NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Mi a különbség a Pénz és a Hála között?
Bőség vonzó hála


A Bőségteremtést megkönnyíti a csodálatos Hála energia, és a kényelmünket biztosító pénz! ~ ezért is érdemes bölcsen használni mindkettőt.

Amikor Pénzt adsz ki, akkor valamit mindig "veszel", valamit kapsz a pénzedért. (fizikai eszközt adsz (pénzt) és cserébe gondolatokat, érzelmeket, vagy fizikai tárgyakat kapsz)
Ez egy igazán "jó csere"! - de biztos, hogy mindig erre van szükség?


Kenyeret, tejet, benzint, ruhát... ezeket pénzért vesszük. (és van amikor ajándékba kapjuk) Ezáltal a pénz egy csere eszköz arra, hogy valamit megkapj, amit szeretnél, vagy amiről úgy gondolod, hogy szükséged van rá.

Amikor viszont Hálás vagy, akkor elismerést adsz a másiknak. Elismered azt, hogy valami nagyszerűt tett, valami olyat csinált ami neked jobbá tette az életed. Értékeled ezzel az ő munkáját, mert te ettől jól érezted magad.

...és itt van a 22-es csapdája, mert a Hála tulajdonképpen rólad szól! Arról, hogy köszönetet mondasz, vagy gondolsz, valakiről, akit te valamiért nagyra becsülsz.

Ha sokat vagy hálás, azért amiket kapsz, akkor sok olyan dolog fog az életedbe jönni, amit igazán nagyra tudsz becsülni. Azonban van egy szinte láthatatlan energia a hála körül, ami hiányt generál.


A Hála hiányt generáló energiája
az amikor valaki tudattalanul (akár tanult minták miatt, vagy kényszerűségből) tudatosan: Megúszásra játszik!

Aki ugyanis sokat hálálkodik, de csak szavakkal... mert nincs elegendő... még akkor is ha ez igaz, a hiány energiáit generálja saját magának, mert ott a mögöttes energia, hogy nincs elegendő... vagyis hiány van, és így hiába hálálkodik, további hiányokat vonz magához.


A HÁLA egy érzelmi energia, míg a PÉNZ egy fizikai formát öltött energia.

Az elmúlt évek alatt nagyon sok változáson mentünk keresztül, és aki rálépet az önismeret útjára, az az ezoterikus, spirituális tanításokat olvasva, egyre többet hallhat az energiák jelentőségéről. Az energiák működtetéséről azonban csak felszínes információk vannak többnyire.

Ezért itt most néhány olyan tapasztalatomat írom le a Hálával kapcsolatosan ami nálam egyre jobban működik.


Hála gyakorlat a mindennapi életben

Mivel szeretem az ételeket, ezért minden nap amikor leülök az étkező asztalhoz, (amin mindig van friss gyümölcs) megköszönöm az ételeink bőségét.

"Köszönöm az ételek bőségét, sokféleségét!"

Nem akarok ezzel konkrét célokat elérni, csak kifejezni nagyrabecsülésemet és hálámat a termelőknek, a szállítóknak, gyártóknak, készítőknek...

Amikor pedig vásárolni megyek, akkor pénztárnál, vagy amikor a piacon a kistermelőknél vásárolok akkor amikor kifizetem az árút ás átadom a pénzt, kifejezem (energetikailag) hálámat és nagyrabecsülésemet a munkájuk iránt. ~ ez pedig azért is jó, mert mint ahogy te is, én is szeretem, ha megfizetik értékelik a munkám. Az Univerzum pedig a vonzás törvénye alapján hozzám is olyanokat irányít, akik hálásak és pénzben is értékelik az időm és energiáimat.


Ui.: Sajnos a Hálának van egy olyan tulajdonsága, hogy a postán, a bankban, a boltban nem fizető eszköz! Ha azonban a pénzzel együtt használjuk csodák sokaságát tudjuk megélni!A bőségvonzó hála:
Becsüld nagyra azokat a dolgokat, melyekért fizethetsz. Tekints úgy a számláidra, mint olyan dolgok mutatójára, melyek segítik jólétedet, mert fizikai komfortodat növelik, hogy kényelmesebben élhess.Pozitív megerősítés ehhez:
"A jólét áramlatába, a hálán keresztül könnyen bejutok!"

Folytasd:
Hálás vagyok azért, hogy..........
Hálás vagyok azért, mert.........

Köszönöm!"
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• Mekkora szeletet kérsz az élet tortájából?

• VIDEÓK • Magányt űző praktikák

• Már úton van felém

• Adni és Kapni ~ Áramlás esszenciák

• Jólétteremtő hozzájárulás

• Így segít otthonod, a harmonikus párkapcsolatban

• VIDEÓK Így aktiváld a Jólét energiákat otthonodban


Szeretnéd tudni hogyan gazdagodj, és legyen több pénz  a pénztárcádban:Aranyeső sorozat 1. rész ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT