Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaLetölthető, nyomtatható Mandala naptár 2013.08

Gyógyító, energiát adó mandala naptár 2013 augusztus 2013 Augusztusi, mandalás falinaptáradat innen tudod letölteni, és utána kinyomtatni.


* Áld meg a mandalát szereteteddel!
Ha ezt mindannyian megtesszük, a szeretet áldásai összeadódnak, és minden egyes mandala, egyre több gyógyító szeretet energiával tud át itatódni. - ami az áldást adókat, és a naptárra tekintőket is egyaránt gyógyítja.
Nyomtasd ki és töltsd le, hogy mindig segítsen Téged.
Klikk a mandalás képre, vagy a kék szövegre, a naptár megnyitásához, vagy jobb klikk és "Mentés másként" a mandalás naptár mentéséhez! Letöltés!


Küldd tovább!
hogy rokonaid, barátaid, ismerőseid is megkapják a segítséget.


Ha nincs a gépeden olyan program ami megnyitja a PDF formátumot, (ebben a formátumban van Mandalás naptár ),
akkor kattints ide a nyílra >>>
Onnan egy magyar nyelvű, ingyenes programot lelehet letölteni, amivel megtudod nyitni az energiát adó Mandalás naptárt.Angyali meditációk - Kristálytemplomodban az arkangyalokkal
Vannak olyan problémáid, amelyek megoldásához, szívesen fogadod az angyali segítséget?Angyalokon keresztül érkező segítséget ajánlom Neked

Kattints ide, ha Angyali segítséggel szeretnéd megoldani a problémáidat >>>


Kacsú derék titka. Segít a mandala

Szüntesd meg, gyógyszerek nélkül a has puffadást! Nem csak az emésztésed válhat jobbá, hanem akár 1-2 ruhamérettel kisebb ruha is csinosabban fog állni.

A rossz az emésztés miatt ugyanis a has felpuffad, mivel a rendetlen emésztés során olyan gázok szabadulnak fel, amelyek nem tudnak időben távozni. Ha pedig ez sokáig fenn áll, akkor a felgyülemlett méreganyagok sem tudnak időben kitisztulni a szervezetedből. Tehát duplán nyersz, ha a haspuffadás megszűnik.

Így szüntesd meg a haspuffadást a mandala segítségével
***************************************************************
1.
Töltsd le, és nyomtasd ki az augusztusi mandalát, innen http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=mandala_naptar_2013_08

2.
Két darab mandalára lesz szükséged, tehát 2 példányban nyomtasd ki - színesben. A nyomtatást követően vágd ki a lapról a mandalát, a kék kerettel együtt.

3.
Igyál egy pohár tiszta vizet (ez segíti a bélmozgást)

4.
Feküdj le az ágyra teljesen vízszintesen, hanyat fekve. Legfeljebb egy kicsi párna legyen a fejed alatt. Kezeid lazán legyenek a tested mellett. Ruhád legyen kényelmes, és ne szorítsa a hasadat. Ha van rajtad öv, akkor azt vedd le.

5.
Az egyik mandalát tedd a jobb tenyered alá, ez az adakozó kezed.
A másik mandalát tedd a bal tenyered alá, ez a befogadó kezed.

6.
Először a bal tenyered emeld fel egy kicsit a mandaláról, - elég annyira, hogy ne érjen a mandalához. Közben pedig a jobb tenyered tartsd a jobb tenyered alatti mandalán, és így kezdj el saját tempódban lélegezni.

Próbálj nyugodtan lélegezni, kapkodás nélkül, és közben figyeld a légzésedet. Lassan és nyugodtan szívd be a levegőt, majd fújd ki a levegőt. Közben pedig tudatosítsd magadban, hogy a mandala segít megnyitni a jobb tenyered csakráját. A jobb tenyered csakráján keresztül pedig a felgyülemlett energiák eltudnak távozni.

Néhány lélegzet vétel után már érezheted, hogy elindult az energia mozgás. Ezek után, elkezdheted a bal, és jobb tenyered felemelésével az energia áramlást elősegíteni. Vagyis:

7.
A jobb tenyered tedd a jobb tenyered alatti mandalára, és a bal tenyered emeld fel egy kicsit a bal tenyered alatti mandaláról. Közben szívd be a levegőt.

8.
Néhány másodpercig tartsd benn a levegőt.

9.
Miközben a beszívott levegő áramlik benned, emeld fel a bal tenyered a mandaláról, és a jobb tenyered tedd ismét a jobb oldali mandala fölé. Ezek után következik a levegő kifújása.
Fújd ki a levegőt.

10.
Most ismét kéz csere következik. A bal tenyered tedd a bal tenyered alatti mandalára, a jobb tenyered pedig emeld fel a jobb tenyered alatti mandaláról, és szívd be a levegőt.

Keringtesd magadban néhány másodpercig a beszívott levegőt, majd a tenyér váltás következik. Bal tenyered emeld fel a mandaláról, a jobb tenyered pedig tedd a jobb oldali mandalára.

A lényeg:
------------
Mielőtt beszívod a levegőt, a bal tenyered legyen a bal tenyered alatti mandalán, a jobb tenyered viszont emeld fel a jobb oldali mandaláról.

Kifújáskor fordítva: mielőtt kifújnád a levegőt, emeld fel a bal kezed a mandaláról, és tedd a jobb kezed a mandalára.

Ezzel a váltással betudod indítani a pangó energiák tisztulását. Lehetőség szerint naponta 3 X érdemes csinálni, de legalább reggel és este, néhány percig. Az egész művelet, így leírva és olvasva talán kissé kacifántos, de ha követed a lépéseket, 1 perc alatt elsajátíthatod ezt az energia áramoltatást.

A ‪mandala‬ segíti a pangó energiák kitisztulását, és segít az új energiák befogadásában is. Az augusztusi mandala olyan színösszeállításban készült, hogy az segíteni tudja az emésztést, az életenergia harmonikusabb áramlásában az életedet.

Használd a mandalát szeretettel.
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba