BLOG Tudni akarod? Ahol találkozhattál velem Jólétben élni akaróknak gyakorlati MEGOLDÁSOK Egyéni konzultáció, blokk oldások Kapcsolat Csodák
A gyógyító kert titkai

Szeretnél TE is, titkos - gyógyító kertet?

... ahol megpihenhetsz és
gyógyulni tudsz egy fárasztó nap után?
Titkos, gyógyító kertedben megkapod, a testi, leki, szellemi gyógyulást - angyalok is segítenek ebbe

Neked is jólesik egy fárasztó nap után a pihenés, kikapcsolódás?

Szívesen visszahúzódsz egy kicsit ilyenkor?

Ha ebben a pihenésre szánt időben kellőképpen befogadó vagy, akkor Te is tudod magadat gyógyítani, Te is eltudod fogadni a gyógyító energiákat. - hogy hogyan?

Azt találtam ki, hogy közösen össze állítjuk, a saját, titkos, gyógyító kertet azokkal akik velem tartanak.

Minden héten egy kérdés fog segíteni, saját titkos, gyógyító kerted megteremtésében.

Egy kis menedék lesz ez, ahol tanulhatsz, gyógyulhatsz, angyali és emberi kapcsolatokat erősíthetsz meg...

...egy fárasztó nap után, vagy egy problémás helyzet megoldásához....

Egy kicsit ezoterikus. Egy kicsit misztikus. Egy kicsit földi és égi éden kert lesz. Pont olyan ami Téged segít, téged gyógyít.

Az alábbi kérdések, és a hozzá tartozó válaszok segíteni fognak gyógyító kerted kialakításában, finomításában.

A válaszokat, és a hozzájuk tartozó gyakorlati útmutatókat a feliratkozás után tudod elolvasni.1. kérdés
Milyen út vezet titkos, gyógyító kertedhez?


Azért fontos ez a kérdés, illetve lényeges tudnod azt, hogy milyen út segíti a legjobban a gyógyulásod, mert ezen tudod megtenni a kezdeti lépéseket a gyógyulás felé.
2. kérdés
Milyen kapuja van - saját, titkos, gyógyító kertednek?Nem mindegy ugyanis, hogy milyen energiájú kapun lépsz be!

A gyógyító kerttel kapcsolatos válaszok, és a további gyógyító, energetikai dolgokról a feliratkozás után olvashatszSzeretnéd megismerni a gyógyító kert titkait? Elfogadod hozzá az angyali segítséget?

Mi lehet a 3. kérdés?


...ami segíti gyógyító kertedben a test és a lélek gyógyulását?

Hamarosan kiderül...
...szeretnéd megismerni a gyógyító kert titkait?

Iratkozz fel a gyógyító kert titkaira itt, és a feliratkozás után küldött oldalon,
írd meg milyen a Te titkos, gyógyító kerted útja és kapuja

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:
Lájkold és küld tovább ismerőseidnek, barátaidnak, hogy Nekik is legyen saját, gyógyító titkos kertjük!
Ezt a linket másold ki és küld tovább:


http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=milyen_a_te_titkos_kerted
Sokan csatlakoztak már a gyógyító kert csapatához


Ők így írtak saját gyógyító kertjükről:Kedves Magdolna! Az én utan a kertemhez már régen kitaposott ösvény, sokszor megjártam már. Egy keskeny ösvény vezet egy csodálatos erdőben, magas fák között, a fák közül beszűrődik a napfény. Az ég mindig kék és gyönyörű pillangók és madarak szálldosnak. Rászállnak a vállamra is szeretettel, simogatóan. A fák alját törpék és tündérek lakják, akik boldogan játszanak, mosolyogva köszöntenek ahogy haladok utamon a tisztásom felé. A fák illata csodálatos, megnyugtató és mindig az őrangyalaimmal együtt teszem meg ezt az utat.

Nekem valoban van egy gyogyito konyhakertem. Minden reggel az elso utam oda vezet.Ket beteget apolok,az anyukamat es a lanyomat.Ha mar nem birom,kimegyek a kertben es valoban erzem az angyali simogatastes ahogy ramneznek a novenyek,halalkodva,hogy minden szabad percem rajuk aldoztam. Csend es nyugalom,meg persze a regi emlekek es nagyon boldog vagyok!!!

Mosolygós napot minden kedves olvasónak! Sajnos én elég zaklatott lelkületü emberke vagyok,de ha nagyon mélypontra esem, akkor a kiskutyám sétáltatása csöndes helyen megnyugtat.Egyedül vagyok, de mégis figyelek valakire.

Kedves Magdolna! Az én titkos-gyógyító kertembe vezető út egy gyönyörű erdőn keresztül vezet. Nagy, lombos fák vannak az út mentén, ezek lombja között átszűrődik a napfény. A madarak dalától hangos a környék. Az út végén van egy csoda szép tisztás, tele tarka virágokkal. Élő sövénnyel van bekerítve a birodalmam. Madarak, szöcskék, lepkék. Nyugalom. Jó itt lenni!

Az én titkos megnyugtató helyem , egy kis sziget , ahová a szelek szárnyán jutok el .Az óceán kéksége , a víz csobogása megnyugtat.Beljebb menve virágos rét van és vízesés.A víz alá állva minden gondtól , problémától megszabadulok .Szinte kimossa a negatív dolgokat a testemből , lelkemből .Utána kiállok a napra , és föltölt energiával, a szél kifújja még a bennmaradt feszültséget .Aztán a szelek szárnyán haza repülök :)Titkos, gyógyító kertedben megkapod, a testi, leki, szellemi gyógyulást - angyalok is segítenek ebbe


Iratkozz fel a gyógyító kert titkaira és

írd meg, milyen a Te titkos,
gyógyító kerted útja és kapuja
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:
Kedves Magdolna! A gyógyító kertemhez egy bársonyosan puha pázsiton keresztül vezet az út. Könnyedén hajladozó, lágy fák kísérnek a türkizkék vizű tengeri öbölre, ahonnan rálátok a "végtelen" horizontra. Csodálatos madárcsicsergés, gyönyörű virágok, hatalmas gyümölcsös tál a kerti asztalon. Nekem ez a kép kúszott be, miután lehunytam a szemem. Szép napot mindenkinek.

Faradt vagyok,elindulok egy kis erdei osvenyen melyet gyonyoru viragok szegeljeznek.Egy nagy tisztas kozepere erve eszreveszek egy hatalmas diofat,erzem hogy ott szivesen megpihennek.A fa torzsenek dolve hallgatom a madarak csicsergeset,valahol kozelben patak csobog.Ellazulok es erzem hogy energiaval tolt fel a termeszet.Tudom hogy itt van az en titkos gyogyito kertem ,ahova barmikor szivesen eljonnek.

Fehér hoszú ruhában vagyok, és van egy kis ösvény, csapás, amelyet folyami kavicsok (színesek, változatosak) borítanak. Kétoldalán rövidre nyírott, élénk zöld pázsit, és végig, illatozó rózsákkal, és örökzöld bukszusokkal díszítve. Ez egy hatalmas terület, és mindenhol csupa zöld a fű. A kertem közepén még több virág, és egy kis pagoda fából, és a pad is fából, és ezt kör alakú kis sétány vóöleli körbe, ahol a kavicsok már sokkal apróbbak, és beletaposódtak a talajba. Ezen már mezítláb is lehet járni. Süt a nap, meleg van, lágy szellő fújdogál. A pagodából kilátva a végtelen óceán látszik, fehér homokpartjával, és kék-zöld lágy hullámaival.

az én titkos kertembe puha selymes füvön vezet azút melynek két szélén sziklakert van csobogókkal a messzeségben szivárvány pompázik és kiscicák játszanak s vidám gyermeki kacajok hallatszanak...

Zöld növényekkel teli,árnyas pázsit füvesAz én titkos kertem szeretett fáim , növényeim és virágaim között volt, ahol csend volt és nyugalom, ha oda leültem csak a madarak dalát hallgathattam és aranyos kiscicáim önfeledt játékában gyönyörködhettem, - sajnos mindezt csak múltidőben, mert valakinek útban vannak a növényei, mérgezi a kiscicáimat és az életemet. Most újra megfogom teremteni a TITKOS KERTEMET, amit titokban fogok tartani és újra megtalálom a nyugalmat és a békét.

az én kertemhez egy fákkal szegélyezett ösvényen keresztül vezet az út a fák lombjai között átszűrődik a napfény de nem éget, mert a fák kellemes hűvöst biztosítanak.Az úton csend van és nyugalom, a fák között györű táj látványát élvezhetem, egy kis patak csobogását is hallom.

Az én titkos kertem, egy kicsike sziget vízeséssel, és egy tisztással. Itt tudok feltöltődni, miközben halgatom a madarak énekét, megmártózom a vízben, és a napon megszárítkozom. Egyedül vagyok, nem zavar senki, és semmi.

Titkos kertem egy hatalmas erdő közepén található. Egy tisztás, rajta egy kicsiny házikó, körülötte mindenféle virágokkal, ami egész éven át virit, a rózsától, a tulipánon át, a gyöngyvirágokig, a labdarózsától, a frézián át, a hortenziákig, az orgonabokrokon keresztül, egész kicsiny sziklakerti virágokig. Egy kicsiny sziklakerttel, keskeny kikövezet uttal, a tisztáson egy patak csordogál át, melyen keresztűl ha akarom tovább mehetek le egészen a sziklás tengerpartig. A tisztásom madárcsicsergéssel, kicsiny állatokkal, a kedvenc kutyusommal, oda tévedt őzikével, lepkékkel van tele. Napfényes kellemes langyos szél fúj, s a tisztáson egy kicsiny házikó, hatalmas verandával, hátsó kerttel, futó rózsákkal van átszőve. Csend és nyugalom, napfény, napsütés és lágy kellemes szél fúj. Itt a saját zúgom, itt csak én vagyok, a csend,a nyugalom, természet, friss levegő és madárcsicsergés.

Az én kertemhez egy gyönyörű árnyas erdőből keresztül lehet eljutni évszázados fák között madarak csiripelnek nyugalom béke egy ösvényen kijutva csobogó patak ami egy gyönyörű vizesésben torkollik velem szemben tisztáson gyönyörű virágok a szivárvány minden szinében pompáznak itt van az én tündérkertem.Egy tenger veszi körül a szigetet ahová meditálni szoktam járni.Itt található a titkos kertem. Itt nem zavar semmi, csak a madarak énekét, a tenger morajlását, az erdő susogását hallani. Nagyon szeretem ezt a helyet, ahol meditálni szoktam, vagy kéréssel fordulok az angyalokhoz és sok sok hálával.

A gyönyörű kertemhez patakkővel kirakott utacska vezet.Az utacska két oldalán levendula bokrok illatoznak.Szeretem ezt az illatot olyan megnyugtató!Az utacska végén van az én titkos kertem.Amikor egy nehéz nap után haza érek,kiülök a futórózsa alatti kerti padra és hallgatom a madarak énekét!Nyugalom,harmónia,szeretet járja át a lelkem!

…Az én „éden” kertem messze-távol, az óceánon is túl, eldugva a civilizáció elől, egy lakatlan szigeten van. Kívülről semmi extra, semmi vonzó nincs benne. A szépsége belül található, hiszen a sziget csak egy „átjáró” a kertembe. A „kert” maga egy trópusi, virágzó sziget, egy atoll, az óceánon … türkiz kék, kellemesen simogató víz, hófehér homok. A parti pálmaliget, selymes zöld pázsitját belengi a friss óceáni szellő, mely a csodaszép plumériák édes illatát szórja szét. A természet közben, tökéletes összhangban, halk meditációs dallamot dúdol. Felerősödik néha egy-egy hang, hol a szél zúgása, hol a patakok csobogása, hol az óceán morajlása, a madarak dalával kísérve. A szimfóniát a fák susogása zárja. A kertem végében az óceán, távolban fodrozódó hullámai, titkos zuga megannyi csodát rejt. Színes világ tárul elém, a nyugalom, a béke, a biztonság és az abszolút-túlcsorduló szeretet világa…

Az én kertemben egy kis út kanyarog, néhol kavics van rajta, néhol föld. Természetes. Az út mentén és beljebb is színes, illatos virágok és bokrok. Sok rózsa, jázmin. A kertben tisztás is van, ahová le lehet teríteni egy plédet. Beljebb kicsi tó, amit egy nem túl nagy vízesés táplál. Kellemesen, megnyugtatóan csobog. A tó partján, egy hársfa alatt régi fapad áll. Jó itt megpihenni. Tarka lepkék szállnak mindenhol. Kellemes madárcsivitelést lehet hallani. A füves részen néhány feketerigó ugrándozik.

Selymesen puha pázsiton megyek körülöttem csoda illatú hársfák. A mennyei illat a lelkembe hatol behangol,megemel.Lájkold és küld tovább ismerőseidnek, barátaidnak, hogy Nekik is legyen saját, gyógyító titkos kertjük!
Ezt a linket másold ki és küld tovább:


http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=milyen_a_te_titkos_kerted
Az én gyógyitó titkos kertem egy kis labirintus amely szépen lenyirt sövényből van kialakitva , közepén egy kis paddal ahová leülhetek pihenni.

az en titkos gyogyito kertemtemhez ,egy keskeny hoferkoves uton megyekkorulottem mindenfele virag .a fu sokkal zoldebb mint valaha .kis patak csodogal..az ut job feloli reszen ,a masik reszen pedig kis tavacska gyonyoru kek tiszta vizzel.melyen hattyuk pihennek..es en le fekszem a fure ,es tekintetem a sok baranyfehore tapad....es almodozom egy szep romantikus eletrol....melyet kozben ,,at is elek''......

Az én kis gyógyito kertemhez vékony út vezet a vizesésig

Kanyargos ut vezet a virágos réthez

Pázsitos ösvény mindkét oldala rózsákkal.Az én titkos kertem egy gyönyörű, hűs rózsalugas, amelyben több irányba el lehet sétálni. Élvezni a csendet és a nyugalmat.

Titkos gyógyító kertemhez olyan út vezet ahol eloszor is a fák lombjai osszeérnek és találhatók még ott rózsák és levendula bokrok.

Az én titkos kertembe rózsa és levendula illatos ösvény vezet ,nyugalom és csend van a madarak vidáman dalolnak.

Fű simogatja a talpamat, egy gyönyörű fasoron megyek, lelógnak az ágak, és néha egy egy résen át megcsillan a nap fénye. Kellemes idő van és kellemes illat, a természet a fű illata.

Az én titkos kertembe nincs út, ami oda vezet. Viszont, ha akarok, csak lehunyom a szemem és már ott is vagyok. Ez benne a szép. Csak akarnom kell, csak becsukom a szemem és máris ott termek, ahol akarok! :)Sétálni a tengerparton,hallgatni a viz morajlását,csodálni a viztükröt ahogy a nap rásüt. Felszabadultan élvezni a nap minden egyes percét. a vizcsobogást és a természetet.

Az én titkos kertemhez hosszú kanyargós út vezet,tele lejtőkkel és emelkedőkkel.van hogy éles köveken lépkedek,aztán puha selymes füvön sétálok.Kellemes melegen süt a nap,lágy szellő simogat,minden csupa illat és szín.Lassan haladok,mert mindig találok valami csodát.Elfáradok,de tudom a kertemben majd kipihenem magam.

Szia ! Magdikám nekem tetszik az ötlet.Szeretnék részt venni.Az én gyogyitó titkos kertem ösvénye gyönyörü virágok övezik.Föleg a rózsák a kedvenceim.Illatuk elbodit.

Az én kertemben rengeteg a rózsa, amely felett szállok. A kezemmel lágyan simogatom a bársonyos színes rózsákat. A végén egy nagy vízesés, melynek a hangja megnyugtató. Jobboldalt egy nagy fűzfa, melynek az ágai a földig érnek. Ide letelepszem a tövébe és hallgatom a csöndet és a nyugalmat.

Magdi! Érdekes módon még sosem gondolkodtam el a "titkos kertemen", most igen. Az odavezető út dús lombú fákkal van övezve, de érdekes módon a kertben nem látok semmit, csak a végtelen nyugalmat érzem. Szeretettel gondolok Rád és az Angyalokra! TecaVirágos rét

Szia!Virágok között,napfényben,a lengedező szellő virágillatával megnyugtat....pillangók ...és az Angyalok kísérjenek utamon....most ez esne jól...

Ringó búzatábla...

Erdőn keresztül,kis patak mellett található a gyógyító titkos kertem,tele szebbnél-szebb virágokkal.

A Csillagösvényen át megyek gyógyító kertembe, kapuja, a Pilis kapuja, zöld puha pázsi és színes virágok mindenütt és a Nagyboldogasszony. Nem akarom, hogy titkos legyen, mindenkit szeretettel várok, mert nagyon egyedül vagyok. Fel kell dolgoznom párom halálát.Titkos, gyógyító kertedben megkapod, a testi, leki, szellemi gyógyulást - angyalok is segítenek ebbe


Iratkozz fel a gyógyító kert titkaira és

írd meg, milyen a Te titkos,
gyógyító kerted útja és kapuja
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:

BLOG Tudni akarod? Ahol találkozhattál velem Jólétben élni akaróknak gyakorlati MEGOLDÁSOK Egyéni konzultáció, blokk oldások Kapcsolat Csodák