ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Így lehet megszabadulni a csalódást okozó élethelyzetektől Így lehet megszabadulni a csalódást okozó élethelyzetektől

A csalódás fájdalmai, a szívedet szorongatják... a lelkedet bántják... a testedet betegítik meg. Start ez mindaddig, míg a csalódások fájdalmai jelen vannak... azonban ennek nem kell örökké így lennie, mert a csalódásokat okozó élethelyzetekből kilehet lépni. A megszabadulás útja...


A csalódásoktól mentes életút - lehetséges?

Igen, Igen, Igen! Attól, hogy korábban csalódások értek, még nem kell ennek folytatódnia! A régi mintákat el lehet engedni, a traumáktól melyek a csalódások miatt vannak benned, meglehet szabadulni!

Ha úgy érzed, hogy nem vagy képes valamit megoldani, és emiatt folyton csalódást élsz meg... bántod és hibáztatod magad... Vagy, ha folyton másokban csalódsz... érdemes elgondolkozni azon, hogy a tudatalattid legmélyén milyen gyökér hiedelmek vannak, amelyek egészen pici korod óta hatnak rád.

Ezek a csalódások nagyon gyakran olyan kritikák miatt kezdődtek melyek a: Nem vagy elég jó! Nem vagy elég ügyes! Nem vagy elég okos, szép, bártor, kitartó! Eredménytelen vagy, sikertelen vagy... kritikák miatti bántások következményei. Mert szíved mélyén tudod, hogy te ettől jobb vagy! Lehet, hogy nem úgy, ahogy mások gondolják... de van benned valami csodás, amit te tudsz, ami a te nagyszerűséged!

Elengednéd a csalódásokat okozó élethelyzeteidet?

Remélem a válaszod igen! Hiszen nem kell benne maradni a csalódások fájdalmaiban! Választhatod azt, hogy mostantól boldogabb kapcsolatokat választasz, hogy mostantól olyan embereket engedsz be az életedbe akikkel te jól érzed magad!

Az egyetlen feladat, hogy ennek érdekében el kell engedni a fájdalmas, csalódással teli élethelyzeteket, hogy azok negatív energiája már ne hasson rád!

Szóval a kérdés: Elengednéd a múlt fájó emlékeit a csalódásaidat? Kattints ide >>>elengedés, megszabadulás a negatív energiáktólPénz és párkapcsolati blokkok feloldásában lehetek segítségedre, ha a neked tetsző változásokat szeretnéd megélni.
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197

www.ezoterikustanacsok.hu
www.facebook.com/ezoterikustanacsok
www.youtube.com/user/ezoterikustanacsokANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG