Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaBrain Sync zenék

Brain Sync zenék, két agyfélteke összehangolása, érzelmi stressz oldás


A Brain Sync zenék
a két agyfélteke kiegyensúlyozására és harmonizálására szolgálnak.A Brain Sync zenék hallgatása, különösen hatékony az érzelmi stresszoldásban.
Ezen kívül egyaránt hat a fizikai test állapotára, a tudatos és a tudatalatti elme összehangolt és támogató működésére.

A Brain Sync zenék youtube-os felvétei a hallásodon és a látásodon keresztül egyaránt kifejtik hatásukat, és így a Te életedben is elindul, vagy ha már elindult, akkor tovább folytatódik a pozitív irányú változás.

A "Brain" zenékkel megváltoztathatod az életed, segít, hogy a bőség, a boldogság és béke számodra is elérhető legyen!

Gyere ide vissza, és napi 30 - 60 percet hallgasd ezeket a zenéket. Sztereó fejhallgatóval hallgasd! . A Brain Sync zenék segítenek belülről változni, megváltoztatva gondolatainkat és szokásainkat. Agyhullámaid rendezésén keresztül javítják a környezeti stressz okozta, fizikai betegségeket. Ha pedig a fizikai tünetek blokkjai oldódnak, akkor könnyebben rátalálsz és rajta is maradsz saját életutadon!

Hallgasd őket szeretettel, és gyógyulj általuk.

Ha szeretnéd, hogy barátaid, rokonaid is két agyféltekéjük összehangolása által jobban legyenek. Több pénzük legye, jobb legyen az egészségük, boldog párkapcsolatban éljenek, ezt a kék linket küld el nekik
http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=meditacios_zenek___brain_7nJ

* Ha nem küldöd tovább, semmi nem történik...

(Tényleg ezt akarod? Ne történjen semmi??)

Szeretettel írtam Neked
B Nagy Magdolna
www.ezoterikustanacsok.hu
www.ezoterikusmegoldasok.hu


Köszönet a felvételek készítőinek :-)Brain Concentration Music Training

Brain Concentration Music Training


Concentration Brain Training Music

Concentration Brain Training Music


Az agyunk agyhullám tevékenysége mindenkinél egyedi. Eltérő ritmusa és mintája van, amelyet az évek során begyakorolt szokásaink alakítottak ki.

A Brain Sync hanganyag segít új mintákat kialakítani és kiterjeszteni azokat a frekvenciákat, melyek hiányoznak vagy amelyekből többre van szükség.

Ha például egy túlpörgetett nap végén szeretnénk ellazítani magunkat, de nincs rá túl sok időnk, mert éjjel még van valami teendőnk, akkor tegyünk fel magunknak egy olyan, lassú zenét, amelybe alfa frekvenciák vannak beleágyazva, és így 5-10 perc alatt meglepően könnyen megnyugszunk, ellazulunk.

Ha álmosak vagyunk, de muszáj még fókuszálnunk valamire, feltehetünk lendületes zenét, amelyben béta és gamma frekvenciákat keltő impulzusokat rejtettek el, és - csodák csodájára - az emberben szép lassan felfokozódik a figyelem, tisztává, objektívvá, irányíthatóbbá válik a gondolkodás, feljavul a koncentrációs készség.

Ugyanakkor, ha valakinek alvászavarai vannak, és hajnali kettőkor egyetlen vágya, hogy el tudjon aludni végre, akkor neki a delta frekvenciákat tartalmazó zene való, mely szelíden, szép fokozatosan álomba ringatja, akár egy kisgyereket.

Ha pedig valaki spirituális élményre vágyik, és szeretne egy inspirált, lelki megtisztulást hozó meditáción keresztülmenni, (anélkül, hogy ő maga megtanult volna meditálni) akkor ezt a théta frekvenciákat hordozó zene segítségével megteheti.

A pszichológiai és orvosi szakirodalom telis-tele van a meditáció jótékony testi és lelki hatásainak taglalásával. A helyesen végrehajtott meditáció olyan tevékenység, amely az életet minden szempontból pozitívabbá teszi - oldja a stresszt, fokozza a belső harmóniát és magabiztosságot, fokozza az önismeretet és mások iránti empátiát, nő a munkabírás és önfegyelem, csökken az aggodalmaskodás és bizonytalanság, általánosan javul annak a képessége, hogy boldognak érezzük magunkat.

Béta agyhullám
12-40 Hz Éberség, figyelem, koncentráció

Éber vagy és élénk. Az agyad éles és fókuszált. Könnyedén, gyorsan reagálsz és teljes figyelemmel tudsz dolgozni.
Használata: vizsgák előtt, sportolás közben, prezentáció előtt, információ vizsgálata és szervezése, és egyéb tevékenységek ahol a mentális éberség és magas szintű koncentráció fontos a sikerhez.
Béta hullámokat tartalmazó CD-k: Agymasszázs, Kiteljesedett meditáció, Éles összpontosítás, Frissen az időzónákon keresztül

Alfa agyhullám
6-12 Hz Relaxáció, ébrenléti ellazultság
Ellazult vagy, lelassul az agytevékenység. A tudatod kitágul. Friss, kreatív energia kezd el áramolni. Eltűnik a félelem. Felszabadító békét és jólétet érzel. Stressz kezelésére kiváló.

Az alfa hullámot használó programok javítják a problémamegoldó képességed, új ötletekhez juttatnak.
Válaszd az alfa programokat, amikor mély nyugalomra vágysz, és ezzel sokat tehetsz egészségedért.

Az alfa frekvencia a mély relaxáció szintje, amely még nem meditáció. Alfában kezdjük elérni a kreativitás bőségét, amely a tudatosság szintje alatt van - ez a kapu a mélyebb tudatszintekre.

Alfa szint a Schumann rezonacia is - a Föld elektromágneses mezejének frekvenciája.

Alfa hullámokat tartalmazó CD-k: Kiteljesedett meditáció, Frissen az időzónákon keresztül, A lélek Szent Földje, Teljes relaxáció,

Théta agyhullám
4-7 Hz Meditáció, intuíció, memória, kreativitás, vizualizáció
Ahogy mélyebbre jutunk a relaxációban elérjük a megfoghatatlan és misztikus Théta állapotot, ahol az agytevékenység lelassul és már majdnem az alvás szintjére érünk, de még nem alszunk.

A théta állapotban csodálatos dolgok történnek. A théta állapot gazdag képeket, inspirációt, és rég elfelejtett emlékeket hoz elő és megnöveli a fogékonyságot. Ez már a mély meditáció állapota. Az "áramlás" érzése, amikor az az érzésed támad, hogy a tested kiterjed a bőrödön kívülre.

Théta a tudatalatti küszöbe. Fontos része a viselkedés megváltoztató programoknak. Használják drog és alkoholszenvedély kezelésére is.Ideális szuper-tanuláshoz, az elme átprogramozásához, álomra való emlékezésre és önhipnózishoz.

Théta hullámokat tartalmazó CD-k: Lelkünk mélyén, Alapos tanulás, Kiteljesedett meditáció, Növeld kreativitásod, Frissen az időzónákon keresztül, A lélek Szent Földje, A titok - az egyetemes bölcsesség titka

Delta agyhullám
1-4 Hz Alvás, gyógyulás, passzív jelenlét
Mély, lassú, hullámzó. Ez a leglassúbb agyhullám. A mély alváshoz társítható. A Delta hullámok bizonyos frekvenciái elősegítik a növekedési hormon előállítását, amely hormon felelős a gyógyulásért és regenerációért. Ezért van az, hogy az alvás, különösen a mély alvás, elősegíti a gyógyulási folyamatokat.

A delta agyhullám a tudatalatti jele, a hely ahonnan a megérzés érkezik. Ez azt jelenti, hogy nemcsak alváshoz és regenerációhoz ideális, hanem a tudatalatti eléréséhez is, amely segít információkhoz jutni és feltölteni az agyat.

Delta hullámokat tartalmazó CD-k: Agymasszázs, Kiteljesedett meditáció, Frissen az időzónákon keresztül, A lélek Szent Földje, Gyógyulás hangokkal, Altató hangok, A titok - az egyetemes bölcsesség titka, Mély Alvás


Gamma agyhullám

40 Hz+ Megérzés, magas szintű tanulás, tiszta felfogóképesség
A gamma agyhullám a legmagasabb frekvenciájú, a tiszta felfogóképességhez és az öntudat állapotához kapcsolódik.

Mostanában került a kutatók figyelmének középpontjában, régebben nem is volt külön kategória rá, hanem a béta agyhullámokhoz sorolták.

Miért olyan különleges? A gamma hullámok felébredéskor és alvás közben a REM (gyors szemmozgás - rapid eye movement) állapotában vannak jelen. Ilyenkor magas szintű észlelés és információ feldolgozás történik, ezért a gamma hullámokat tartalmazó hanganyagok kiválóan használhatók az agyteljesítményünk, valamint fizikai erőnlétünk fokozására.

Gamma hullámokat tartalmazó CD-k: Agymasszázs, Éles összpontosítás, Frissen az időzónákon keresztülÁltalános tanácsok

Az agyhullám-hangolás élménye - mint minden élmény a világon - nem csak a terméktől, hanem magától az embertől is függ. Mivel mindannyian különbözőek vagyunk, a hallgatási tapasztalata mindenkinek más és más. Van, akire a hangzóanyag azonnal elementáris hatással van; van, aki az első alkalommal nagyon jól eső, de mérsékeltebb hatást tapasztal, és van, akinek több alkalomra van szüksége, hogy az agya megtanuljon reagálni a kapott ingerekre, s hogy a hatás teljes mértékben kibontakozhasson.

Az a hozzáállás, ami az új dolgok kipróbálásánál általában kedvező - egy kis nyitottság, egy kis természetesség, szükség esetén egy kis türelem - az agyhullám-hangolással kapcsolatban is előnyt jelent.

Nyitottság, amellyel teret adunk valami újnak; természetesség, ahogyan vállaljuk magunkat és a jelen egészét, amiben vagyunk; és türelem, mely által belátja az ember, hogy a dolgokat folyamatukban érdemes szemlélni. Az egyes alkalmak hatása - ha az ember 1-2 napon belül ismétli a CD-k használatát - összeadódik, megerősödik.

Azon keveseknek tehát, akik első alkalommal csak enyhe hatást tapasztalnak, még mindig bőven van lehetőségük a kiteljesíteni azt, ha hajlandóak 2-3-4 hallgatási alkalomból több napos léptékű folyamatot építeni. (Ha belegondolunk, ez abszolút természetes - a világ egyetlen megismerési élménye sem kivétel ez alól.)

Hasznos lehet még a kísérletező kedv: találd ki, hogy neked hogyan működik a legjobban! Próbáld ki ugyanazt a zenét többféleképpen, más-más körülmények között: más időben, más helyen, más hangulatban, más frissességi szinten, más hosszúságú időt szánva rá, sőt, az is számíthat, hogy milyen tevékenységek után, vagy milyen tevékenységek előtt hallgatod a zenét (pl. testmozgás, munka, hobbi, pihenés, társasági élet, egyedüllét, egyéb zene hallgatása, stb). Megannyi szabadon változtatható paraméter, melyekkel érdemes játszani, és megtalálni, hogy milyen kombinációkban passzol legjobban hozzád, mi az, ami neked legjobban bejön. Ennek köszönhetően nem csak a technológiát ismerheted meg jobban, hanem egy kicsit önmagadat is.

A hatásban szerepet játszik a zene esztétikája is. Minél jobban tetszik a zene, annál jobban képes és hajlandó vagy neki átadni magad, s így a speciális hatás is jobban terjed agyadban.

Ha az embernek nem tetszik valami egy zenében, ha valami esztétikailag zavarja, akkor természetes módon gátak épülnek ki benne a bejövő információ-folyammal szemben. Ha az emberben ilyen távolságtartás alakul ki a hallgatott zenével szemben, akkor gyakorlatilag nem engedi, hogy az kívül-belül átjárja őt - s ha őt nem, akkor természetesen agyát sem. Ez tehát az agyhullám-szinkronizáció pszichés gátlása - az, amikor az ember annak hordozóját nem igazán fogadja el.

Az előbbieket csak a tájékoztatás kedvéért írtuk le; elég valószínűtlen, hogy nálunk ilyen problémád adódna. A BrainSync-nél mindent elkövetnek azért, hogy zenéik az általános ízlésnek megfeleljenek. Általában kellemes, nyugtató hatású, szintetikus hangszerelésű, egymásba lágyan átúszó zenei harmóniák szerepelnek CD-iken, vagy a természet hangjait - eső, tenger, madarak - használják háttérként. Egyedül a "felpörgető hatású" - pl. testedzéshez való - CD-khez komponáltak ritmikus zenét, s azt is olyan szerencsés stíluskombinációban, hogy sokaknak legyen kedvére való. A szóban vezetett meditációkon pedig Kelly Howell olyan tisztán, érzékenyen, és olyan szuggesztív erővel beszél, hogy az ember ismeretlenként is szívesen bízza rá magát.

S végül, ami elengedhetetlen:

A speciális hatás érvényesüléséhez fejhallgató szükséges.
Hallgasd meg ezeket a Brain Sync elven készített vezetett meditációkat is.

1. A Titok - az Egyetemes Bölcsesség meditációja magyar fordítás
Kelly Howell - Universal Mind Meditation {Guided Meditation}

2. A Titok - a gazdagsághoz - youtube
Kelly Howell - The Secret to Attracting Wealth

Kattints ide >>>


BrainSync - Theta Wave w/ Fractals

BrainSync - Theta Wave w/ Fractals


BrainSync - Delta Waves with Ocean Sound and Fract

BrainSync - Delta Waves with Ocean Sound and Fract


Szeretnéd Te is ismerni a gazdagság titkait?

Gazdagság titkai dupla CD Szeretnél stabil anyagi helyzetet?

Itt találod hozzá a megfelelő pozitív megerősítéseket:

Gazdagság titkai dupla CD
Kattints ide >>>


BrainSync Alpha Waves w Fractals

BrainSync Alpha Waves w Fractals


Relax - Waterfall - Alpha Brain Waves 10Hz

Relax - Waterfall - Alpha Brain Waves 10Hz


Relax - Theta Brain Waves 6 Hz. /Listen only with

Relax - Theta Brain Waves 6 Hz. /Listen only with stereo headphones!


Instant Deep Relaxation - Theta Brainwaves

Instant Deep Relaxation - Theta Brainwaves


Szeretnéd Te is megismerni a gazdagság titkait?

Gazdagság titkai dupla CD Szeretnél stabil anyagi helyzetet?

Itt találod hozzá a megfelelő pozitív megerősítéseket:

Gazdagság titkai dupla CD
Kattints ide >>>Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba