Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaLetölthető, nyomtatható Mandala naptár 2013.05

Gyógyító, energiát adó mandala naptár 2013 május 2013 Májusi, mandalás falinaptáradat innen tudod letölteni, és utána kinyomtatni.


* Áld meg a mandalát szereteteddel!
Ha ezt mindannyian megtesszük, a szeretet áldásai összeadódnak, és minden egyes mandala, egyre több gyógyító szeretet energiával tud át itatódni. - ami az áldást adókat, és a naptárra tekintőket is egyaránt gyógyítja.
Nyomtasd ki és töltsd le, hogy mindig segítsen Téged.
Klikk a mandalás képre, vagy a kék szövegre, a naptár megnyitásához, vagy jobb klikk és "Mentés másként" a mandalás naptár mentéséhez! Letöltés!


Küldd tovább!
hogy rokonaid, barátaid, ismerőseid is megkapják a segítséget.
Ha nincs a gépeden olyan program ami megnyitja a PDF formátumot, (ebben a formátumban van Mandalás naptár ),
akkor kattints ide a nyílra >>>
Onnan egy magyar nyelvű, ingyenes programot lelehet letölteni, amivel megtudod nyitni az energiát adó Mandalás naptárt.

Kristálygyógyászat

kristálygyógyászat, gyógyító kövek segítségével A gyógyító kövek segítségével Te is megvalósíthatod vágyaidat,

mert a kristályok rejtett titka, az, hogy nem csak a testet, és a lelket gyógyítják, hanem segítenek az anyagi világban is jobb életet élni.


Ismerd meg a kristályok gyógyító titkait! Megmutatom hogyan használd a kövek gyógyító rezgéseit a különféle élet céljaidnak megfelelően.
Kattints ide >>>Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba