ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Melyik a legjobb pénzt termelő fa? Melyik a legjobb
pénzt termelő fa?


Talán neked is van "pénzt termelő" fád, de vajon mennyire bőtermő?

Mert ugye azzal egyet értesz, hogy akkor jó igazán valami, ha sok pénzt hoz! De ehhez tudni kell azt, hogyan hoz a "pénzt termelő fa" elegendő pénzt a konyhára.


Amit a pénzt termelő fáról tudni érdemes:

* A mindennapi életben a pénzt termelő kategóriába a munkahely, a vállalkozás tartozik, ezek azonban sokszor behatárolt összegeket tudnak csak kitermelni.

* Szimbolikus pénzt termelő fák:
A kerek gyümölcsű fák, mint a mandarin fa, a narancs fa, és az alma fa. Ezek mindegyike ősi energiák hatására váltak a pénz vonzás jelképeivé, mert a kerek gyümölcsök a termékenységet szimbolizálják. A piros, és narancsos színek pedig a bőség szimbólumai - és vonzzák a pénzt is!


Vigyázat csapda

Ha most azt gondolod, hogy akkor legyen az alma fa szimbolikusan a pénzt termelő fám, vagy legyen a narancs fa a pénzt termelő fám... nos ez bizony csapdát rejt magában!

A csapda abban van, hogy a gyümölcs fák, ciklusosan teremnek! - ez pedig azt jelenti, hogy van aktív gyümölcstermő szakaszuk (nálunk nyáron, és ősszel terem a sok alma), és van nyugalmi szakaszuk, amikor nem teremnek! Télen nem terem az alma fa!


A pénzt vonzó trükk

Ne egy almafára gondolj, mint pénzt termelő fára, ami majd adja a gyümölcsöt, hanem inkább egy gyümölcsös kertet vizualizálj magadnak, ahol megengedhető, hogy többféle gyümölcs teremjen, az évszaknak megfelelően.

Így nem csak egy pénzt termelő fa lesz szimbolikus erejével a tied, és termeli neked a jólét gyümölcseit, hanem egy csodás gyümölcsös kerted lesz, ahová akár meditációban is ellátogathatsz és igényeidnek megfelelően belakmározhatsz a neked tetsző jólét gyümölcsiből!

Szeretettel írtam Neked:

B.Nagy Magdolna
Párkapcsolati, és pénz blokkok oldásában tudok
Neked segíteni.
www.ezoterikustanacsok.hu

Szeretnél több pénzt a pénztárcádba? Szeretnéd tudni hogyan gazdagodj?


ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG