NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Így hívd be a
boldogságot életedbe,
Fény energiákkal
ÍGY Hívd be a boldogságot az életedbe fény energiákkal ~ B. Nagy Magdolna Bőségtermtés tanácsadó cik


Biztos te is tapasztaltad, hogy az otthonod, az élet sokkal kellemesebb és meghittebb hangulatú amikor egy egy mécses romantikát idéző fénye felragyog. Ezzel a meghitt hangulattal pedig beindíthatunk sok pozitív változást!

Gyerekkoromban csak neves ünnepekkor volt gyertya gyújtás, ma azonban már egész évben élvezhetjük a fények harmóniát, és boldogság teremtő erejét, amit én a Feng Shui térrendezésnél is örömmel használok.

Figyelembe veszem az évszakok változását, mert borús időben sokkal több mécsest gyújtok, hiszen olyankor igazán szívet melengető érzés a legapróbb fényecske is.

A mécseseket télen a lakás több pontján helyezem el, különös figyelmet fordítva otthonunk középponti Föld elemű területére, mert a stabilitást és megnyugtató jólétet amit a Föld biztosít a Tűz energiája segíti a tápláló körforgás szerint. ...és ahol stabilitás van, ott megjelenik a nyugalom, és sokkal jobban megengedjük magunknak a könnyed boldogság megélését.


Romantikus hangulathoz

Ahogy az idő jobbra fordul és egy kellemes esti vacsorához kiülünk a teraszra, nem csak a mécsesek fénye ragyog az asztalon, hanem fényfüzérek is világítanak, amelyekkel a csodásan zöldellő borostyánt díszítettem fel.

Mindig figyelek arra, hogy meleg fényű fényfüzéreim legyenek, mert ettől a borostyán közt fénylő apró világító led fények olyanok, mintha picinyke Szentjános bogarak világítanának, és ettől igazán romantikus hangulatúvá válik a hely ahol élünk.Boldogságot hozó fény energiák ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Boldogságot hozó fény energiák

A legegyszerűbb, ha esténként amikor már a nap lement - mécsest gyújtasz, hogy melegséget árasztó fényével bevilágítsák otthonod.

Mivel a tér harmóniája miatt szeretem becsempészni az energetikailag is megfelelős színeket, ezért akár több apró mécsest is elhelyezek olyan színes üvegtartókban melyeken a gyertya lángja könnyen átvilágít és színes fénysugarakat vetít a térbe, így a hangulat javító színekkel is elősegítem a boldogabb pillanatokat.

Erre a célra tökéletesen megfelelnek az olyan kisebb poharak, melyeket korábban üvegfestékkel a megfelelő színre festettem. Amikor pedig elegánsabb hangulatot szeretnék létrehozni, akkor egy-egy finom csiszolású kristály pohárba teszem a mécseseket.


Színek és fények hatása életünkre

A Csakrák színei figyelembe véve, összeállítottam egy alap szín listát, amit ismerve könnyebb a megfelelő gyertya, vagy a mécsestartók színét kiválasztani.


LILA
Nyugtató, és egyben inspiráló hatású is. Magasabb szinten fejleszti az energiát, segít kiaknázni a szellemi folyamatokat, csökkenti az idegfeszültséget, oldja az idegi ingereket, enyhíti a fájdalmat.


SÖTÉT INDIGÓKÉK
A spirituális energiákat segít jobban megérteni, mivel ez a szín a Harmadik szem csakra színe, ami a tisztánlátással, tisztán érzékeléssel van kapcsolatban. Azért segíti a nyugalom érzését, mert amikor tisztán látunk egy-egy élethelyzetben, akkor abban a tudásban vagyunk, ami a jövő megteremtésében a pozitív végkifejletben tud segíteni.


TÜRKIZKÉK
Nyugtató, stressz oldó hatású, koncentrálásra késztet. Hűt, ezáltal - rendbe hozza a gyulladásos területeket. A túl aktív, rendellenes területeket újraszabályozza, csillapít, tisztaságot, nyugalmat ad. Segíti a kommunikációs képességeket.


ZÖLD
Feszültség oldó hatását a testi - lelki harmónia kiegyensúlyozása révén éri el. Összeköt a természettel. A testi és pszichikai energiát dinamikus egyensúlyban tartja, csillapítja a feszült és fájdalmas folyamatokat, mély nyugalmat nyújt.


NARANCS
Élénkít, felmelegít, az energiát lágyabban éleszti, mint a vörös. Segíti a betegség utáni felépülést oldja a görcsös folyamatokat, derűsebbé tesz.


SÁRGA
Vidámságot csen az életünkbe, felvidít, derűt hoz, mindezt anélkül, hogy felizgatna. Feloldja a merevséget, erősíti az idegeket. Szétárasztja az energiát, és harmonizál.


PIROS
Aktivizál, élénkít, serkent, felszabadítja a szervezet mélyben rekedt energiáit, erősíti az érzékeket. Lendületessé teszi életünket, új folyamatokat indít el.


Extra tipp:
Amikor Elengedést végzel, hogy a visszahúzó energiáktól megszabadulhass, és a boldogabb élet megvalósulását elősegítsd: Válassz olyan gyertyát, vagy mécsest, ami megnyugtató számodra.

Ha nincs otthonn a megfelelő színű gyertya, vagy mécses tartó, vagy esetleg nehezen tudsz a színek közül választani, akkor jó megoldás a fehér színük használata, hiszen az Elengedést segítő Angyali energiákban is ott a tisztaságot szimbolizáló fehér szín.Elengedés angyali segítséggel
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• Kerülj be, Szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe!

• Telihold? Karma? Mit tehetsz a pozitív változásért

• VIDEÓK • Magányt űző praktikák

• Pénz energiák beindítása

• Így segít otthonod, a harmonikus párkapcsolatban

• Mekkora szeletet kérsz az Élet tortájából?Tértisztítás Alapismeretek online videós porgramAranyeső sorozat 1. rész ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT