Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba
Szeretnél te is titkos gyógyító kertet? Titkos, gyógyító kertedbe vezető út...

... amely segít rálépni személyes életutadra!


Most elárulom, titkát... hogyan léphetsz rá te is a személyes élet utadra, mely egyben a gyógyulás útja, és a gyógyulás menedékét adja...


A változás útján...1. kérdés
Milyen út vezet titkos, gyógyító kertedhez?


A gyógyító kert útja, az összhang útja... az összhangé amit a vágyaiddal való összhang jelent.

Ez lehet a boldogabb kapcsolattal, a neked való társsal való összhang, vagy ha a pénzügyekről van szó, akkor a neked való munkával, fizetéssel, anyagi jóléttel való összhang megteremtése mutatja meg: Vágyad megvalósulásának a lehetőségeit.

Azonban van valami ami az összhang útjába állhat, ez pedig nem más mint a régi minták, a családi, generációs minták, ítéletek vagy akár az előző életek energiáinak a jelenléte is útját állhatja az összhang megteremtésének. Ezért ezeket a negatív energiákat, régi mintákat, érdemes lengedni!
2. kérdés
Mi az amit szeretnél magadban, az életedben meggyógyítani?- A párkapcsolatodat szeretnéd jobbá tenni?
- Szeretnéd megtalálni a számodra ideális partnert, és elengednéd már a csalódások sorozatát?
- Nagyobb önbizalmat szeretnél, amivel nem csupán a párkapcsolatodat tudnád jobbá tenni, hanem a pénzügyeidet is?
- Jó lenne, ha magabiztosabban tudnál fellépni amikor a jövedelmedről a bevételeidről van szó?

Érdemes pontosan megfogalmazni, hogy mi az amin szeretnél most változtatni, mert annak a jólét energiáival, a negatív energiák elengedése után könnyebb az összhangot megteremteni.Mi lehet a 3. kérdés ...ami segíti a test és a lélek gyógyulását?

Az idő - ami nagyban befolyásolja a vágyad megvalósulását. Jobban mondva az hogy meddig vársz a negatív energiák elengedésével.

A gyógyulás, legyen az testi, vagy lelki probléma amin most dolgozol, nos ez akkor fog elkezdődni, amikor elkezded elengedni a téged akadályozó, visszahúzó energiákat. Ha pedig befogadó vagy az angyali segítségre, akkor az Angyalok is segíteni tudnak neked, az öngyógyító folyamatok beindításában!

A TRÜKK:
Vedd észre, ha változott valami, és vedd észre, ha nem történik változás! Ha ugyanis nem történik változás, akkor a régi minták még aktívak, vagyis nincsenek elengedve!

A LÉNYEG: Engedd el azt ami most még akadályoz! Ne várj tovább, mert minél jobban halogatja valaki az elengedést, a pozitív változás annál később kezd el megtörténni! Az Angyalok pedig most is készek segíteni neked!

Bővebben erről, az Öngyógyítás Angyali segítséggel... Elengedés... hangfelvételen hallható >>Elengedés, ami jobbá teszi az életed

Sokan kerültek összhangba magukkal, mely hatására a párkapcsolatuk, az anyagi helyzetük és az egészségük is jobb lett!


Ők így írtak saját gyógyító kertjükről:Kedves Magdolna! Az én utan a kertemhez már régen kitaposott ösvény, sokszor megjártam már. Egy keskeny ösvény vezet egy csodálatos erdőben, magas fák között, a fák közül beszűrődik a napfény. Az ég mindig kék és gyönyörű pillangók és madarak szálldosnak. Rászállnak a vállamra is szeretettel, simogatóan. A fák alját törpék és tündérek lakják, akik boldogan játszanak, mosolyogva köszöntenek ahogy haladok utamon a tisztásom felé. A fák illata csodálatos, megnyugtató és mindig az őrangyalaimmal együtt teszem meg ezt az utat.

Nekem valoban van egy gyogyito konyhakertem. Minden reggel az elso utam oda vezet.Ket beteget apolok,az anyukamat es a lanyomat.Ha mar nem birom,kimegyek a kertben es valoban erzem az angyali simogatastes ahogy ramneznek a novenyek,halalkodva,hogy minden szabad percem rajuk aldoztam. Csend es nyugalom,meg persze a regi emlekek es nagyon boldog vagyok!!!

Mosolygós napot minden kedves olvasónak! Sajnos én elég zaklatott lelkületü emberke vagyok,de ha nagyon mélypontra esem, akkor a kiskutyám sétáltatása csöndes helyen megnyugtat.Egyedül vagyok, de mégis figyelek valakire.

Kedves Magdolna! Az én titkos-gyógyító kertembe vezető út egy gyönyörű erdőn keresztül vezet. Nagy, lombos fák vannak az út mentén, ezek lombja között átszűrődik a napfény. A madarak dalától hangos a környék. Az út végén van egy csoda szép tisztás, tele tarka virágokkal. Élő sövénnyel van bekerítve a birodalmam. Madarak, szöcskék, lepkék. Nyugalom. Jó itt lenni!

Az én titkos megnyugtató helyem , egy kis sziget , ahová a szelek szárnyán jutok el .Az óceán kéksége , a víz csobogása megnyugtat.Beljebb menve virágos rét van és vízesés.A víz alá állva minden gondtól , problémától megszabadulok .Szinte kimossa a negatív dolgokat a testemből , lelkemből .Utána kiállok a napra , és föltölt energiával, a szél kifújja még a bennmaradt feszültséget .Aztán a szelek szárnyán haza repülök :)Kedves Magdolna! A gyógyító kertemhez egy bársonyosan puha pázsiton keresztül vezet az út. Könnyedén hajladozó, lágy fák kísérnek a türkizkék vizű tengeri öbölre, ahonnan rálátok a "végtelen" horizontra. Csodálatos madárcsicsergés, gyönyörű virágok, hatalmas gyümölcsös tál a kerti asztalon. Nekem ez a kép kúszott be, miután lehunytam a szemem. Szép napot mindenkinek.

Faradt vagyok,elindulok egy kis erdei osvenyen melyet gyonyoru viragok szegeljeznek.Egy nagy tisztas kozepere erve eszreveszek egy hatalmas diofat,erzem hogy ott szivesen megpihennek.A fa torzsenek dolve hallgatom a madarak csicsergeset,valahol kozelben patak csobog.Ellazulok es erzem hogy energiaval tolt fel a termeszet.Tudom hogy itt van az en titkos gyogyito kertem ,ahova barmikor szivesen eljonnek.

Fehér hoszú ruhában vagyok, és van egy kis ösvény, csapás, amelyet folyami kavicsok (színesek, változatosak) borítanak. Kétoldalán rövidre nyírott, élénk zöld pázsit, és végig, illatozó rózsákkal, és örökzöld bukszusokkal díszítve. Ez egy hatalmas terület, és mindenhol csupa zöld a fű. A kertem közepén még több virág, és egy kis pagoda fából, és a pad is fából, és ezt kör alakú kis sétány vóöleli körbe, ahol a kavicsok már sokkal apróbbak, és beletaposódtak a talajba. Ezen már mezítláb is lehet járni. Süt a nap, meleg van, lágy szellő fújdogál. A pagodából kilátva a végtelen óceán látszik, fehér homokpartjával, és kék-zöld lágy hullámaival.

az én titkos kertembe puha selymes füvön vezet azút melynek két szélén sziklakert van csobogókkal a messzeségben szivárvány pompázik és kiscicák játszanak s vidám gyermeki kacajok hallatszanak...

Zöld növényekkel teli,árnyas pázsit füvesAz én titkos kertem szeretett fáim , növényeim és virágaim között volt, ahol csend volt és nyugalom, ha oda leültem csak a madarak dalát hallgathattam és aranyos kiscicáim önfeledt játékában gyönyörködhettem, - sajnos mindezt csak múltidőben, mert valakinek útban vannak a növényei, mérgezi a kiscicáimat és az életemet. Most újra megfogom teremteni a TITKOS KERTEMET, amit titokban fogok tartani és újra megtalálom a nyugalmat és a békét.

az én kertemhez egy fákkal szegélyezett ösvényen keresztül vezet az út a fák lombjai között átszűrődik a napfény de nem éget, mert a fák kellemes hűvöst biztosítanak.Az úton csend van és nyugalom, a fák között györű táj látványát élvezhetem, egy kis patak csobogását is hallom.

Az én titkos kertem, egy kicsike sziget vízeséssel, és egy tisztással. Itt tudok feltöltődni, miközben halgatom a madarak énekét, megmártózom a vízben, és a napon megszárítkozom. Egyedül vagyok, nem zavar senki, és semmi.

Titkos kertem egy hatalmas erdő közepén található. Egy tisztás, rajta egy kicsiny házikó, körülötte mindenféle virágokkal, ami egész éven át virit, a rózsától, a tulipánon át, a gyöngyvirágokig, a labdarózsától, a frézián át, a hortenziákig, az orgonabokrokon keresztül, egész kicsiny sziklakerti virágokig. Egy kicsiny sziklakerttel, keskeny kikövezet uttal, a tisztáson egy patak csordogál át, melyen keresztűl ha akarom tovább mehetek le egészen a sziklás tengerpartig. A tisztásom madárcsicsergéssel, kicsiny állatokkal, a kedvenc kutyusommal, oda tévedt őzikével, lepkékkel van tele. Napfényes kellemes langyos szél fúj, s a tisztáson egy kicsiny házikó, hatalmas verandával, hátsó kerttel, futó rózsákkal van átszőve. Csend és nyugalom, napfény, napsütés és lágy kellemes szél fúj. Itt a saját zúgom, itt csak én vagyok, a csend,a nyugalom, természet, friss levegő és madárcsicsergés.

Az én kertemhez egy gyönyörű árnyas erdőből keresztül lehet eljutni évszázados fák között madarak csiripelnek nyugalom béke egy ösvényen kijutva csobogó patak ami egy gyönyörű vizesésben torkollik velem szemben tisztáson gyönyörű virágok a szivárvány minden szinében pompáznak itt van az én tündérkertem.Egy tenger veszi körül a szigetet ahová meditálni szoktam járni.Itt található a titkos kertem. Itt nem zavar semmi, csak a madarak énekét, a tenger morajlását, az erdő susogását hallani. Nagyon szeretem ezt a helyet, ahol meditálni szoktam, vagy kéréssel fordulok az angyalokhoz és sok sok hálával.

A gyönyörű kertemhez patakkővel kirakott utacska vezet.Az utacska két oldalán levendula bokrok illatoznak.Szeretem ezt az illatot olyan megnyugtató!Az utacska végén van az én titkos kertem.Amikor egy nehéz nap után haza érek,kiülök a futórózsa alatti kerti padra és hallgatom a madarak énekét!Nyugalom,harmónia,szeretet járja át a lelkem!

…Az én „éden” kertem messze-távol, az óceánon is túl, eldugva a civilizáció elől, egy lakatlan szigeten van. Kívülről semmi extra, semmi vonzó nincs benne. A szépsége belül található, hiszen a sziget csak egy „átjáró” a kertembe. A „kert” maga egy trópusi, virágzó sziget, egy atoll, az óceánon … türkiz kék, kellemesen simogató víz, hófehér homok. A parti pálmaliget, selymes zöld pázsitját belengi a friss óceáni szellő, mely a csodaszép plumériák édes illatát szórja szét. A természet közben, tökéletes összhangban, halk meditációs dallamot dúdol. Felerősödik néha egy-egy hang, hol a szél zúgása, hol a patakok csobogása, hol az óceán morajlása, a madarak dalával kísérve. A szimfóniát a fák susogása zárja. A kertem végében az óceán, távolban fodrozódó hullámai, titkos zuga megannyi csodát rejt. Színes világ tárul elém, a nyugalom, a béke, a biztonság és az abszolút-túlcsorduló szeretet világa…

Az én kertemben egy kis út kanyarog, néhol kavics van rajta, néhol föld. Természetes. Az út mentén és beljebb is színes, illatos virágok és bokrok. Sok rózsa, jázmin. A kertben tisztás is van, ahová le lehet teríteni egy plédet. Beljebb kicsi tó, amit egy nem túl nagy vízesés táplál. Kellemesen, megnyugtatóan csobog. A tó partján, egy hársfa alatt régi fapad áll. Jó itt megpihenni. Tarka lepkék szállnak mindenhol. Kellemes madárcsivitelést lehet hallani. A füves részen néhány feketerigó ugrándozik.

Selymesen puha pázsiton megyek körülöttem csoda illatú hársfák. A mennyei illat a lelkembe hatol behangol,megemel.

Az én gyógyitó titkos kertem egy kis labirintus amely szépen lenyirt sövényből van kialakitva , közepén egy kis paddal ahová leülhetek pihenni.

az en titkos gyogyito kertemtemhez ,egy keskeny hoferkoves uton megyekkorulottem mindenfele virag .a fu sokkal zoldebb mint valaha .kis patak csodogal..az ut job feloli reszen ,a masik reszen pedig kis tavacska gyonyoru kek tiszta vizzel.melyen hattyuk pihennek..es en le fekszem a fure ,es tekintetem a sok baranyfehore tapad....es almodozom egy szep romantikus eletrol....melyet kozben ,,at is elek''......

Az én kis gyógyito kertemhez vékony út vezet a vizesésig

Kanyargos ut vezet a virágos réthez

Pázsitos ösvény mindkét oldala rózsákkal.Az én titkos kertem egy gyönyörű, hűs rózsalugas, amelyben több irányba el lehet sétálni. Élvezni a csendet és a nyugalmat.

Titkos gyógyító kertemhez olyan út vezet ahol eloszor is a fák lombjai osszeérnek és találhatók még ott rózsák és levendula bokrok.

Az én titkos kertembe rózsa és levendula illatos ösvény vezet ,nyugalom és csend van a madarak vidáman dalolnak.

Fű simogatja a talpamat, egy gyönyörű fasoron megyek, lelógnak az ágak, és néha egy egy résen át megcsillan a nap fénye. Kellemes idő van és kellemes illat, a természet a fű illata.

Az én titkos kertembe nincs út, ami oda vezet. Viszont, ha akarok, csak lehunyom a szemem és már ott is vagyok. Ez benne a szép. Csak akarnom kell, csak becsukom a szemem és máris ott termek, ahol akarok! :)Sétálni a tengerparton,hallgatni a viz morajlását,csodálni a viztükröt ahogy a nap rásüt. Felszabadultan élvezni a nap minden egyes percét. a vizcsobogást és a természetet.

Az én titkos kertemhez hosszú kanyargós út vezet,tele lejtőkkel és emelkedőkkel.van hogy éles köveken lépkedek,aztán puha selymes füvön sétálok.Kellemes melegen süt a nap,lágy szellő simogat,minden csupa illat és szín.Lassan haladok,mert mindig találok valami csodát.Elfáradok,de tudom a kertemben majd kipihenem magam.

Szia ! Magdikám nekem tetszik az ötlet.Szeretnék részt venni.Az én gyogyitó titkos kertem ösvénye gyönyörü virágok övezik.Föleg a rózsák a kedvenceim.Illatuk elbodit.

Az én kertemben rengeteg a rózsa, amely felett szállok. A kezemmel lágyan simogatom a bársonyos színes rózsákat. A végén egy nagy vízesés, melynek a hangja megnyugtató. Jobboldalt egy nagy fűzfa, melynek az ágai a földig érnek. Ide letelepszem a tövébe és hallgatom a csöndet és a nyugalmat.

Magdi! Érdekes módon még sosem gondolkodtam el a "titkos kertemen", most igen. Az odavezető út dús lombú fákkal van övezve, de érdekes módon a kertben nem látok semmit, csak a végtelen nyugalmat érzem. Szeretettel gondolok Rád és az Angyalokra! TecaVirágos rét

Szia!Virágok között,napfényben,a lengedező szellő virágillatával megnyugtat....pillangók ...és az Angyalok kísérjenek utamon....most ez esne jól...

Ringó búzatábla...

Erdőn keresztül,kis patak mellett található a gyógyító titkos kertem,tele szebbnél-szebb virágokkal.

A Csillagösvényen át megyek gyógyító kertembe, kapuja, a Pilis kapuja, zöld puha pázsi és színes virágok mindenütt és a Nagyboldogasszony. Nem akarom, hogy titkos legyen, mindenkit szeretettel várok, mert nagyon egyedül vagyok. Fel kell dolgoznom párom halálát.


Elengedés, ami jobbá teszi az életed
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


105 hozzászólás

Gróf Kriszta [ 2012-07-23 12:54 ]

Az én utam egy széles homok ösvény, amelyet, színes, leander bokrok szegélyeznek. Az út végén két oldalt, trombitavirág bokrok vannak, amik összeérnek, ezeket kell félrehajtanom, ha be akarok lépni a gyógyító kertemben.agodi [ 2012-07-23 12:42 ]

Az út végén pedig összenőnek a fejem felett a jázmin bokrok, mint egy kis kapu. Ajtaja nincs, mert csak azok jönnek be rajta, akik nekem fontosak.agodi [ 2012-07-23 12:39 ]

Az én kertemhez puha pázsit út vezet, két oldalán jázmin bokrokkal, aminek illata belengi az egész utat. Madarak csiripelnek a magasból, és az út végén a kerten túl látszik a tenger.Tardi Zsuzsa [ 2012-07-23 12:14 ]

Az én titkos kertemnek nincs kapuja, szabadon lehet bejutni bárkinek, aki jó szívvel és szeretettel jön hozzámTóth Sándorné / Zsófi / [ 2012-07-23 09:36 ]

Ha még nem késő,szeretnék csatlakozni az előző két kérdéshez. Milyen út vezet a gyógyító kertemhez? Puha pázsiton sétálok és mezei virágok illatoznak. Milyen a kapuja? Egymásba kapaszkodó,boltívet alkotó fűzfák állnak. Miért pont a fűzfák? Talán,mivel fáradt,szomorú vagyok alattuk belépve a kertembe kint hagyom a bánatom és bent feltöltődöm. Üdvözöllek: ZsófiF.Anna [ 2012-07-23 08:46 ]

Az én titkos kertem tele van szép virágokkal,sok fával,szép bokrokkal és puha pázsiton lehet rajta sétálni. Mindig süt a nap, tiszta a levegő, dalolnak a madarak és nyugalom van.A kert közepén van egy kis patak azon egy kicsi fából készült híd,amin könnyen átlehet sétálni.A gyógyító kertem kapuja egy rózsalugas,aminek az ajtaja mindenki előtt nyitva áll.Nincs rajta zár,így könnyen bejöhet rajta bárki aki gyógyulni szeretne és megpihenni.Az angyalok segítenek mindenkinek akik kérdésekkel fordulnak hozzájuk.Oman Ágnes [ 2012-07-22 21:17 ]

Milyen is a titkos kertem kapuja ! Ha a kertem rózsalugas, akkor a kapuja is rózsa, még pedig futórózsa, ami a kicsi fa kaput körbe fonja. Ráfut a kapura, amikor kinyitom elválik a kerítéstől, amikor becsukom magam után visszailleszkedik. Gyönyörű piros futórózsa lugas, futórózsa kapuval.Majorosné [ 2012-07-22 11:15 ]

A gyógyító kertembe a levegőbe futva a karommal föl-le irányuló mozdulattal kerülök följebb(ez visszatérő álmom volt sokáig és nagyon élveztem így közlekedni!),és rózsalugasba,mert imádom a rózsár,és illatát,azért nem mindenki juthat be,csak akinek kulcsa van hozzá...füves terület,hintaágyal,csodás napsütéssel kellemes szellővel napozva....imádom.bertuke [ 2012-07-21 13:18 ]

A gyógyító kertem kapuja egy székelykapu.Bejárati oldalán köszöntő üzenet fogadja a betérőt,a kijárati oldal felől pedig áldó üzenet kíséri útjára a távozót.A kapu nincs kulccsal zárva,bárki betérhet a kertbe.Pestiné Marika [ 2012-07-20 22:54 ]

Veretes,fakapu,félkörives tetővel, nincs kulcs, könnyen nyilik.Hejla [ 2012-07-19 12:52 ]

1. Milyen út vezet titkos, gyógyító kertedhez?

Árnyas fákkal, virágzó bokrokkal szegélyezett úton haladok, a nap nem süt be közvetlenül, de hívogatón átszűrődik a levelek között és ahogy a lágy szellő lengeti a leveleket, úgy táncol az átsejlő napsugár is az útra vetülve. Maga az ösvény nem ember alkotta, hanem a természet alakította, így apró virágokkal tarkított selymes füvön lépdelek végig.

2. Milyen kapuja van - saját, titkos, gyógyító kertednek?

Az ösvény egy idő múlva egy színes, illatos virágok alkotta természetes boltívbe torkollik és légy esésű kúszónövények jelzik, hogy megérkeztem a titkos kertembe. Nincs kapu, nincs zár, a kúszónövényeket csak félre kell húzni, majd visszaengedni, a természetet zavartalanul hagyva és megérkezem.Ilosvay Eva [ 2012-07-18 13:31 ]

Az en gyogyito kertem nagyonszep viragok kozott terul el Rozsakapu (futorozsabol)altt lehet feudulni, gyogyulni.A kertem kapuja mindenki elott nyitva all, aki gyogyulni, pihenni szeretne.Ez a kapu egy zar nelkuli ajto, nem kell hozza engedely, hogy bejuthass.Szep kovacsoltvas ajto, atlathato, atjarhato.Mindenki aki gyogyulni vagyik,itt megtalalja a maga szamara a legmegfelelobb gyogymodot. Az angyalok segitenek idetalalni annak, aki erre vagyik.Szeretet es beke vesz korul, ahol miondig sut a nap es meleg van.Piri Kata [ 2012-07-18 11:46 ]

Ünnepi hangulatban lépem át a lehetőségek kapuját. Velem van Atyám az Örök Szeretet ,és "Akire" gondolok.
Andrea [ 2012-07-18 09:57 ]

Az én titkos kertemhez vezető út egy másik hatalmas kert,melyben fák és gyönyörű virágok pompás illata árad.Gyönyörű aranyló napsütésben,madarak énekelnek,lágy szellő simogat miközben puha zöld pázsiton egy magas és széles boltíves zöld növények alakította kapuhoz sétálunk,mely teljesen nyitott és bárki átléphet rajta.Már felé sétálva érezni a boldogságot és a szeretetet.Családommal látom magam amint épp felé sétálunk.Nagy Anna [ 2012-07-18 09:16 ]

A gyogyito kertem kapuja ezust szinu,es hatalmas.Mikor kinyilik,eros feny arad ki a kertembol.Szeretem ezt a kaput,tudom mikor atlepek rajta ,szeretet es nyugalom vesz korul.Jelenleg nem kivanom mas jelenletet,egyedul megpihenni itt nagyon jo.Molnárné Zsuzsa [ 2012-07-18 08:14 ]


Az én gyógyító titkos kertem kapuját a
szivárvány alkotja.Gyönyörű színei már
messziről magára vonzza a tekinteteket,
és aki áthalad alatta szíve megtelik
szeretettel.

Molnárné ZsuzsaGodó Ernőné.Erzsi [ 2012-07-18 07:43 ]

Az én kapum nagyon szép boltives,fekete vasból,szép virágmintás.
Azt nem tudom megmondani,hogy miért ilyen.Amikor a kapura gondoltam ,rögtön ez a kép jött be.
Legszivesebben aranyszinüre festeném.Kreszta Tünde [ 2012-07-18 01:00 ]

AZ ÉN KERTEM KAPUJA HATALMAS VASKAPU, KÉT OLDALÁN RÓZSAÁK ESZIK KÖRÜL , ÉS A BEJÁRATNÁL KÉT ANGYALKA, AKIK MOSOLYOGVA ENGEDEIK BE A LÁTOGATÓKAT.éva [ 2012-07-17 22:33 ]

A kertemhez közeledve a táj egyre lágyabb,kellemesebb lesz.Lombos fák alatt bársonyosan puha füvön sétálok.Széles deszkákból ívesen kialakított ódon kapuhoz érek.Kerítés nincs,vagy csak a sok fától és bokortól nem látni?A résnyire nyitott kapun napfény szűrődik át.Dózsa Rozsika [ 2012-07-17 22:18 ]

Az én kertem csodálatos,puha zöld fűvőn végig sétálok, balra a rózsa bokrok fehér sárga, lila, bordó színbe pompáznak, jobbra a csodálatos terebélyes selyem akác ami tele van virággal, és ha haladok előre ott van a kis halastavam aminek leülők a szélére piheni,hálálkodni és kéréseimmel fordulni az angyalaimhoz. Jó itt lenniGulyás Tímea [ 2012-07-17 22:08 ]

A Titkos Gyógyító Kertemhez vezető út egy síma lágy homokos út ami mellett végig gyönyőrű fák vannak telis teli virágokkal. A Kertem kapuja pedig egy rózsákból szőtt alagút. Bárki beléhet rajta és szeretettel várom a kedves látogatókat :)Anselmó Éva [ 2012-07-17 20:57 ]


Titkos kertem kapuja,olyan mint egy bolt
ív fehér rózsákkal díszítve.Mindenki
előtt nyitva áll,szeretettel.Tünde [ 2012-07-17 19:54 ]

A titkos kertem kapuja egy nagyon szép kovácsoltvas kapu amely nincs bezárva és két mosolygós angyal invitálja be a jószivü embereket,hogy térjenek be...Sanyi [ 2012-07-17 18:46 ]

Bokrok, és tarka virágok bódító illata vesz körbe az úton. Napmeleg puha homok váltakozik selymes pázsittal. Végig nézn is gyönyörűség, lepkék kergetőznek, énekes madarak dala kisér... Öröm már maga az út is.TERNOVÁN JÁNOSNÉ [ 2012-07-17 13:55 ]

Puha zöld pázsiton jutok el akapuig kétoldalt virágok és árnyas fák szegélyezik az utat.A kapu amin belépek egy vörös és fehér rózsával futtatott lugas telis tele virággal,már érzem az illatátKriszta [ 2012-07-17 13:30 ]

Kedves Magdi, és Mindenki. Nekem is egy meditációhoz kellett annak idején kitalálnom a "pihenőhelyemet" . Éppen emiatt egy lépcsősor visz le egy tengerpartra, (hogy egyre mélyebben legyek)de a lépcsősor mellett zöld, füves, benne rozmaring, levendula bokrok, és virágok. Főként gyöngyvirág. Mikor leérek, egy római kori kő kapu van a lépcsősor végén, és nem is igazán kapu, inkább csak egy boltív. Mellette amforákban illatos gyógynövények. Mikor leérek, hallom a tenger susogását, és a lábam belelógatom a langyos vízbe, a finom homokon fekve. Nincs ott senki,sem emberek, sem állatok ez csak az én helyem, hogy pihenjek.Kis Györné [ 2012-07-17 10:54 ]

Az én kertem:egy csodálatos virágos mező.
távolban égig érő fák,közeledve látom a felfelé vezető utat,tenger zúgását hallom
gyönyörködök a fákban,hirtelen véget ér,elém tárul a tenger,csillogóan,amint össze ér az éggel,a szél simogató,és én szeretnék szállni mint a madár.Béke tölti el lelkem,és a meleg homokban sétálva,
gondolok az elmúlásra.Minden fájdalmat
elnyel a tenger,és az ég hol összeér,homályba vész!!!!Kovács Ildikó [ 2012-07-17 08:09 ]

Az én gyógyító kertem kapuja kristályokkal kirakott boltív melyen a napsugarai megtörnek és szivárvány színekben pompázik (ezt a szivárványt lehet látni az út elejéről)így bárki akit vonzanak a gyönyörű színek nyugodtan beléphet rajtaARANY KATALIN [ 2012-07-17 07:36 ]

1 Az út keskeny szegélyezett ,rozsaszin függő virágokkal.
2 A kapu fából készült fehére festet,nem túl magas.
Irénke [ 2012-07-17 05:13 ]

Az én titkos kertemhez vezetö ut egy gyönyürü virágos mezöröl egy rózsa kertben jutok ahol egy kis tovan a közepén leülök apadra megpiheniGina [ 2012-07-17 00:57 ]

A Titkos Kert kapuja? Rózsalugas, sötétpiros rózsákkal. Sajnos, tüskék is vannak. Ezért nehezebb bejutni. Odáig gyönyörű pázsiton haladok, óriási fák, kellemes hőmérséklet, szelíd állatok neszelnek. Amikor a kapun átjutottam, ismét gyönyörű pázsit, egy pici tó, amiben fürödhetek is, de leginkább leheveredem, becsukom a szemem és "egyesülök" a természettel. Egy vagyok a földdel, a vízzel, a fákkal, mindennel. Legszívesebben nagyon sokáig így maradnék.zita [ 2012-07-16 23:41 ]

TELE VAN GYÓGYGOMBÁKKAL,ÉS SZERETETET ADÓ KAPÓ EMBEREKKEL ÁLLATOKKAL. AZ EMBEREK VEGETÁRIÁNUSOK EZÉRT AZ ÁLLATOKRA NEM LESELKEDIK VESZÉLY. ÉS EZ MIND TÉNYLEGESEN AZ ÉN TANYÁMON ÍGY VAN AZ ÉLETBEN.
JA ÉS GYÓGYGOMBÁM NEVE SHIITAKEE, GANODERMA.Szandra [ 2012-07-16 23:08 ]

Az én titkos kertemhez egy borostyánnal befutott fák és kövek övezte nagyon széles ösvény vezet, széles, lapos kövekkel kirakva. Ajtaja nyikorgó fekete vaskapu, és bárki beléphet, aki hívást érez magában. Egy romantikus, színes virágos, buja növényzetű hatalmas kert, tele meglepetésekkel...lakatos iren [ 2012-07-16 22:20 ]

Az en titkos kertemhez egy rozsalugashoz vezet, erzem a rozsa illatat, kezenfogva setalok a parommal aki nagyon szeret van egy kis pad piross oda leulunk es nezzuk a fecskek ropkodeset.Judit [ 2012-07-16 22:03 ]

Az én titkos kertemhez egy kis híd vezet,ami egy patakon ível át.A hídra fák lombjai hajlanak. Innen egy tisztásra érek,ahol sok szép színes virág van,melyek illata betölti a környezetet és nyugalmat,békét,szeretet áraszt.
Itt nagyon jó megpihenni.Szabo Nelli [ 2012-07-16 21:53 ]

Egy folyamatos ivelt rózsalugason át vezet az út a gyógyitó kertermhez. Az út maga betonba öntött kavicsokon vezet.Kissé göröngyös. A kapu világos szinü fából van,
fekete vas diszitésekkel.kopogtató is található rajta.Sándor A nna Júlianna [ 2012-07-16 21:47 ]

Egyenes út vezet a erdőn keresztül titkos gyógyító kertemhez.

Kapuja: szivárvány

Belépéséhez másokat is szeretnék invitálni.Erdei Ilona Etelka [ 2012-07-16 21:28 ]

Az én titkos kertemhez zöld pázsit vezet,két oldalán mindenféle mezei virágokkal.a kapuja pedig egy csodálatos rózsalugas,piros szinűKeppel Attiláné Erika [ 2012-07-16 20:56 ]

Az én titkos kertem kapuját szivárványként képzelem el. Ami a reményt,boldogságot szimbolizálja.
Anita [ 2012-07-16 20:40 ]

Világos színű,tölgyfából készült. Azt nem látom, hogy mások is bemehetnek e rajta.ELISA [ 2012-07-16 20:30 ]

AZ EN GYOGYITO KERTEM KAPUJA ...HUUU NAGYON NAGY,ES BOLTIVES ES NINCS AJTO RAJTA,SZABADON LEHET KI-BE JARNI RAJTA. GYONYORU GYONGYOKKEL VAN KORBEFONVA MEG LEHELETNYI FATYOLLAL AMIT MINDIG LEBEGTET A SZELLO, A KAPU MELLETT ,KIVUL ES BELUL IS GYONYORU ROZSAK ILATTOZNAKFeketéné Mező Ilona [ 2012-07-16 20:13 ]

A gyógyító kerthez vezető út: térkőből kirakott, terrakotta színű, meleg érzetű, körülötte mindenhol zöld pázsit. Egyik oldalon rózsakert, a másik oldalon egy patak, melyben gyógyító hegyikristályok csillannak meg. A kapuhoz érünk, ami csak jelképes, ívesen kialakított, narancssárga színű futórózsából készült, bárki beléphet rajta, de biztos hogy csak a jó akaratú emberek találnak ide.Eleonóra [ 2012-07-16 19:25 ]

Az én titkos gyógyító kertem kapuja két egymásba hajló oreg tolgyfa,amelyen csak én léphetek be,esetleg még az akinek megengedem.zsuzsa [ 2012-07-16 19:22 ]

Az én tikos kertem csoda szép valami új életemnek egy olyan új szakasza ami régota hiányzott az életemből újra tudok élni vannak céljaimZsóka [ 2012-07-16 19:08 ]

Az út a titkos keretembe,hatalmas fák között vezet, és sárga egyenletes homok, mint ha tengerparton lenne,
- a kapu egy nagy szárnyú, ahogy nyílik az egész kert látható -ott is a sárga homok-út kanyarog - , nagyon szép kovácsolt vas, mint a kastélyok bejáratán láthatófeketetuli [ 2012-07-16 18:19 ]

Az út...sárga köves (mint Dorottyé), gyönyörű gesztenyefák hajolnak össze fölötte, a táj sima, pázsit zöld, sok-sok tarka virággal, madarakkal, legelésző őzzel, szarvassal. Szemben hófedte hegycsúcs...békés, langy szellő lengedez.
A kapu...Magas, öreg, egymásba simuló kétszárnyú fa ajtó, könnyen nyílik, nyitva hagyom...rózsalugas, fűzfa alatt pad, kerti asztal, halkan csobogó szökőkút,és egy békés, mélykék színű tó, egy ringatózó vitorlással. Barátok integetnek...nagy fiam a kerti grillen meglepetést sütöget, kis fiam nyugágyban pihen. Visszafordulók, mert lépteket hallok, egy ismeretlen férfi közelít...Tóth Marianna [ 2012-07-16 18:12 ]

Az én titkos kertem kapuja, erős tölgyfa amit borostyán fut be, ezért külső szemlélő nem láthatja.De aki jobban megnézi a benőtt borostyán alatt megtalálja a kilincset és be tud lépni oda.Kis kerti tavacska van a kert közepén, békákkal kis halacskákkal és sok sok fával.A vas kerítéseken pedig gyönyörű vörös rózsák futnak fel. Minden tele van élettel, és madárcsicsergéssel.Molnár Mónika [ 2012-07-16 17:11 ]

Az én kis kertem pázsitos,téglalap alakú itt a ház végében, körbe gyümölcsfák,a fűben kutyáink pihennek a fák árnyékában.A kert közepén padok, székek ,asztal és hintaágy található fűzfa árnyékában, mellette medence,a kert végében pedig egy kis kerti tó,melyben növények és halak boldogan, egészségesen élnek,és mindent elönt a nap lágy sugara.Ide várom családomat és minden kedves barátomat.Sikoryma [ 2012-07-16 16:51 ]

Az én kis kertem kapuja fényes, nagyon fényes, csodálatosan fényes. Szinte úszok felé, mert vonz magához. Fényárban úszok, mint a kapum. Jó ide bejönni! :)Erzsébet [ 2012-07-16 16:08 ]

Repülve teszem meg az utat odáig.A homokos tengerparton mások is leszállhatnak,szívesen várom a látogatóba érkezőket. Van bőven hely másoknak is itt.
Szigeti Istvánné Szilvi [ 2012-07-16 15:32 ]

Az Én titkos gyógyító kertem narancs színű rózsakapu, ahová másokat is szívesen beengedek, hogy ők is gyógyulhassanak. Üdv.: SzilviZSIKE [ 2012-07-16 15:28 ]

Az én titkos kertem egy nagyon szép és csodálatos útn vezet befelé, melyet gyönyörű lámpasor és hatalmas fenyők szegélyezik. Két oldalon rengeteg virág és a kert is tele virágokkal, melyet a csöpp kutyám is imád. És nagyon szeretem ha valaki nézi mert ez boldogsággal tölt el bennünket.Krepsz Attiláné Rózsi [ 2012-07-16 15:09 ]

Az én titkos kertem felé az út egy parkon át vezet.Hatalmas tölgyfák között keskeny kitaposott ösvény kanyarog,melynek két szélén fehér kövekből van a szegély,.Messziről látszik a kapu, három vörös kőből ,kettő oszlopon keresztbe egy harmadik és két lengő világosbarna ajtó. Kétoldalt a kerítés narancssárga virágzó cserje.A lengő kapu mindenkit hívogat.Zsóka [ 2012-07-16 14:54 ]

Az én gyógyító kertem, vagy a "Kedvenc pihenőhelyem"ahogy mi agykontrollosok hívjuk, egy gyönyörű pázsiton, egy szép parkon keresztül vezet egy gyönyörű félszigetre, ahol rózsa lugasok árnyékában kényelmes padon pihenek és meditálok.Közben érzem a víz felől érkező hűs szellők simogatását, amelyek megnyugtatnak.Holub Lászlóné [ 2012-07-16 13:26 ]

Nagyon köszönöm, gyógyító szép mondatait.
Valóban mindannyian olyan kertről álmodozunk, ahova puha pázsiton vezet az
utunk,de sajnos az nem ilyen egyszerű.
Mindenért nagyon megkel dolgoznunk és
küzdenünk. Ettől függetlenül ezután is
örömmel és köszönettel olvasom leveleit,
mert titkon én is bízom egy szebb
jövőben. Üdvözlettel:RózsaGöröcs Ágnes [ 2012-07-16 12:55 ]

Az én kertem gondolatban egy puha pázsit ut, melett két oldalt tuják követik utam. Madarak csiripelnek az ég gyönyörü kék, csend és nyugalom vesz körül ha becsukom a szemem és végig megyek ezen az uton.Mária Zátonyiné Fontányi [ 2012-07-16 12:40 ]

Az út a kertemhez két, fiatal fákból álló fasor között van.Nem igazi út, inkább ösvény a fák alja tele virágokkal. A kapu a fasor végén két összeboruló fa, ágaikkal boltívet alkotnak. Róluk vékony, fiatal ágak lógnak függönyszerűen, csak szét kell nyitni az ágakat, és megjelenik a napsütéses kert.Györgyi [ 2012-07-16 12:30 ]

Kedves Mindenki!
Biztosan nem véletlen, hogy az én titkos kertem is a gyermekkoromba vezet vissza. Ez a kert soha senki előtt nem volt elzárva, és remélem mindig nyitott is marad. A kapu is csak képletes, öreg, de ápolt fakapu, amit egy mozdulattal ki lehet nyitni. Bárki beléphet rajta, akinek tiszta szeretet jön a szívéből és jó szándékkal van tele. Akitől szépet, jót lehet tanulni, vidámságot, bölcsességet, barátságot hoz. A rossz indulatú emberek még sosem jutottak át rajta, pedig igazán nem magas kapuról van szó. A kulcs szó, amely nyitja: a szeretet.irenke [ 2012-07-16 12:05 ]

Sajnos tolokocsihoz vagyo kotve de van egy gyonyoru teraszom es ottan szoktam pihengetni par viraggal korulveve.Tardi Zsuzsa [ 2012-07-16 11:58 ]

Az én titkos kertem homokos tengerparton van, ahol mezítláb lehet sétálni. Egy ösvényen jutok a fűvel borított, rozmaring és levendula bokrokkal, árnyat adó fákkal körülvett kertembe, ahol kellemesen lehet élvezni a napsütést és a tenger felől fúvó szellőt, érezve annak tisztító levegőjét.Margit [ 2012-07-16 11:21 ]

Ahol gyermekkoromban éltem, ott az én gyógyító kertem.Balról egy magas sziklás domboldal, amely fenyőerdővel folytatódik.
Alatta az út mentén egy kis patak folyik.A patak jobboldala gyönyörű rét, tele virágokkal és a távolban egy magas hegy.
Ha meditációba kezdek, mindig ez a kép jön elő. Reggelente finom harmatos a fű,és én harmatcseppeket szedek.
Varázslatos.
Sirály [ 2012-07-16 11:05 ]

Nagy tarka pipacsos mezei virágos kertem van, nincs kerítés, nincs kapu csak levegő, tér, és domboldal ahol a fény felé felfelé megyek, nem is megyek szárnyalok élvezve a friss levegő illatát.Madárnak és szabadnak érzem magam benne azért szárnyalok, repülök, gyönyörködöm a szép látványban.Ebben a kertben másnak is van helye aki a szabadságra a szépre vágyik.B.Vigh Erzsébet [ 2012-07-16 11:04 ]

Az út egy nagyon kellemes, - csak a természet által színezhető - zöld, selymes mezőn vezet keresztül, melyet különböző színű virágok tesznek színessé.
A kapu egy egyszerű, azonban színkavalkádban, illatfelhőben gyönyörű harmóniát sugárzó rózsalugas.
A kert nem titkos, bárki, bármikor meglátogathatja :)wildflower [ 2012-07-16 10:50 ]

A Csillagösvényen át megyek gyógyító kertembe, kapuja, a Pilis kapuja, zöld puha pázsi és színes virágok mindenütt és a Nagyboldogasszony. Nem akarom, hogy titkos legyen, mindenkit szeretettel várok, mert nagyon egyedül vagyok. Fel kell dolgoznom párom halálát.Anselmó Éva [ 2012-07-15 18:32 ]


Erdőn keresztül,kis patak mellett található a gyógyító titkos kertem,tele szebbnél-szebb virágokkal.Rácskay Zsóka [ 2012-07-13 10:53 ]

Ringó búzatábla...Ildikó [ 2012-07-12 22:04 ]

Szia!Virágok között,napfényben,a lengedező szellő virágillatával megnyugtat....pillangók ...és az Angyalok kísérjenek utamon....most ez esne jól...Pestiné Marika [ 2012-07-12 21:42 ]

Virágos rétTeca [ 2012-07-11 17:48 ]

Magdi!

Érdekes módon még sosem gondolkodtam el a "titkos kertemen", most igen.
Az odavezető út dús lombú fákkal van övezve, de érdekes módon a kertben nem látok semmit, csak a végtelen nyugalmat érzem.
Szeretettel gondolok Rád és az Angyalokra! TecaIza [ 2012-07-11 09:56 ]

Az én kertemben rengeteg a rózsa, amely felett szállok. A kezemmel lágyan simogatom a bársonyos színes rózsákat. A végén egy nagy vízesés, melynek a hangja megnyugtató. Jobboldalt egy nagy fűzfa, melynek az ágai a földig érnek. Ide letelepszem a tövébe és hallgatom a csöndet és a nyugalmat.Godo Ernöné,Erzsi [ 2012-07-11 08:01 ]

Szia !
Magdikám nekem tetszik az ötlet.Szeretnék részt venni.Az én gyogyitó titkos kertem ösvénye gyönyörü virágok övezik.Föleg a rózsák a kedvenceim.Illatuk elbodit.éva [ 2012-07-10 23:13 ]

Az én titkos kertemhez hosszú kanyargós út vezet,tele lejtőkkel és emelkedőkkel.van hogy éles köveken lépkedek,aztán puha selymes füvön sétálok.Kellemes melegen süt a nap,lágy szellő simogat,minden csupa illat és szín.Lassan haladok,mert mindig találok valami csodát.Elfáradok,de tudom a kertemben majd kipihenem magam.Keppel Attiláné Erika [ 2012-07-10 22:18 ]

Sétálni a tengerparton,hallgatni a viz morajlását,csodálni a viztükröt ahogy a nap rásüt. Felszabadultan élvezni a nap minden egyes percét. a vizcsobogást és a természetet.Sikoryma [ 2012-07-10 10:51 ]

Az én titkos kertembe nincs út, ami oda vezet. Viszont, ha akarok, csak lehunyom a szemem és már ott is vagyok. Ez benne a szép. Csak akarnom kell, csak becsukom a szemem és máris ott termek, ahol akarok! :)Moncsi [ 2012-07-10 08:22 ]

Fű simogatja a talpamat, egy gyönyörű fasoron megyek, lelógnak az ágak, és néha egy egy résen át megcsillan a nap fénye. Kellemes idő van és kellemes illat, a természet a fű illata.Némethné Irénke [ 2012-07-09 23:49 ]

Az én titkos kertembe rózsa és levendula illatos ösvény vezet ,nyugalom és csend van a madarak vidáman dalolnak.Eleonóra [ 2012-07-09 22:08 ]

Titkos gyógyító kertemhez olyan út vezet ahol eloszor is a fák lombjai osszeérnek és találhatók még ott rózsák és levendula bokrok.Oman Ágnes [ 2012-07-09 21:09 ]

Az én titkos kertem egy gyönyörű, hűs rózsalugas, amelyben több irányba el lehet sétálni. Élvezni a csendet és a nyugalmat.Anita [ 2012-07-09 20:56 ]

Pázsitos ösvény mindkét oldala rózsákkal.Laci /Lívi férje/ [ 2012-07-09 20:48 ]

Tudod milyen a kertem? Megyek locsolni.Jutka [ 2012-07-09 20:23 ]

Kanyargos ut vezet a virágos réthezAdrienn [ 2012-07-09 20:08 ]

Az én kis gyógyito kertemhez vékony út vezet a vizesésigELISA [ 2012-07-09 20:02 ]

az en titkos gyogyito kertemtemhez ,egy keskeny hoferkoves uton megyekkorulottem mindenfele virag .a fu sokkal zoldebb mint valaha .kis patak csodogal..az ut job feloli reszen ,a masik reszen pedig kis tavacska gyonyoru kek tiszta vizzel.melyen hattyuk pihennek..es en le fekszem a fure ,es tekintetem a sok baranyfehore tapad....es almodozom egy szep romantikus eletrol....melyet kozben ,,at is elek''......Tünde [ 2012-07-09 19:43 ]

Az én gyógyitó titkos kertem egy kis labirintus amely szépen lenyirt sövényből van kialakitva , közepén egy kis paddal ahová leülhetek pihenni.Piri Kata [ 2012-07-09 18:19 ]

Selymesen puha pázsiton megyek körülöttem csoda illatú hársfák.
A mennyei illat a lelkembe hatol behangol,megemel.


Lívia [ 2012-07-09 18:06 ]

Az én kertemben egy kis út kanyarog, néhol kavics van rajta, néhol föld. Természetes. Az út mentén és beljebb is színes, illatos virágok és bokrok. Sok rózsa, jázmin. A kertben tisztás is van, ahová le lehet teríteni egy plédet. Beljebb kicsi tó, amit egy nem túl nagy vízesés táplál. Kellemesen, megnyugtatóan csobog. A tó partján, egy hársfa alatt régi fapad áll. Jó itt megpihenni. Tarka lepkék szállnak mindenhol. Kellemes madárcsivitelést lehet hallani. A füves részen néhány feketerigó ugrándozik.Ewia [ 2012-07-09 16:28 ]

…Az én „éden” kertem messze-távol, az óceánon is túl, eldugva a civilizáció elől, egy lakatlan szigeten van. Kívülről semmi extra, semmi vonzó nincs benne. A szépsége belül található, hiszen a sziget csak egy „átjáró” a kertembe.
A „kert” maga egy trópusi, virágzó sziget, egy atoll, az óceánon … türkiz kék, kellemesen simogató víz, hófehér homok. A parti pálmaliget, selymes zöld pázsitját belengi a friss óceáni szellő, mely a csodaszép plumériák édes illatát szórja szét. A természet közben, tökéletes összhangban, halk meditációs dallamot dúdol. Felerősödik néha egy-egy hang, hol a szél zúgása, hol a patakok csobogása, hol az óceán morajlása, a madarak dalával kísérve. A szimfóniát a fák susogása zárja.
A kertem végében az óceán, távolban fodrozódó hullámai, titkos zuga megannyi csodát rejt. Színes világ tárul elém, a nyugalom, a béke, a biztonság és az abszolút-túlcsorduló szeretet világa…
Betti [ 2012-07-09 16:05 ]

Az én kertembe vezető út apró kavicsos,két oldalt színes virágok végig az út mentén.A virágokon túl gyönyörű,sűrű zöld fű,pázsit.Mezítláb lehet rajta menni,szaladozni,hemperegni.Mindenféle fák,bokrok találhatók benne és valamelyik mindig virágzik,mely ontja magából az illatot.Először emelkedő az út egy dombra vezet,melyről messzire ellátni,majd lefelé vezet az út ,melynek alján egy kristálytiszta forrás fakad.Csík Tünde [ 2012-07-09 16:03 ]

A gyönyörű kertemhez patakkővel kirakott utacska vezet.Az utacska két oldalán levendula bokrok illatoznak.Szeretem ezt az illatot olyan megnyugtató!Az utacska végén van az én titkos kertem.Amikor egy nehéz nap után haza érek,kiülök a futórózsa alatti kerti padra és hallgatom a madarak énekét!Nyugalom,harmónia,szeretet járja át a lelkem!Erzsébet [ 2012-07-09 15:52 ]


Egy tenger veszi körül a szigetet ahová meditálni szoktam járni.Itt található a titkos kertem. Itt nem zavar semmi, csak a madarak énekét, a tenger morajlását, az erdő susogását hallani. Nagyon szeretem ezt a helyet, ahol meditálni szoktam, vagy kéréssel fordulok az angyalokhoz és sok sok hálával.Szekeres Irén [ 2012-07-09 15:32 ]

Irén Az én kertemhez egy gyönyörű árnyas erdőből keresztül lehet eljutni évszázados fák között madarak csiripelnek nyugalom béke egy ösvényen kijutva csobogó patak ami egy gyönyörű vizesésben torkollik velem szemben tisztáson gyönyörű virágok a szivárvány minden szinében pompáznak itt van az én tündérkertem.Andrea [ 2012-07-09 14:23 ]

Titkos kertem egy hatalmas erdő közepén található. Egy tisztás, rajta egy kicsiny házikó, körülötte mindenféle virágokkal, ami egész éven át virit, a rózsától, a tulipánon át, a gyöngyvirágokig, a labdarózsától, a frézián át, a hortenziákig, az orgonabokrokon keresztül, egész kicsiny sziklakerti virágokig. Egy kicsiny sziklakerttel, keskeny kikövezet uttal, a tisztáson egy patak csordogál át, melyen keresztűl ha akarom tovább mehetek le egészen a sziklás tengerpartig. A tisztásom madárcsicsergéssel, kicsiny állatokkal, a kedvenc kutyusommal, oda tévedt őzikével, lepkékkel van tele. Napfényes kellemes langyos szél fúj, s a tisztáson egy kicsiny házikó, hatalmas verandával, hátsó kerttel, futó rózsákkal van átszőve. Csend és nyugalom, napfény, napsütés és lágy kellemes szél fúj. Itt a saját zúgom, itt csak én vagyok, a csend,a nyugalom, természet, friss levegő és madárcsicsergés.Marika [ 2012-07-09 13:46 ]

Az én titkos kertem, egy kicsike sziget vízeséssel, és egy tisztással. Itt tudok feltöltődni, miközben halgatom a madarak énekét, megmártózom a vízben, és a napon megszárítkozom. Egyedül vagyok, nem zavar senki, és semmi.Erika [ 2012-07-09 13:39 ]

az én kertemhez egy fákkal szegélyezett ösvényen keresztül vezet az út a fák lombjai között átszűrődik a napfény de nem éget, mert a fák kellemes hűvöst biztosítanak.Az úton csend van és nyugalom, a fák között györű táj látványát élvezhetem, egy kis patak csobogását is hallom.Kata [ 2012-07-09 13:26 ]

Az én titkos kertem szeretett fáim , növényeim és virágaim között volt, ahol csend volt és nyugalom, ha oda leültem csak a madarak dalát hallgathattam és aranyos kiscicáim önfeledt játékában gyönyörködhettem, - sajnos mindezt csak múltidőben, mert valakinek útban vannak a növényei, mérgezi a kiscicáimat és az életemet. Most újra megfogom teremteni a
TITKOS KERTEMET, amit titokban fogok tartani és újra megtalálom a nyugalmat és a békét.Ternován Jánosné [ 2012-07-09 12:48 ]

Zöld növényekkel teli,árnyas pázsit füvesKovács Ildikó [ 2012-07-09 12:39 ]

az én titkos kertembe puha selymes füvön vezet azút melynek két szélén sziklakert van csobogókkal a messzeségben szivárvány pompázik és kiscicák játszanak s vidám gyermeki kacajok hallatszanak...Klári [ 2012-07-09 12:34 ]

Fehér hoszú ruhában vagyok, és van egy kis ösvény, csapás, amelyet folyami kavicsok (színesek, változatosak) borítanak. Kétoldalán rövidre nyírott, élénk zöld pázsit, és végig, illatozó rózsákkal, és örökzöld bukszusokkal díszítve. Ez egy hatalmas terület, és mindenhol csupa zöld a fű. A kertem közepén még több virág, és egy kis pagoda fából, és a pad is fából, és ezt kör alakú kis sétány vóöleli körbe, ahol a kavicsok már sokkal apróbbak, és beletaposódtak a talajba. Ezen már mezítláb is lehet járni. Süt a nap, meleg van, lágy szellő fújdogál. A pagodából kilátva a végtelen óceán látszik, fehér homokpartjával, és kék-zöld lágy hullámaival.Nagy Anna [ 2012-07-09 10:55 ]

Faradt vagyok,elindulok egy kis erdei osvenyen melyet gyonyoru viragok szegeljeznek.Egy nagy tisztas kozepere erve eszreveszek egy hatalmas diofat,erzem hogy ott szivesen megpihennek.A fa torzsenek dolve hallgatom a madarak csicsergeset,valahol kozelben patak csobog.Ellazulok es erzem hogy energiaval tolt fel a termeszet.Tudom hogy itt van az en titkos gyogyito kertem ,ahova barmikor szivesen eljonnek.ANGÉLA [ 2012-07-09 10:46 ]

Kedves Magdolna!
A gyógyító kertemhez egy bársonyosan puha pázsiton keresztül vezet az út. Könnyedén hajladozó, lágy fák kísérnek a türkizkék vizű tengeri öbölre, ahonnan rálátok a "végtelen" horizontra. Csodálatos madárcsicsergés, gyönyörű virágok, hatalmas gyümölcsös tál a kerti asztalon. Nekem ez a kép kúszott be, miután lehunytam a szemem. Szép napot mindenkinek.Marika [ 2012-07-09 09:09 ]

Az én titkos megnyugtató helyem , egy kis sziget , ahová a szelek szárnyán jutok el .Az óceán kéksége , a víz csobogása megnyugtat.Beljebb menve virágos rét van és vízesés.A víz alá állva minden gondtól , problémától megszabadulok .Szinte kimossa a negatív dolgokat a testemből , lelkemből .Utána kiállok a napra , és föltölt energiával, a szél kifújja még a bennmaradt feszültséget .Aztán a szelek szárnyán haza repülök :)Ági [ 2012-07-09 08:59 ]

Kedves Magdolna!
Az én titkos-gyógyító kertembe vezető út egy gyönyörű erdőn keresztül vezet. Nagy, lombos fák vannak az út mentén, ezek lombja között átszűrődik a napfény. A madarak dalától hangos a környék.
Az út végén van egy csoda szép tisztás, tele tarka virágokkal. Élő sövénnyel van bekerítve a birodalmam. Madarak, szöcskék, lepkék. Nyugalom. Jó itt lenni!
Simai Ilona [ 2012-07-09 08:51 ]

Mosolygós napot minden kedves olvasónak! Sajnos én elég zaklatott lelkületü emberke vagyok,de ha nagyon mélypontra esem, akkor a kiskutyám sétáltatása csöndes helyen megnyugtat.Egyedül vagyok, de mégis figyelek valakire.Tokolyi Ibolya [ 2012-07-09 08:37 ]

Nekem valoban van egy gyogyito konyhakertem.
Minden reggel az elso utam oda vezet.Ket beteget apolok,az anyukamat es a lanyomat.Ha mar nem birom,kimegyek a kertben es valoban erzem az angyali simogatastes ahogy ramneznek a novenyek,halalkodva,hogy minden szabad percem rajuk aldoztam.
Csend es nyugalom,meg persze a regi emlekek es nagyon boldog vagyok!!!Györgyi [ 2012-07-09 08:09 ]

Kedves Magdolna!
Az én utan a kertemhez már régen kitaposott ösvény, sokszor megjártam már. Egy keskeny ösvény vezet egy csodálatos erdőben, magas fák között, a fák közül beszűrődik a napfény. Az ég mindig kék és gyönyörű pillangók és madarak szálldosnak. Rászállnak a vállamra is szeretettel, simogatóan. A fák alját törpék és tündérek lakják, akik boldogan játszanak, mosolyogva köszöntenek ahogy haladok utamon a tisztásom felé. A fák illata csodálatos, megnyugtató és mindig az őrangyalaimmal együtt teszem meg ezt az utat.

Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba