ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
ÉLETKÖNNYÍTŐ
JÓLÉTEDET SEGÍTŐ
LENCSE MÁGIALencsemágia a jólétedért!
B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.

A lencsét már őseink is a jólét növelésére használták, főként szilveszterkor, hogy az új esztendőben nagyon jólétben élhessenek

Most pedig megosztom veled azt az életkönnyítő megoldást, amivel könnyedén tudod te is, tudatosan a bőségteremtést segítő energiákat aktiválni életedben.


ÍGY HASZNÁLD A LENCSEMÁGIÁT JÓLÉTEDÉRT

Hozzávalók:

1. Vegyél a boltban lencsét, amiből a lencse levesed, vagy főzeléked fog készülni. DE!!! ne csak lekapd a polcról a lencsés zacskót, hanem azzal a szándékkal nyúlj érte, hogy:

"Ezt a lencsét jólétem növelése érdekében veszem!"

2. Főzz belőle lencsefőzeléket, levest, vagy lencse salátát. (olyat amit szívesen és szeretettel megeszel és akár a családoddal együtt is szívesen fogyasztod.)

FŐZÉS KÖZBEN:
Egy kicsit csendesedj el, és amikor összekészíted az étel
hozzávalóit, amikor megkevergeted főzés közben akkor mond ezt:

"Most egy kissé befelé figyelek, és ráhangolódom az étel készítése közben arra a jólétre amire vágyom!"

"Miközben az ételt készítem, az feltöltődik életenergiával, jóléttel, és boldogsággal."


Érzékeny energiáidon keresztül érezheted az ételbe áramló életenergiát, miközben átjárja szívedet, testedet a szeretet energiája. Hidd el jól csinálod!Bőségteremtést segítő tudásanyagaim3. Amikor elkészült az étel vegyél ki 7 evőkanálnyit a tányérodba, és közben mond:

* Az első kanál lencse a földi jólétemet segíti.
** A második kanál lencse a vágyaim megvalósulását segíti.
***A harmadik kanál lencse segít az élet örömteli élvezetének a megélésében.
****A negyedik kanál lencse a segít, hogy sok szeretet legyen az életemben.
*****Az ötödik kanál lencse segít az önbizalmam megerősítésében, hogy könnyebben kitudjak állni magamért, és könnyebben hangot adjak igazamnak.
******A hatodik kanál lencse segíti a szellemi világgal való kapcsolatom harmóniáját, és kiteljesedését, hogy könnyebben meglássam a jólétemet segítő lehetőségeket.
*******A hetedik kanál lencse a bátorságot ad, a földi világ, az anyagi jólét megteremtéséhez, hogy saját életutamat járhassam."


4. Edd meg az ételt, szeretettel, és bízz teremtő erődben. Hiszen mindent megtettél saját jóléted megteremtésért.

Hidd el, hogy képes vagy Te irányítani a sorsodat, és saját életutadat járni! Ha pedig szeretnél többet tudni a Bőségteremtésről akkor a Bőségteremtő varázslások videós útmutatón keresztül segíteni tudok neked is amelyben azonnal használható gyakorlati megoldásokat mutatok.Kapcsolódó tudásanyagok
Pénz Párkapcsolat Szex ebook rendelésbőségteremtő varázslások videós gyakorlati útmuató B.Nagy MagdolnátólANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG