Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG
Már úton van felém! "Már úton van felém!"


Lehet ez pénz, vagy egy boldogabb kapcsolat amire vágysz, ez a mantra neked is segíteni fog!
Leírom miért!Miért működik ez a mantra:
MÁR ÚTON VAN FELÉM!


Az egyik kedvenc mantrám:

"Már úton van felém!"

Mert lehet hogy a fizikai világban még nem látszik annak megnyilvánulása amit szeretnék, de a rezgéseim valóságában, már ott van, és jön felém! Hiszen a jólét folyamatosan áramlik felém! Csak egy kicsit le kell venni a szemünket a hiányról, a negatívról (amihez olyan jól hozzászoktunk gyerek korunk óta)

Hogyan működik ez a mantra:
MÁR ÚTON VAN FELÉM!


Elegendő annyi, ha tudatosítod magadban, egy-egy vágyaddal kapcsolatosan, hogy az a rezgéseid valóságában, a kívánságaid tárházában már ott van!

Akár égi segítőiddel, az Angyalokkal, vagy Szellemi vezetőddel dolgozol együtt, ők mindig segítenek abban, hogy a vágyaid megnyilvánulhassanak a rezgéseid valóságából, hiszen minden energia, és mindenből van bőven!

Tehát ha már kértél (biztos, már rengeteg kérésed volt eddigi életedben) akkor elegendő, ha tudatosítod, hogy a jólét áramlata mindig áramlik, és az mindig feléd tart. A Forrásod, Szent Lelked mindig mutatja az utat, hogyan valósulhatnának meg a vágyaid.

Gyakran azonban bezavarnak a hitek, ítéletek, amiket már rögzítettél, mert olyan sok negatív gondolatod volt már egy-egy kellemetlen dologgal kapcsolatosan.

Nos ilyenkor jó ha mondod: Már úton van felém!

Ha kétségeid vannak, hogy mikor fog megérkezni...

Pénz és párkapcsolati blokkok feloldásában lehetek segítségedre, ha a neked tetsző változásokat szeretnéd megélni.
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197

www.ezoterikustanacsok.hu
www.facebook.com/ezoterikustanacsok
www.youtube.com/user/ezoterikustanacsokBoldog Párkapcsolat vonzását segítő online kurzus

Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG