatok megszüntetését, és az álmatlanság kezelésében fontos szerepe van.

Kék:
Nyugtató, stressz oldó hatású, koncentrálásra késztet. Hűt, ezáltal - rendbe hozza a gyulladásos területeket. A túl aktív, rendellenes területeket újraszabályozza, csillapít, tisztaságot, nyugalmat ad. Segíti a kommunikációs képességeket.
* Használata ajánlott: zúzódások kezelésére, a torok megbetegedéseit és a légzőszervi panaszokat enyhíti, csökkenti a magas vérnyomást

Zöld:
Feszültség oldó hatását a testi - lelki harmónia kiegyensúlyozása révén éri el. Összeköt a természettel. A testi és pszichikai energiát dinamikus egyensúlyban tartja, csillapítja a feszült és fájdalmas folyamatokat, mély nyugalmat nyújt.
* Használata ajánlott: Elősegíti. a vér és a keringési rendszer helyes működését. Enyhíti a szív, tüdő panaszokat.

Narancs:
Élénkít, felmelegít, az energiát lágyabban éleszti, mint a vörös. Segíti a betegség utáni felépülést oldja a görcsös folyamatokat, derűsebbé tesz.
* Használata ajánlott: női és férfi nemi problémák esetében. Pajzsmirigy rendellenességek kezelésére. Bőrbetegségek esetében a pattanástól az ekcémáig és kozmetikai kezelés kiegészítéseként.

Sárga:
Vidámságot csen az életünkbe, felvidít, derűt hoz, mindezt anélkül, hogy felizgatna. Feloldja a merevséget, erősíti az idegeket. Szét árasztja az energiát, és harmonizál.
* Használata ajánlott: táplálkozási zavarok esetében, túl sok, vagy túl kevés táplálék bevitelénél is. Helyreállítja gyomorbetegségeket. Depresszió és a szürke hétköznapok érzete ellen ajánlott.

Piros:
Aktivizál, élénkít, serkent, felszabadítja a szervezet mélyben rekedt energiáit, erősíti az érzékeket. Lendületessé teszi életünket, új folyamatokat indít el.
* Használata ajánlott: emésztési problémák, székrekedés, hasmenés, vérkeringés, izomgörcsök esetén.kristály gyógyászat, kristály energiák hatásaBŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG