NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Így lehet megszabadulni a csalódást okozó élethelyzetektől Így lehet megszabadulni a csalódást okozó élethelyzetektől

A csalódás fájdalmai, a szívedet szorongatják... a lelkedet bántják... a testedet betegítik meg. Start ez mindaddig, míg a csalódások fájdalmai jelen vannak... azonban ennek nem kell örökké így lennie, mert a csalódásokat okozó élethelyzetekből kilehet lépni. A megszabadulás útja...


A csalódásoktól mentes életút - lehetséges?

Igen, Igen, Igen! Attól, hogy korábban csalódások értek, még nem kell ennek folytatódnia! A régi mintákat el lehet engedni, a traumáktól melyek a csalódások miatt vannak benned, meglehet szabadulni!

Ha úgy érzed, hogy nem vagy képes valamit megoldani, és emiatt folyton csalódást élsz meg... bántod és hibáztatod magad... Vagy, ha folyton másokban csalódsz... érdemes elgondolkozni azon, hogy a tudatalattid legmélyén milyen gyökér hiedelmek vannak, amelyek egészen pici korod óta hatnak rád.

Ezek a csalódások nagyon gyakran olyan kritikák miatt kezdődtek melyek a: Nem vagy elég jó! Nem vagy elég ügyes! Nem vagy elég okos, szép, bártor, kitartó! Eredménytelen vagy, sikertelen vagy... kritikák miatti bántások következményei. Mert szíved mélyén tudod, hogy te ettől jobb vagy! Lehet, hogy nem úgy, ahogy mások gondolják... de van benned valami csodás, amit te tudsz, ami a te nagyszerűséged!

Elengednéd a csalódásokat okozó élethelyzeteidet?

Remélem a válaszod igen! Hiszen nem kell benne maradni a csalódások fájdalmaiban! Választhatod azt, hogy mostantól boldogabb kapcsolatokat választasz, hogy mostantól olyan embereket engedsz be az életedbe akikkel te jól érzed magad!

Az egyetlen feladat, hogy ennek érdekében el kell engedni a fájdalmas, csalódással teli élethelyzeteket, hogy azok negatív energiája már ne hasson rád!

Szóval a kérdés: Elengednéd a múlt fájó emlékeit a csalódásaidat? Kattints ide >>>elengedés, megszabadulás a negatív energiáktólPénz és párkapcsolati blokkok feloldásában lehetek segítségedre, ha a neked tetsző változásokat szeretnéd megélni.
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197

www.ezoterikustanacsok.hu
www.facebook.com/ezoterikustanacsok
www.youtube.com/user/ezoterikustanacsok


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT