ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Mikor jön el a Te időd? Megengednéd, hogy az idő neked dolgozzon?

Kiszabadítanád magad az idő fogságából?


A szabadidő Neked is jár!

Vajon, a mindennapi életben, hányszor tereled el a figyelmedet egy csodás nyaralásról, vagy mondod azt magadban... "Sose jutok el erre a szép helyre...". Vajon, hányszor érzed azt, hogy az idő szűkössége miatt nincs lehetőséged több időt tölteni a családoddal, a szeretteiddel... Vagy már nincsenek melletted emberek, mert folyton dolgozol? (Sajnos sokan élnek magányosan, mert a munka elveszi az idejüket és a kapcsolataik megromlanak) - Ennek nem kell nálad így lennie!A tudatos teremtés neked is segíteni tud a szabadidőd megteremtésében!

Szeretnél elmenni egy valóban pihentető szabadságra valamilyen szép helyre? Vagy csak lazítanál mert sok a stressz? Képzeleted segíteni fog... Lelked, Forrásod mutatni fogja az utat... csak egy kicsit csendesedj el... a zavaró gondolatokat engedd el...

Amikor békét kötsz a jeleneddel... kilépsz a harcias világból (legalább képzeletben) a változások, amelyekre vágysz elkezdenek beáramolni az életedbe!

Lehet, hogy most nincs lehetőséged azonnal repülőre szállni, és elutazni kedvenc nyaralóhelyedre, azonban, ha időt adsz magadnak... legalább a képzelet szárnyain repülve - megkönnyebbülésre lelsz.

A megkönnyebbülés érzése pedig segít abban, hogy felszabadulhass a nyomasztó idő hiányból!


Az időhiány megszüntetése a mindennapi életben,

Ahhoz, hogy az Idő, neked dolgozzon, először fel kell ismerni, miért akadsz el az időben!

Ha azt veszed észre, hogy a sok munka, vagy akár a meditációk nem hozzák el a várva várt szabadságot, érdemes ezeket megfigyelned:

- Mi az ami miatt folyton falakba ütközöl... ami le lassít, megállít?
- Ki, és hol várja el, hogy megfelelj az elvárásainak, és lemondj a saját szabadidődről? (a pénz miatt, a szeretet nevében, a kritikák miatt...stb.)
- Milyen rejtett blokkok vannak a tudatalattidban, amelyek nem engedik, hogy legyen időd magadra?
- Extra tipp: az időhiány miatt, mennyire hat rád az öregedés? (amit ellehetne kerülni?)

Amikor felismered ezeket a blokkokat, akkor könnyebb lesz kilépni az idő fogságából is. Tedd meg magadért!

Ha azt érzed egyedül ez nem megy, nehéz visszaszerezni az idődet, akkor ezzel a videós programmal tudok segíteni neked is


Szerezd vissza az idődet! - hogy több időd legyen magadra >>Szerezd vissza az idődet! Lehet neked is több időd magadra!ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG