Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOGLelkünk titkai

lelkünk titkai

Lelkünk titkai, gyakran Önmagunk előtt is rejtegetjük, mert félünk a valóságtól, mások véleményétől, és saját hibáink felszínre kerülésétől. Pedig a lélek mind eközben nyitott a legfőbb jó befogadására, és csak arra vár, hogy készen álljunk a változások megélésére. Hiszen ezért születtünk le ismét a földre, hogy a soron következő leckéket megtanuljuk, elsajátítsuk, és a változások pozitív megnyilvánulásait megéljük.

Ebben az állapotban megtaláljuk önmagunk szeretetét, a testünkét, a lelkünkét, és a minket körülvevő „láthatatlan” segítőink szeretetét.

Amikor ez a szeretet elérkezik hozzánk a béke érzése járja át lelkünket. Tökéletes harmóniába kerülünk önmagunkkal, és a minket körül ölelő világgal.

Az energiák, melyek azelőtt nem, vagy kevésbé voltak érzékelhetőek, ekkorra letisztulnak, és könnyedén tudjuk áramoltatni a szeretet segítségével. Ilyenkor a mások számára közvetített energia is szinte magától áramlik rajtunk keresztül, hogy a másik fél minél gyorsabban gyógyulhasson, hiszen az Ő lelkecskéje is csak a gyógyulás energiáinak az elindítására vár.

A félelem, önmarcangolás, kétségek és mind azok a negatív energiák, emlékek, személyek melyek akadályoznak minket csak időlegesek, ha hagyjuk őket elengedni.

Csak kérni kell, hogy a múltunknak azon részei, melyek már nem szolgálják fejlődésünket záródjanak le, és nyíljanak meg helyette azok az új lehetőségek melyek segítenek abban, hogy önmagunkkal teljes összhangban megélhessük jövőnk minden boldog pillanatát.


9 lépés a boldogság felé! >>>

Spirituális Választerápia (SVT) >>>

Watsu – a lélek tánca>>>

Kommunikáció, belső gyermekeddel >>>

Teremtő képzelet >>>

Energia átadás, közvetítés >>>

Tudatosság >>>

Hogyan gyógyulhat a lélek? >>>

Fény küldés – a fény gyógyító ereje>>>

Ép testben, ép lélek! – Ép léleknek, egészséges a teste! >>>

Fej és szív összehangolása >>>

Vízprogramozás >>>

Kapcsolat teremtés belső gyermekeddel, Felső Éneddel>>>
Önismereti teszt harmonikus kapcsolatok megéléséhe

Önismereti teszt harmonikus kapcsolatok megéléséhez

Szeretnél harmonikusabb, boldog kapcsolatban élni?


Teszteld magad, és olvasd el a teszt utáni válaszokat, hogy tudd, TE hogyan érheted ezt el a legkönnyebben, leggyorsabban >>>


Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG