NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT

Milyen név hoz neked:
Boldogabb életet, sikert, anyagi biztonságot?
Tudd meg!


Négyszemközt privát tanácsadás
online, vagy személyesen


Többre vágysz az életedbenmert érzed, hogy többre vagy képes, mint ahol most tartasz?
Keresed a megoldásokat, hogy:
Te is megszabadulj a nemkívánatos élethelyzeteidtől!

Vajon, a vezeték neved, a keresztneved, beceneved amit kaptál másoktól, vagy amit magad választottál (hölgyeknél a férjezett név) téged hol akadályoz az életben? Vonzza a neved a pénzt, vagy taszítja?


AKI POZITÍV VÁLTOZÁST SZERETNE
annak ajánlott a nevek energetikai hatását megismerni ~ akár magán emberként akár cégként sikerre vágyik, anyagi biztonságot, és magabiztosságot akar.
GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Segítek!

Kérdező: Csak a lánykori, vagy férjezett névből is megtudsz mondani mindent?

Válaszom: Megszületésed óta sokféle néven neveztek, ezért érdemes a lehető legtöbb névnek megvizsgálni a név energiáját. Amit ígérni tudok: az általam összeállított speciális kérdéssorból kiválaszthatod, hogy milyen név energiákra nézzünk rá. (A listát a tanácsadáson, együtt nézzük át.)


Kérdező: Mikor válasszam a Név energetikai tanácsadást?

Válaszom:
A Név energetikai tanácsadáson a kisebb életkérdésekre tudok választ adni.
Például.: egy-egy életterületnél (pénz, párkapcsolat, üzlet) a segítő, támogató energiájú nevek megbeszélése, vagy miért hiányoznak az áldást hozó életenergiák.Kérdező: Mennyi ideig tart a neveim vizsgálata és a tanácsadás?

Válaszom: A különféle neveidhez tartozó energiák negatív és pozitív szilárd alapjaitól és, hogy mennyi kérdésed van, a különféle élethelyzeteiddel kapcsolatosan amelyekre választ keresel. A legkisebb idő 1 óra


Kérdező: Elegendő a név energiáját megismerni?

Válaszom: A név energetikai vizsgálata rámutat az elakadások okaira, és a bőségteremtést segítő lehetőségekre. A családi, generációs és karmikus minták feltárása iránymutató egy boldogabb és sikeresebb élethez. Igény esetén pedig lehetőség van a Legjobb jövő megteremtéséért a nevekhez kapcsolódó számodra negatív energiák blokkjainak az oldására.


Kérdező: Többféle élhelyzetemre keresek megoldást. Mi a teendő ilyenkor?

Válaszom: A Legjobb jövő megteremtése érdekében neveid energetikai vizsgálatával feltérképezzük a rád ható pozitív és negatív energiákat, és megbeszéljük, hogy milyen életterületeknél szükséges a neveidhez tartozó energiák tisztítása, blokk oldása a fontossági sorrendet figyelembe véve.


Kérdező: Szeretném a vállalkozásom / cégem neveit is átvizsgáltatni, kérhetem ezt is?

Válaszom: A vállalkozás vagy cég név vizsgálata előtt a személyes neveket vizsgáljuk, és igény szerint tisztítjuk a hozzájuk tartozó negatív energiákat. Ez elindítja a pozitív személyes energetikai változásokat. Utána könnyebb, akár egy nagyobb vállalkozásnak a név energiáit is rendbe tenni, hogy a cég sikeresebb legyen.


Kérdező: Mondhatok bármire NEM-et?

Válaszom: Igen. Sőt kérlek is, hogy az együttműködési folyamat alatt, mindig szólj, ha valami nem tetszik, és ha újabb kérdéseid vannak.


Kérdező: Mennyibe fog kerülni nekem a közös munka?

Válaszom: Csomagjaimat megtalálod itt az oldalon.
A változáshoz több kell mint egy számítógépes program általi név elemzés!
A név, lehet pozitív vagy negatív hatással az életünkre az ahogy hívnak minket, ahogy anyakönyveztek bennünket, ahogy szólítottak a szüleink, tanáraink, barátaink. A lakóhelyek nevei, és a hozzájuk kapcsolódó energia hatások további információval mutatják az értő szem számára, a láthatatlan energiákat.


Melyik a legjobb név neked?


Gondolj csak bele, hogy milyen energiával hat az a megszólítás, amikor egy komoly sikerekre vágyó nőt folyton kiscicának becéznek, vagy amikor egy anya a felnőtt 40 - 50 éves fiát kisfiamnak szólítja.

Te szereted a nevedet? - vagy muszájból használod a nevedet mert valaki a múltban azt adta neked? Vajon ez vonzza a pénzt neked? Biztosítja az anyagi stabilitásodat, a boldogabb magánéletet vagy nem? Hiszen a mai világban fontos az anyagi és érzelmi stabilitás megteremtése is.


A legtöbben ezért kérik:• HÖLGYEK - probléma van a pénzügyekkel, párkapcsolattal. Válás előtt és válás után, hogy legyen lehetőség jobbat választani ...

• FÉRFIAK - Önbizalom hiány, karrier problémák "megbecsülés problémák"...

• CÉGEK - új cég alapítása előtt vagy a meglévő vállalkozás stabilabb legyen, és pénz termelővé váljon ...


Milyen hatása van a név energetikai tisztításának?


Amikor a nevedhez kapcsolt negatív energiák megszűnnek, és helyettük pozitívak, számodra tápláló energiák aktiválódnak, akkor
~ Több energiád marad, mert nem kell a neved miatt folyton védekezned
~ Nagyobb önbizalommal élheted az életed
~ Sikert, eredményeket és boldogságot élhetsz meg azokon az életterületeken amelyeket a neveid most még blokkolnak.Neved, negatív energiájának a megszüntetése
FONTOS!
Ez a Név energetikai elemzés nem egy automata számítógépes programmal van elkészítve, hanem egyénileg a név energiákat vizsgálom a személyes igényeidet figyelembe véve.

* neveid (lánykori név, férjezett név, becenév...stb)
* lakhely neve (ország, helység, utca, ház név...stb.)
* vállalkozás neve, cég név, Kft név, Alapítvány név...stb.

A név energetikai elemzést csak a saját nevedre készítem el!
Barát, házastárs, stb nevére nem készítek név energetikai elemzést! Mivel az sértené a másik fél személyiségi jogait. Biztos vagyok abban, hogy Te sem szeretnéd, ha más a hátad mögött kíváncsiskodna.

Ha valamelyik szeretett családtagodat, szívednek kedves barátodat szeretnéd megajándékozni, akkor előzetes egyeztetés után erre van lehetőség.NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT