NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Lennél szerencsésebb a pénzügyeidben, vagy a párválasztásban? Lennél szerencsésebb?Lennél szerencsésebb a pénzügyeidben, vagy a párválasztásban? Sőt, akár az élet bármelyik területén?


Hajlandó lennél befogadóbb lenni a szerencse energiájára?
(Ezt azért kérdezem, mert fontos a szándékod, fontos hogy akarj szerencsésebb lenni, ha pozitív változást szeretnél az életedben.)


Mi akadályozhatja a szerencsédet?

Biztos hallottál már olyan ítéleteket, amikor valakire azt mondják "Ő szerencsés..." vagy "Ő szerencsétlen..." ilyenkor az ítélkező gyakran hozzá is teszi, hogy mitől szerencsés az illető, vagy mitől szerencsétlen... balsorsú...stb.

Terád vajon hány ítéletet tettek, amivel akadályozzák, hogy a saját életedet éld? Nálatok a családban vajon mit gondoltak a szerencsésekről, és mit a szerencsétlenekről?.... mert ezek az ítéletek aztán mély energetikai lenyomatokként blokkolhatják az életedet.

Talán itt lenne az ideje, a sikertelenség, a szerencsétlenség, a gondok terheit letenned?


Hajlandó lennél kilépni a téged visszahúzó családi mintákból, szerencsétlenségeket generáló programokból, algoritmusokból?


Ha hajlandó vagy kilépni ezekből az energiákból, melyek most még visszahúznak, akadályoznak, akkor máris megtetted az első lépést a jobb és élhetőbb élet felé, mert a hajlandósággal fejezed ki szándékodat az Univerzum felé - hogy igen te ezt már nem szeretnéd tovább folytatni, hanem ettől jobbat szeretnél.

Itt jön a képbe a következő teendő, amit senki nem hagyhat ki. Sem te, sem én, senki. A következő teendő ugyanis az ELENGEDÉS!

El kell engedni azt ami visszahúz, ami akadályoz, ai a tudatalattidban van elrejtve, mégis hat rád negatív energiáján keresztül.

Amikor megtörténik a negatív energiák elengedése akkor tudnak a pozitív energiák beáramolni az életedbe. A pozitív energiákkal pedig érkezni tudnak már azok a csodás lehetőségek, és megoldások, amelyektől érezheted, hogy élsz! Érezheted, hogy van értelme a sok eddigi munkádnak. És érezni fogod azt is, hogy nem vagy egyedül, hogy vannak akik szeretnek, akik segítenek, és az életed egyre könnyebbé válik!

Szeretnéd te is ezeket megtapasztalni?
Az ELENGEDÉS kurzuson segíteni tudok neked is!

Jelentkezz most >>


Elengednéd a pénz, és a boldogtalan párkapcsolat téged akadályozó energiáit?Pénz és párkapcsolati blokkok feloldásában lehetek segítségedre, ha a neked tetsző változásokat szeretnéd megélni.
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197

www.ezoterikustanacsok.hu
www.facebook.com/ezoterikustanacsok
www.youtube.com/user/ezoterikustanacsok
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT