ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Már úton van felém! "Már úton van felém!"


Lehet ez pénz, vagy egy boldogabb kapcsolat amire vágysz, ez a mantra neked is segíteni fog!
Leírom miért!Miért működik ez a mantra:
MÁR ÚTON VAN FELÉM!


Az egyik kedvenc mantrám:

"Már úton van felém!"

Mert lehet hogy a fizikai világban még nem látszik annak megnyilvánulása amit szeretnék, de a rezgéseim valóságában, már ott van, és jön felém! Hiszen a jólét folyamatosan áramlik felém! Csak egy kicsit le kell venni a szemünket a hiányról, a negatívról (amihez olyan jól hozzászoktunk gyerek korunk óta)

Hogyan működik ez a mantra:
MÁR ÚTON VAN FELÉM!


Elegendő annyi, ha tudatosítod magadban, egy-egy vágyaddal kapcsolatosan, hogy az a rezgéseid valóságában, a kívánságaid tárházában már ott van!

Akár égi segítőiddel, az Angyalokkal, vagy Szellemi vezetőddel dolgozol együtt, ők mindig segítenek abban, hogy a vágyaid megnyilvánulhassanak a rezgéseid valóságából, hiszen minden energia, és mindenből van bőven!

Tehát ha már kértél (biztos, már rengeteg kérésed volt eddigi életedben) akkor elegendő, ha tudatosítod, hogy a jólét áramlata mindig áramlik, és az mindig feléd tart. A Forrásod, Szent Lelked mindig mutatja az utat, hogyan valósulhatnának meg a vágyaid.

Gyakran azonban bezavarnak a hitek, ítéletek, amiket már rögzítettél, mert olyan sok negatív gondolatod volt már egy-egy kellemetlen dologgal kapcsolatosan.

Nos ilyenkor jó ha mondod: Már úton van felém!

Ha kétségeid vannak, hogy mikor fog megérkezni...

Pénz és párkapcsolati blokkok feloldásában lehetek segítségedre, ha a neked tetsző változásokat szeretnéd megélni.
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197

www.ezoterikustanacsok.hu
www.facebook.com/ezoterikustanacsok
www.youtube.com/user/ezoterikustanacsokBoldog Párkapcsolat vonzását segítő online kurzusANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG