Ezoterikus tudásanyagok problémák megoldásához Így csináld, ha boldogabb, egészségesebb életet szeretnél Ahol találkozhattál velem Kapcsolat Vásárlói vélemények

Elégedetlen vagy anyagi helyzeteddel?
Akkor biztosan szeretnél, az élet útvesztőjéből kiutat találni!

Ehhez, olyan eszközre van szükséged, amely a tudás bölcs szálaiból van fonva, és azt használva:
Te irányíthatod életed.

Életedet pedig, akkor tudod Te irányítani, ha gondolataid teremtő erejét kihasználod, hiszen a bölcsek is megmondták már, hogy:"Minden megvalósult dolog, először a fejünkben születik meg."Így van ez az élet minden területével, és az anyagi helyzeteddel is.

Tehát a kérdés:


Szeretnéd Te irányítani az életed, az anyagi helyzeted?
Ha erre a kérdésre NEM a válaszod, akkor mindenképp olvass tovább! Ha ezt nem teszed, akkor nagy valószínűséggel - a biztos anyagi csőd felé sodródsz, amiből nincs kiút.

* Ha a válaszod IGEN, akkor most gyorsító pályára állíthatod anyagi helyzetedet és pár hét leforgása alatt, minden megváltozik körülötted. Mert egy olyan eszközt adhatok a kezedbe, amely a tudás bölcs szálaiból van fonva, és azt használva: Te irányíthatod életed!


Használhatod:

Időt megtakarítva magadnak - Kocsiban, munkába menet, hogy a rémes dugókat előnyödre fordítsd, és értékes, téged támogató hangfelvételeket hallgass közben.

Vagy kitörhetsz, a napi háztartási munkák mókuskerekéből és annak lehúzó energiái helyett, pozitív energiákkal tudsz feltöltődni, megfelelő - gazdagságot segítő pozitív gondolatok segítségével.

Növelheted ezoterikus tudásodat és bekerülhetsz az Adás - Kapás áramlatába, ha ismered a gazdagság titkait, ami nélkülözhetetlen az anyagi jólét megteremtéséhez.


Vannak, akik azért szeretik a Gazdagság titkait, mert ennek segítségével tudtak megszabadulni a stressztől:"Sokkal nyugodtabban viselem el ha valamit ki kell fizetnem,mert tudom,hogy mindig lesz annyi pénzem amennyire épp szükségem lesz.
Természetesen szeretném ha bőséggel teli életem lenne ,de még csak a 9.napnál tartok és tudom,hogy a végére minden meg fog oldódni."

Czunf MariannMit jelentene Neked, ha végre Te is ilyen eredményesen tudnád magadhoz vonzani a jólétet?
Hogyan éreznéd magad, ha végre minden egyes ezoterikus tudásra költött forintod a többszörösét hozná vissza megnövekedett bevételben, jólétben? - mert kitudod használni gondolataid teremtő erejét?!"A gazdagság titkai minitanfolyam anyagát napi szinten végigcsináltam és vártam a "csodát", ami tegnapi nappal megérkezett. Bőség teremtés füzetem első oldalán beragasztott autót Isten ajándékaként megkaptam - megnyertem. Belekerültem az adás és kapás körforgásába. Csodálatos érzés.
Ez az ajándék pontosan egy hónappal a Gazdagság Titkai meditációs CD átvétele után érkezett.

Nekem személy szerint legjobban a bőség útja meditáció tetszett. Saját tapasztalatot szereztem, képes lettem megélni és elfogadni ezt az utat vágyaim eléréséhez."


Szeretettel KláriMost végre megismerheted és azonnal alkalmazhatod, ezeket a sikeres módszereket a "Gazdagság titkai" c. CD-n lévő programból:

Milyen fontos tudnivalókat szerezhetsz meg, a Gazdagság titkai dupla CD-ből:● Hogyan legyél befogadó a vágyott dolgokra...
● Mikor érkezik el annak az ideje, hogy kapj...
● Az adás kapás áramlatába hogyan tudsz bekerülni...
● Milyen rezgések indítják be, a pénz beáramlását...
● A kilátástalannak tűnő helyzetekből hogyan tudsz kilépni, és Te magad irányítani az életed...
● Milyen szavakat használj, ha jobb anyagi körülmények közt szeretnél élni...
● Megmutatom, hogyan tudsz felépíteni egy önbizalommal és jóléttel teli életet...
● Olyan gyakorlati megoldásokat mutatok, amelyek segítenek a téged támogató energiákat beindítani...
● Feltudod ismerni, hol van rejtett elakadás az életedben...
● Hogyan hangold át rezgéseidet, gondolataidat a jólétre...
● ... és még sok-sok-sok egyéb, fontos és hasznos trükk, információ, tudnivaló a sikeres jólét teremtésről, ami nélkül többé soha egyetlen vágyat sem akarsz majd megvalósítani...

Figyelmeztetés - ebben az anyagban nem fogsz olyan "piszkos trükköket" találni, amivel mások jólétét akadályozhatod. Sőt, családtagjaidnak is segítséget tudsz nyújtani, e tudás által.

Ha Rád inkább ez utóbbi jellemző, akkor rengeteg fogást, gyakorlatias tippet, lépésről lépésre követhető módszert fogsz elsajátítani a "Gazdagság titkai" c. CD-n lévő programból, amely az alábbi elemekből áll össze:
A Gazdagság Titkai dupla CD

Gazdagság titkai, adás, kapás, bőség útja meditáció

A 21 napos minitanfolyamot a
Gazdagság Titkai I. CD tartalmazza.

A Gazdagság Titkai CD-hez tartozó tanfolyam úgy lett össze állítva, hogy naponta tudjál a hozzá kapcsolódó meditációkkal önmagadon dolgozni, és ahogy időd engedi - abban a tempóban tudd, a benne szereplő gyakorlati útmutatókkal megismerni, és használni.

Ezért lépésenként napi útmutatók, és gyakorlati módszerek segítik a jólét megteremtését.

A CD-t a számítógépedbe betéve Pdf formátumban tudod megnyitni aminek előnye, hogy a számítógépeden olvashatod, és nyomtatható.


A pozitív megerősítéseket és a meditációt a
Gazdagság Titkai II. CD tartalmazza. Számítógépen, és CD lejátszón is meghallgatható.

A rezgés szint emelő, pozitív megerősítések segítenek az az adás és kapás áramlatába bekerülni. - ez elengedhetetlen a a jólét megteremtéséhez!


* Az első, pozitív megerősítéseket tartalmazó hangfelvétel a „Befogadás”-ban segít.
Vagyis, hogy képes legyél elfogadni a kért dolgokat.
Elfogadni mind azt a sok szépet, és jót amit önmagadnak és családodnak kértél.

* A második pozitív megerősítéseket tartalmazó hangfelvétel az
„Adás” képességeit és rezgéseit erősíti benned.
Mivel ahhoz, hogy az adás és kapás áramlatában tudjál élni, vagyis bőséggel teli életet élni, ahhoz egyaránt kell tudni adni és kapni is.


* A CD-n lévő harmadik hangfelvétel egy bőség meditáció, amely a
„A Bőség útjára” vezet rá. Ez segít kiválasztani, a lehetőségek közül azokat, amelyekkel a lehető legnagyobb mértékben támogatni tudják életedben a jólét megteremtését.Érdekel mennyibe kerül?Miért nem engedheted meg magadnak, hogy kihagyd ezt a lehetőséget?

Meg sem tudom becsülni, hogy mennyit veszíthetsz azon, ha olyan rezgéseid, gondolataid vannak amik távol tartják tőled az anyagi jólétet! Hány tíz-százezer forinttól, akár milliós nagyságrendű bevételtől esik el az, aki nem tud kilépni a beragadt hiánnyal teli élethelyzetéből, és engedi elszalasztani a jólét lehetőségeit.

És amíg nem tudod a rezgéseidet a gondolataidat megváltoztatni, amíg nem használod azokat a technikákat amiket elleshetsz, a Gazdagság titkai programból, addig garantálom, hogy minden egyes forint, amit ma fejlődésre költesz, csak az árnyékát hozza annak vissza, mint amennyit igazából hozhatna.Épp ezért kell, hogy bőségteremtő kis-könyvtárad része legyen! Ez talán az egyik legfontosabb jólétet segítő információs CD, amit megszerezhetsz!


Rendeld meg tehát most a "Gazdagság titkai" c. dupla CD programot, hiszen mindketten tudjuk, hogy szükséged van erre a nagyobb jólét, anyagi biztonság megteremtéséhez,

és a gazdagság titkaira alapozva, többé egyetlen álmodat, vágyadat sem akarod majd az innen szerzett tudás, módszerek, trükkök nélkül megvalósítani!

Ez a Te nagy segítséged!

"Gyarapítsd tudásod, élj jobban." - B. Nagy MagdolnaRENDELÉSHEZ kattints ide:
Szeretném Én is megismerni a Gazdagság Titkai - gyakorlati útmutatóit >>>
Ezoterikus tudásanyagok problémák megoldásához Így csináld, ha boldogabb, egészségesebb életet szeretnél Ahol találkozhattál velem Kapcsolat Vásárlói vélemények