Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaLetölthető, nyomtatható Mandala naptár 2013.03

Gyógyító, energiát adó mandala naptár 2013 március 2013 Március, mandalás falinaptáradat innen tudod letölteni, és utána kinyomtatni.


* Áld meg a mandalát szereteteddel!
Ha ezt mindannyian megtesszük, a szeretet áldásai összeadódnak, és minden egyes mandala, egyre több gyógyító szeretet energiával tud át itatódni. - ami az áldást adókat, és a naptárra tekintőket is egyaránt gyógyítja.
Nyomtasd ki és töltsd le, hogy mindig segítsen Téged.
Klikk a mandalás képre, vagy a kék szövegre, a naptár megnyitásához, vagy jobb klikk és "Mentés másként" a mandalás naptár mentéséhez! Letöltés!


Küldd tovább!
hogy rokonaid, barátaid, ismerőseid is megkapják a segítséget.
Ha nincs a gépeden olyan program ami megnyitja a PDF formátumot, (ebben a formátumban van Mandalás naptár ),
akkor kattints ide a nyílra >>>
Onnan egy magyar nyelvű, ingyenes programot lelehet letölteni, amivel megtudod nyitni az energiát adó Mandalás naptárt.

Kevés az időd?

Gazdagság titkai dupla CD - több pénzt, harmonikusabb kapcsolatokat és jobb egészséget teremthetsz v Tedd jobbá az életed, a Gazdagság titkaival!

Hallgasd munkába menet a pozitív megerősítéseket, vagy használd ki az éjszaka csendjét, és hallgasd alvás közben a meditációkat ezzel is segítheted anyagi helyzeted javulását.

Tartozik hozzá egy minitanfolyam is, aminek a részeiből további segítséget kapsz a pozitív változáshoz. - kattints ide >>>
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba